QUOTE(LAURIUKAS5 @ 2008 10 21, 22:17)
VARSKE-AGUONU APKEPAS:
Viska sudejau i mikseri,ispurskiau
bleka su"PAM"
Kepiau orkaiteje 350 temp,apie valanda
Puikumelis

Butinai pabandysiu,,,tik va jau kaip "nusiskaiciau" vien pirma aki uzmetus: galvoju ko ji cia ta "PAM" keiksnoja (bleka perskaiciau kaip blecha).
QUOTE(LAURIUKAS5 @ 2008 10 21, 23:53)
MB irgi neapkencia tu pakaitalu,o man skanu(tiksliau nejauciu as jokio skirtumo),gal del to,kad jau naudoju 10 metu.Fat free ir taip toliau.........Tik grietine turi normali man buti
Naudoju as irgi viska fat free arba augalinio pagrindo, o cukraus is viso nenaudoju. Saldikliai sie man tokie neskanus

maniskis diabetikas, butu sveikiau jam, jei juos naudociau, bet kad taip neskanu. Geriau jau cukraus dali gerai "nukerpu"..Viena syk cukraus neturejau, tai splendos i manu kose iberiau - viska ispyliau
Siandien dar viena pigu patiekala susimasciau - galime vadinti cili:
Pakelis vistu skranduku
Pakelis vistu sirdeliu
Pora riekeliu lasinuku ar sonines (rukytu)
2 pomidorai
3 saliero stiebai
3 skilteles cesnako
puse svoguno
stikline pomidoru ar darzoviu sulciu
Skardine baltu pupeliu
Druskos, Tobasko (ar kito astraus padazo) pagal skoni
Kubelis vistienos bulijono.
Skrandukus ir sirdeles nuploviau, palaikiau laimo sultyse, tada vel nuploviau.
Dejau i keptuve, ipjausciau soninukes. Apibarsciau druska ir trupuciu vistienos prieskoniu.
Saliera, pomidora, cesnaka, svoguna, sultis ir astru padaza (deti tiek, kiek astriai norite) "sutryniau" blenderiu.
Kai skrandukai pradejo skrusti prie dugno, sudejau i puoda, ipyliau i keptuve truputi vandens ir istirpinau vistienos buliona; viska supyliau ant skranduku.
Uzkaiciau ant "medium", supyliau darzoves. Sudejau pupeles is palikau troskentis. Vis reikia pamaisyti. Kai geria uzvire, sumazinau karsti, kad tik palaikyti virima.
Tiesa, gale visko dar idejau siek tiek saldytu pjaustytu darzoviu (zirneliai, kukuruzai, morkos),,,bet cia neprivaloma. As viriau apie 3 val ir speju kuo ilgiau, tuo skaniau,,gale visko galite sutirstinti miltais ar krakmolu. Tiekti su grietine, suriu ar alum