Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sypsenelex @ 2008 11 13, 16:23)
sveikinimai ir nuo musu zhuvycia, su naujos gyvybes atejimu  4u.gif  bis.gif Taip senai cia besilankiau kad nebezinau kas cia vyksta  blush2.gif

Ačiū labai, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rytoj pasižadu nufotkinti ligoninėje išsiuvinėtas ir jau ant popieriaus priklijuotas atvirutes pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 11 13, 11:09)
wioletukas, o gal šitos ieškai? unsure.gif

user posted imageuser posted image

Šitas šitas. clap.gif Gal galima schemutę?
Atsakyti
Kažkuri ieškojot
user posted image
http://galinak-9.gal...ms=1&parent=9fk
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 13, 22:34)
Rytoj pasižadu nufotkinti ligoninėje išsiuvinėtas ir jau ant popieriaus priklijuotas atvirutes  pioneer.gif

prašau parodik ir vidine atvirutės puse, nes ruošiu ir aš jas, tad noriu pamatyt kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 13, 23:34)

Rytoj pasižadu nufotkinti ligoninėje išsiuvinėtas ir jau ant popieriaus priklijuotas atvirutes  pioneer.gif

nu tu ir saunuole thumbup.gif sau ligoninej budama ji ir atvirutes gamino 4u.gif thumbup.gif pagirtina bigsmile.gif
Atsakyti

labas rytukas niu tu duodi thumbup.gif wub.gif labai laukiam foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yume @ 2008 11 13, 22:08)
na va, bandau parodyti savo rozytes progresa..
daba dar turputi daugiau dasiuvinejau negu foto..
kazkaip baisu, kad tamsokas paveixlelis gaunas..  g.gif

user posted image

O man nieko nerodo schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Ačiū labai, ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zhuvycia, prisidedu prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Na bet ir greita tu, taip vikriai susisukai doh.gif O kada spejai dar ir atvirutes pasiuvinet? doh.gif Rodyk greiciau, labai idomu ax.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma del kinietisku motyvu 4u.gif
gal cia ir ne visai i tema, bet noreciau paklaust, gal kartais kuri zinot is kur reiktu nusipirkt raktu pakabuku, kad paskui butu galima idet ten savo darbeli g.gif http://img845.photo....49845329528.jpg
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Pasirodau savo ką tik baigtą darbelį (dar neskalbtas ax.gif )
Japoniška laukinė obelis
user posted image

user posted image
Atsakyti
milka@ bigsmile.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Aš ne pažadukė bigsmile.gif

user posted image

O vidinės pusės nenufotkinau, tai ten nieko ir nesimato, tiesiog vienas atvartas užklijuotas ant medžiagytės ir tiek.

Ir baikit čia mane visos girti išsijuosusios irnesakyk.gif
Atsakyti