Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Kazarnienė @ 2008 11 04, 12:40)
Pribrendo reikalas parasyt savo pastebėjimus, gal kuriai bus naudingi  smile.gif

Frederic Malle- Le Parfum de Therese  Lengva saldi žalia nata, man primenanti blakės kvapą. Vėliau išlenda silpnai užuodžiama šviežia slyva, o bazėje lašelis saldžios odos. Jei nebutu gaiviai saldu, butu visai neblogai.
Frederic Malle- Noir Epices  Pradžioje nuostabūs prieskoniai su gėlėmis. Švelnūs ir truputį saldūs. Deja vėliau pradedu jausti gvazdikėlius, jie sugadina visą reikalą. Po geros valandos dar ir numuilėja. Jei visada būtų tokie kaip pradžioje, norėčiau viso kibiro. Tiesa, gaila, bet cinamono neradau.
Frederic Malle- Iris poudre Motes kosmetinės kvapas  smile.gif truputis pudros, dar lengvai per pudrą lendančių gėlių, lupdažio kvapas. Net neatrodytų kad tai kvepalai. Tiesiog jaunos, savimi besirūpinančios moters kvapas, švelnus, aksominis, lengvai pakibęs ant odos plaukelių.
Frederic Malle- Brigarade Concentree Citrusai citrusai citrusai. Bazė labai primena No. 19 EDP. Daugiau negaliu nieko rašyti, citrusai ne man.
Frederic Malle- L'eau d"Hiver  Cukraus pudra, medus, saldžios gėlės. Bet tai nėra labai saldu, nes visa tai tarsi gerokai atskiesta vandeniu, tyru ir vėsiu. Labiausiai tikru šaltam sausam orui, pilnam spengiančio šalčio.

Pagaliau tema pagyvejo smile.gif
Atsakyti
Etro Shaal Nur Aštri, paprieskoniuota jauno medžio kamieno žievė ir citrusai. Vėliau aštrumas dingsta, mediena sausėja, išlenda šioks toks dūmelis. Žodžiu gėris.
Etro Dianthus Gaivus, vos vos salstelėjęs vanduo, į kurį įspausta apelsino sulčių, įmestas prieskoninis gvazdikėlis (labai švelnus, subtilus). Neįpareigojantis, tinkantis kasdienai, tik trumpalaikis.
Etro Palais Jamais Užuodus i galva lenda senoji kaimo medicina smile.gif Daug daug įvairių vaistinių žolių, tiksliau jų užpiltinė. Jaučias dūmas, persigėręs trintų žolių ir salstelėjusios odos. Įdomu, bet turbūt ne visiems suprantama.
Etro Vicolo Fiori Prasčiausias iš visų uosytų. Tiesiog paaugliškas lengvas gėlėtas vanduo, bet laikosi tikrai gerai. Deja, manau galima rasti kažką panašaus ir už priimtinsnę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 11 04, 13:40)
Frederic Malle- Le Parfum de Therese  Lengva saldi žalia nata, man primenanti blakės kvapą. Vėliau išlenda silpnai užuodžiama šviežia slyva, o bazėje lašelis saldžios odos. Jei nebutu gaiviai saldu, butu visai neblogai.

Gaila, kad nžn, kuo trenkia blakės (tada gal ir man būtų kilę panašių asociacijų), bet man ryškiausia šio aromato nata priminė taip vadinamo jeronimo - bobučių mėgstamo augalo - kvapą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Apie Noir Epices.
Man daug kas kitaip.Pradzia - prieskoniai, bet lyg su aliejum maisyti.Saldumo jokio.Lyg nelabai sviezio baziliko butu.Ir lupdazio, tokio senovinio kai mano mama seniai, seniai gaudavo is USA gyvenancios sesers.Bet labai trumpai, keleta akimirku.
O veliau, blush2.gif , uzmigau.Nes buvau lovon nusinesus. Man kazkaip geriausia testuot lovoj skaitant ka nors.Tada jokiu pasaliniu kvapu . Ir ryte paskutinius kvapus dar randu.Nesuosi ir siandien.Gal neuzmigsiu.
Skirtingos nosys ir oda.

