Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sirdelle @ 2008 11 14, 17:16)
Sveikutes darbstuoles,ir as uzsikreciau siuvinejimo liga,bet kad va, laiko neturiu perdaugiausiai.... doh.gif  ir dar nutiko taip ,kad siuliuku pritruksiu,nemaniau kad tiek reiks nes darau pirmaji darbeli.
Pradejau siuvineti Ariadna siuliukais,gal kas patars kur vilniuje galima nusipirkti (nes pirkausi ne vilniuje) nelabai yra laiko klaidzioti po parduotuves.
Busiu labai dekinga wub.gif

Ariadna siuliukų mačiau yra Žirmūnų rimi siuvykloje ir CUP'e prie GA parduotuvės mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar liko keli kryžiukai ir išpjovimas iš lastikinės kanvos, bet labai skubu pasirodyti - tai bus mažytė dovanėlė ir akcentas pakuojant dovanas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2008 11 14, 18:16)
Sveikutes darbstuoles,ir as uzsikreciau siuvinejimo liga,bet kad va, laiko neturiu perdaugiausiai.... doh.gif  ir dar nutiko taip ,kad siuliuku pritruksiu,nemaniau kad tiek reiks nes darau pirmaji darbeli.
Pradejau siuvineti Ariadna siuliukais,gal kas patars kur vilniuje galima nusipirkti (nes pirkausi ne vilniuje) nelabai yra laiko klaidzioti po parduotuves.
Busiu labai dekinga wub.gif

Dar tikrai yra MADOJ antram aukšte siūlų parduotuvėj, tik brangoki pasirodė - kažkas 1,60 ar 1,70 - nepamenu. Beje, gi Gariūnuose atradau angare, kur audiniai, vienoj vietoj prekiauja Ariadna siūliukais ir tik po 1 Lt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ruci @ 2008 11 14, 19:11)
Dar liko keli kryžiukai ir išpjovimas iš lastikinės kanvos, bet labai skubu pasirodyti - tai bus mažytė dovanėlė ir akcentas pakuojant dovanas:
user posted image

Labai mielas akcentėlis. Ir man kirbėjo mintis išbandyt tokiom mielom smulkmenėlėm plastikinę kanvą, bet pabijojau, ką reiks daryt su antra puse. O kaip pas tave ten, ruci?
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 11 14, 15:08)
Mano pirmasis užbaigtas siuvinėtas darbas

Labai gražus rėmelis bigsmile.gif aišku darbelis taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 14, 19:53)
Dar tikrai yra MADOJ antram aukšte siūlų parduotuvėj, tik brangoki pasirodė - kažkas 1,60 ar 1,70 - nepamenu. Beje, gi Gariūnuose atradau angare, kur audiniai, vienoj vietoj prekiauja Ariadna siūliukais ir tik po  1 Lt  rolleyes.gif

Oho blink.gif aš Jonavoj po 0,85 lt moku už Ariadna
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Gal kuri uzmatet kur nors dobermanu siuvinejimo schemu? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
http://galinak-9.gal...watch?a=bmU-kaj
http://galinak-9.gal...tch?ph=bmU-b8kv
prašau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 14 lapkričio 2008 - 20:44
Ruci, papasakok kaip siuvinėjai, dūrei tik per vieną skylutę? Matau tavo darbas kruopščiai padarytas ir nesusibangavęs, ne kaip mano, baisu net rodyt unsure.gif
Atsakyti
Aciu labai drinks_cheers.gif
Va as irgi norejau truputi apie plastikine kanva paklaust blush2.gif kur ja perkat, ten is tu internetiniu parduotuviu? ir kaip kitoj pusej buna? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seteriuke: 14 lapkričio 2008 - 21:36
Išsiunčiau širdies schemą toms, kurios parašė až su emailu, kitoms nesiunčiau, nes tingiu ieškoti adresų per pusę temos smile.gif įpraskit prašyti schemų per až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 11 14, 21:35)
Išsiunčiau širdies schemą toms, kurios parašė až su emailu, kitoms nesiunčiau, nes tingiu ieškoti adresų per pusę temos smile.gif įpraskit prašyti schemų per až smile.gif

aciukas tau didziulis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginoms už patarimus dėl lino 4u.gif reik kauptis ir siuvinėti kokį grožį rolleyes.gif

QUOTE(ausryte @ 2008 11 14, 15:08)
Mano pirmasis užbaigtas siuvinėtas darbas
wub.gif labai graži širdelė

QUOTE(ruci @ 2008 11 14, 17:11)
man irgi kaip kitom kilo panašūs klausimai ax.gif gal galėtum nufotkint kitą pusę ir parodyt mirksiukas.gif ir ką tu su ja darysi? ar užklijuosi kažką ar kaip? g.gif
Atsakyti