Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Christin @ 2008 11 12, 22:32)
dekui uz schemutes. Bet gal dar kas turetu gal daugiau vaikisku schemuciu su ziogais, nes noriu i darzeli ka nors tokio padaryti, nes yra zioiuku grupej smile.gif

Zinau kad mazai kas gali tureti, nes jau visur issieskojau ir paveiksliuku visokiu animaciniu personazu, nieko neradau su ziogiukais schmoll.gif  g.gif

Va toks vaikiškas gan žiogas yra
user posted image čia:
http://www.datafurna...rasshopper1.pdf

arba toks
user posted image
Žiūrėk čia: http://www.dawnsxsti.....ical list.htm ir rinkis iš sąrašo "Grasshopper"

Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 13, 00:42)
Va toks vaikiškas gan žiogas yra
user posted image čia:
http://www.datafurna...rasshopper1.pdf

arba toks
user posted image
Žiūrėk čia: http://www.dawnsxsti.....ical list.htm ir rinkis iš sąrašo "Grasshopper"

labai dekui, gal panaudosiu kuri viena jei nerasiu kitokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 11 12, 22:55)

Na va ....man geriau buvo....maniske "meskiuku" grupej, tai nesunku buvo surast meiluti wub.gif Va toki padovanojau ax.gif

user posted image

Foto tik nekokybiska isejo....atspindejo labai blicas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 13, 01:05)
Na va ....man geriau buvo....maniske "meskiuku" grupej, tai nesunku buvo surast meiluti  wub.gif  Va toki padovanojau  ax.gif

user posted image
Foto tik nekokybiska isejo....atspindejo labai blicas  doh.gif

fainuolis, man primena vaikyste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 11, 09:39)
As klijuoju su dvipusia lipnia juosta. Kol kas nepavede  mirksiukas.gif

O kur jos galima įsigyti?
QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 15:38)
Rodausi savo orchidėjas  biggrin.gif  Apačia ir dešinė pusė jau baigta, nebedaug ir beliko:
user posted image

wub.gif labai gražu ir kruoštu
QUOTE(sizike @ 2008 11 11, 19:03)
gražios tos orchidėjos, bet na ir darbelio  doh.gif

o aš, matyt, jau ruošiuosi Kalėdoms ax.gif tik mano darbeliai kur kas mažesni hihihi.gif aš neprisiruošiu didelių darbų siuvinėt  blush2.gif

pamačiau ir užsisvajojau apie daugybę sniego, cinamono ir gvazdikėlių kvapai virtuvėje. Eglutė ir žaisliukai. wub.gif
QUOTE(cacukas @ 2008 11 12, 12:42)
Labukas, labai gražūs darbeliai...  thumbup.gif

Aš va prisiruošiau ir ką tik pabaigiau siuvinėti leliuko seilinuką...  wub.gif

Labai gražu, o ir meškiui tinka.
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 12, 19:27)
ax.gif pasirodisiu su baigtu drakoniuku

Labai gražu.
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 13, 00:05)
Na va ....man geriau buvo....maniske "meskiuku" grupej, tai nesunku buvo surast meiluti  wub.gif  Va toki padovanojau  ax.gif

Kaip iš kokios pasakos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 11 12, 23:12)
fainuolis, man primena vaikyste smile.gif

Dekui 4u.gif Yra antras....su pizama ir pliusiniu zaisliuku wub.gif .....tik foto neberandu doh.gif Abu issiuvinejau dovanu sesers sunelio kambari papuost ax.gif Graziai kartu atrodo wub.gif

Paziurek cia

http://www.supermama...?...68826&st=36

Ten mama nicu Adera777 siulo programele is foto kur sudarineja schemikes thumbup.gif As jau isbandziau....labai liuks variantas....susirasi intike faina nuotraukyte su ziogu ir su programos deka pasidarysi shemike drinks_cheers.gif Na jei neiseis kas....rasyk....sutarsim....padesiu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 13, 00:18)
O kur jos galima įsigyti?

Visur mirksiukas.gif Maximoj, Senukuose, rastiniu prekiu parduotuveje... As perku skirta kilimams priklijuoti prie grindu, ji tvirtesne ir geriau laiko. Esu turejusi keliu rusiu, tai vienos laiko kitos nelabai. Siaip man kilimine patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 12, 23:18)
Kaip iš kokios pasakos  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kai pamaciau pirma kart si fainuoli, tai irgi iskart prisiminiau rusu multika naujemetini, kur senis pameta meskiuka ir zuiki.....meskiukas kur su sokoladu prie kojyciu priristu ir su dideliu bantu tokiu wub.gif Ziauriai vaikyste primine bigsmile.gif Tai ir issiuvinejau jau ju po 3 komplektus .... ir visus dovanojau.... biggrin.gif
Maniskiai tai delfinus labai myli.....tai siuvineju.....tik niekaip nesuzbaigiu blush2.gif ax.gif Remontai sutrukde labai doh.gif Na bet ziema atejo, vakarai pailgejo....tai sedau vel siuvinet drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 13, 00:23)
Visur  mirksiukas.gif Maximoj, Senukuose, rastiniu prekiu parduotuveje... As perku skirta kilimams priklijuoti prie grindu, ji tvirtesne ir geriau laiko. Esu turejusi keliu rusiu, tai vienos laiko kitos nelabai. Siaip man kilimine patinka  4u.gif

Ačiū reiks nusipirkt. Aš maniau gal yra kokia spec. Merginos gal kuri turit schemutę, kur kelias į viršų ir mediai šalia. Pasirodo mano ne visa schemutė, o ir paveikslėlio neturiu, kad galėčiau parodyti. Prisimenu kažkuri siuvinėjot šį darbelį.
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 11 12, 23:55)

Radau tik va tokįziogą, bet mat tai cia gal labiau laumzirgis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 11 13, 00:48)
Radau tik va tokįziogą, bet mat tai cia gal labiau laumzirgis mastau.gif

Cia tai jau tikrai laumzirgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 12, 22:59)
ačiū visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif

prdėjauji siuvinėt drakoną rugsėjo 13d., bet tam tarpe dar ir dvi princesės Felicijos buvo išsiuvinėtos  smile.gif

Gražus drakonas thumbup.gif Na ir tempai, šaunuolė 4u.gif

Mytia, labai mielas tavo meškutis wub.gif Rašai, kad keleta esi išsiuvinėjusi, ar nepabosta tą patį darbelį siuvinėti, niekada dar taip nesu dariusi. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 13 lapkričio 2008 - 08:13