O tas jeronimas- baisi smarve man budavo pas teta.Dar ir mama norejo auginti, tik mano deka nepavykdavo ax.gif
Atsakyti
Frederic Malle-le Parfum de Therese-
zalias ,slapias kvapas, odos nerasta nei laselio.

Noir Epices- taip, prieskoniai ir geles. Kaip raso Kazarniene-jauciasi gvazdikeliai, bet man jie reikalo negadina smile.gif Cinamono dvelktelejimas yra, tik labai trumpas.

Is Malle dar turejau Carnal Flower-ryskios geles, labai grazus kvapas. Senai tai buvo, beveik neatsimenu.
Atsakyti
O gal ką nors girdėjote apie CB Experience ? Labai sudomino Degintų lapų kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 11 04, 14:40)
Frederic Malle- Noir Epices  Pradžioje nuostabūs prieskoniai su gėlėmis. Švelnūs ir truputį saldūs. Deja vėliau pradedu jausti gvazdikėlius, jie sugadina visą reikalą. Po geros valandos dar ir numuilėja. Jei visada būtų tokie kaip pradžioje, norėčiau viso kibiro. Tiesa, gaila, bet cinamono neradau.

QUOTE(tinux @ 2008 11 05, 01:56)
Apie Noir Epices.
Man daug kas kitaip.Pradzia - prieskoniai, bet lyg su aliejum maisyti.Saldumo jokio.Lyg nelabai sviezio baziliko butu.Ir lupdazio, tokio senovinio

QUOTE(neaiski @ 2008 11 05, 10:31)
Noir Epices- taip, prieskoniai ir geles. Kaip raso Kazarniene-jauciasi gvazdikeliai, bet man jie reikalo negadina  smile.gif Cinamono dvelktelejimas yra, tik labai trumpas.

kiek daug pažystančių šį kvapą biggrin.gif

user posted image

man kvepia aliejingais citrusais, citrusų žieve, šiek tiek karstelėjusia, šiek tiek salstelėjusia, ir giliai giliai paskendusia kažkokiame senoviniame aliejuje, labai klampiame. Įberta šiek tiek cukraus, kruopelė vanilės. iš tiršto aliejaus išnyra rožė, riebi, tiršta. Prieskonių labai nedaug, jie nėra ryškiai jaučiami, tik užuominos, kurios susilieja į bendrą chorą. gal kalendra kvepia? nors geriau įsiuosčius, rožė susilieja su karčiu apelsinu g.gif
kažkuom primena sausą išdegusią dykynę, oranžinės spalvos dykumą.
kvapas nėra aštrus, bet labai intensyvus, na nerandu kito žodžio kaip "riebus", "aliejingas". Iš karto norisi galvoti apie pritemdytas rytietiškas pirtis ir kvepiančius masažo aliejus. dar akimirka ir pakils tirštas garas.

rytietiškas kvapas, bet tikrai "kitoks" nei įprasta "oriental" biggrin.gif

tik niekaip nesuprantu, kodėl "noir epices"- juodieji prieskoniai g.gif man kylančios asociacijos - su tom pačiom rytietiškom pirtim, marmuriniais gultais, haremais, karščiu, aliejais ir aptarnaujančiais juodaodžiais eunuchais g.gif Lyg pipiras- juodas, aštrus, bet nieko negalintis tau padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 11 06, 22:09)
aptarnaujančiais juodaodžiais eunuchais g.gif Lyg pipiras- juodas, aštrus, bet nieko negalintis tau padaryti.

O galvojau, kad mane prajuokinti sunku... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 11 06, 23:15)

šaipykis šaipykis tongue.gif aš čia, apsiuosčiusi prieskoniais, poeziją vartau, o čia mat juokiasi miško paukščiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 11 06, 21:15)

Gal Gervela vel kokiu romu sivakar kvepia? biggrin.gif

O jei ka, tai labai idomus aprasymas thumbup.gif Gaila, kad nespejau ju normaliai pauostyt tasyk Les Senteurs.
Atsakyti
QUOTE(pievauja @ 2008 11 06, 17:46)
O gal ką nors girdėjote apie CB Experience ? Labai sudomino Degintų lapų kvepalai.

http://www.luckyscen...s...2&section=1

Cia paskaityk.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2008 11 06, 23:37)

Ačiū
Atsakyti