Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Christin @ 2008 11 11, 14:12)
gal kuri turit ziogu,ziogiuku ir pan  schemu.

4u.gif

Christin, paieškok čia, yra gražių ir vaikiškų žiogelių mirksiukas.gif
http://photo.163.com...yy82/129413212/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 13 lapkričio 2008 - 08:36
~MYTIA~ , labai gražus meškutis thumbup.gif Kaip iš senų gerų rusiškų multikų smile.gif
Atsakyti
labai dekui visoms uz schemutes, bandysiu rinktis ir kibti i darbus smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 11 13, 08:04)
Gražus drakonas  thumbup.gif  Na ir tempai, šaunuolė  4u.gif

Mytia, labai mielas tavo meškutis  wub.gif  Rašai, kad keleta esi išsiuvinėjusi, ar nepabosta tą patį darbelį siuvinėti, niekada dar taip nesu dariusi.  ax.gif  mirksiukas.gif

Pabodo paskui ax.gif Bet kad visos pamaciusios tik ju ir tenorejo.... doh.gif O kadangi pazadejau dovanu,ir leidau pacioms rinktis, tai ir isejo taip jog reikejo tuos pacius po 3 kart issiuvinet lotuliukas.gif Dar tris esu issiuvinejusi Da Vincio Madona wub.gif Sau , mamai ir seseriai wub.gif Mus jungia daba vienas paveikslas thumbup.gif Cia Kaledine dovana mano tokia buvo visoms mums 4u.gif Paskui kokia foto imesiu su situo "sedevru" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 11 13, 08:42)
~MYTIA~ , labai gražus meškutis  thumbup.gif  Kaip iš senų gerų rusiškų multikų smile.gif

Aciu labai uz visas pagyras man 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 13, 00:31)
Merginos gal kuri turit schemutę, kur kelias į viršų ir mediai šalia. Pasirodo mano ne visa schemutė, o ir paveikslėlio neturiu, kad galėčiau parodyti. Prisimenu kažkuri siuvinėjot šį darbelį.

Gal parodyk tą schemą kurią turi, taip labiau eis suprasti ko ieškai g.gif
Gal šisuser posted image
Atsakyti
wioletukas, o gal šitos ieškai? unsure.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal žinot kuri su kokia programa atidaryti schemą, kurios uodega .xsd? Ir kur tokią programą gauti? Turiu schemą, o negaliu niekaip atsidaryti.
Iš anksto aciuks.gif

O gal kuri turi atitinkamą programą ir galėtumėt konvertuoti schemas bent jau į PDF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 13 lapkričio 2008 - 10:43
Sveikutes, cia as pas jumis su klausimeliu. As siuvineju paveiksliuka kuriame yra ir metaliniu siuliuku ir karoliuku, ir noriu paklausti, kaip issiuvineta toki darbeli plaunate ir kada, pries siuvinejant metalinius siulus ar jau pabaigus visa darbeli, o kaip su karoliukais g.gif .O dar lyginimas doh.gif
Mano darbas jau i pabaiga, metalinius siulus issiuvinejau tik dvejoju del karoliuku, siuvinejau ant lino, bijau sugadinti, nes kol kas rezultatas visai man patinka blush2.gif kai pabaigsiu pasirodysiu ir jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 11 13, 10:33)
Gal žinot kuri su kokia programa atidaryti schemą, kurios uodega .xsd? Ir kur tokią programą gauti? Turiu schemą, o negaliu niekaip atsidaryti.
Iš anksto aciuks.gif

O gal kuri turi atitinkamą programą ir galėtumėt konvertuoti schemas bent jau į PDF?

Pattern Viewer ir/ar Pattern Maker Viewer 4u.gif

Jeigu ką - man AŽ, padarysiu ką nors su tom schemom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 11 13, 12:33)
Iš anksto aciuks.gif

as turiu ta pacia beda.. verysad.gif vakar bandziau ieskot kokios programeles, bet schmoll.gif jei sugalvosiu dar ka, parasysiu..
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 11 13, 11:21)
Sveikutes, cia as pas jumis su klausimeliu. As siuvineju paveiksliuka kuriame yra ir metaliniu siuliuku ir karoliuku, ir noriu paklausti, kaip issiuvineta toki darbeli plaunate ir kada, pries siuvinejant metalinius siulus ar jau pabaigus visa darbeli, o kaip su karoliukais g.gif .O dar lyginimas doh.gif
Mano darbas jau i pabaiga, metalinius siulus issiuvinejau tik dvejoju del karoliuku, siuvinejau ant lino, bijau sugadinti, nes kol kas rezultatas visai man patinka blush2.gif kai pabaigsiu pasirodysiu ir jums biggrin.gif

Turejau ir as viena toki darbeli, kur buvo metalizuoti siulai ir karoliukai. Darbelio neskalbiau, nes buvo nedidelis, bet lyginau su jau issiuvinetais metal. siulais. O karoliukus prisiuvau atsargiai veliau.
Atsakyti
Turiu didoka tamsiai ruda staltiesę ir noriu ją kaip nors lengvai pasiuvinėti, bet net nežinau, ko noriu, tai turbūt nelabai ką padėsit... unsure.gif O jei padėsit, tai labai laukiu... 4u.gif wub.gif

Jau radau kai ką savo lobynuose - pulsiu į darbą, nes daugiau kaip 3 mėn. beveik nesiuvinėjau... Nebuvo ūpo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 13 lapkričio 2008 - 15:33