Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

nu bet jus ir auksai esat bigsmile.gif ko paklausi, ta ir gausi smile.gif

tai dar vienas prasymelis.. ax.gif gal kuri turit siulu numeriukus sito paveiksliuko.. 4u.gif man jis toks nerealus..

Paveiksliukas

o cia jo schema smile.gif

Schema
Atsakyti
Ankata, šis reikalingas?
http://sicilija.gall...atch?a=zwR-bqwS
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2008 11 15, 01:12)
nu bet jus ir auksai esat  bigsmile.gif  ko paklausi, ta ir gausi smile.gif

tai dar vienas prasymelis.. ax.gif  gal kuri turit siulu numeriukus sito paveiksliuko.. 4u.gif  man jis toks nerealus..

Paveiksliukas

o cia jo schema  smile.gif

Schema

Pažiūrėjau, kad pati neturiu siūliukų nr. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Insomnia @ 2008 11 13, 11:09)
wioletukas, o gal šitos ieškai? unsure.gif

user posted imageuser posted image

Vis dar laukiu schemutės violeta.zurauskien@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 15, 01:35)

Vis dar laukiu schemutės violeta.zurauskien@gmail.com

na tai rašyk až, gal žmogus neskaito visos temos ir neieško tavo adreso tarp visų plepalų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Insomnia labai ačiū aciuks.gif.Jau gavau clap.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 15 lapkričio 2008 - 10:43
yahoo.gif ploja.gif assa.gif labai aciu milk@ clap.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 14, 19:53)
Dar tikrai yra MADOJ antram aukšte siūlų parduotuvėj, tik brangoki pasirodė - kažkas 1,60 ar 1,70 - nepamenu. Beje, gi Gariūnuose atradau angare, kur audiniai, vienoj vietoj prekiauja Ariadna siūliukais ir tik po  1 Lt  rolleyes.gif
Papildyta:
Labai mielas akcentėlis. Ir man kirbėjo mintis išbandyt tokiom mielom smulkmenėlėm plastikinę kanvą, bet pabijojau, ką reiks daryt su antra puse. O kaip pas tave ten, ruci?

Pagal mane tai galima klijuoti Fliza (taip turbut jis vadinasi), tokia kaip medziaga ir su lygintuvu prisklijuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 14, 18:53)
Labai mielas akcentėlis. Ir man kirbėjo mintis išbandyt tokiom mielom smulkmenėlėm plastikinę kanvą, bet pabijojau, ką reiks daryt su antra puse. O kaip pas tave ten, ruci?
Arba paliksiu taip, kaip yra, arba prisiųsiu filco...
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 14, 21:28)
Ruci, papasakok kaip siuvinėjai, dūrei tik per vieną skylutę? Matau tavo darbas kruopščiai padarytas ir nesusibangavęs, ne kaip mano, baisu net rodyt unsure.gif
Taip, dūriau per vieną skylutę...
QUOTE(seteriuke @ 2008 11 14, 21:34)
Va as irgi norejau truputi apie plastikine kanva paklaust blush2.gif  kur ja perkat, ten is tu internetiniu parduotuviu? ir kaip kitoj pusej buna? unsure.gif
Aš pirkau www.kasiulai.lt, kai buvo akcija. Šiaip tai būna spec. schemos, kur iš dviejų dalių išsisiuvinėja paveiksliukas ir tada susisiuva... blush-anim-cl.gif
QUOTE(LauraSim @ 2008 11 14, 23:06)
man irgi kaip kitom kilo panašūs klausimai  ax.gif  gal galėtum nufotkint kitą pusę ir parodyt  mirksiukas.gif  ir ką tu su ja darysi? ar užklijuosi kažką ar kaip?  g.gif
Kita pusė (nuotrauka pasididina)
user posted image
Atsakyti
Mano kuklus darbelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
My Webpage
Merginos,-pagelbekit! Gal zinote kokie cia galetu buti siulai? g.gif Tik gal nelabai aiski nuotrauka unsure.gif
Atsakyti

Merginos,-pagelbekit! Gal zinote kokie cia galetu buti siulai? g.gif Tik gal nelabai aiski nuotrauka unsure.gif

[/quote]
Jau atsirinkau kas prie ko doh.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės

Pirmiausia noriu pasveikint Zhuvycia pagausėjus šeimynai 4u.gif
Taip pat noriu pagirti visus nuostabius darbelius wub.gif wub.gif wub.gif

Dabar pas jus užsukau pagalbos - žinau, kad kažkuri siuvinėjot šitą paveikslą ax.gif user posted image
Susigundžiau ir aš. Nusipirkau siūlus, bet per žioplumą blush2.gif nepažiūrėjau, kad trūksta vienos mažos schemos dalies doh.gif Ar galit man kas padėti ir atsiųsti pilną schemą ax.gif mdangira@yahoo.com Iš anksto laaaabai dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 15 lapkričio 2008 - 22:04