Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(balselys @ 2008 10 21, 21:57)
Zinau daba aciu,kad Senai moteriskutei paaiskinai... tongue.gif
O lietuviskai jis jauciu butu Sacharinas...As jo ir nepernesu...

eik tu sena moteriskute..... irnesakyk.gif

taip taip, butent sacharinas... pamirsus buvau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 10 21, 22:05)
eik tu sena moteriskute..... irnesakyk.gif

taip taip, butent sacharinas... pamirsus buvau....  blush2.gif

Aisku,kad sena....
Senais laikais tai pries koki 17 geru metu....Cukrus buvo deficitas pagal talonus LT.
Tai viena pazystama sumane vietoj cukraus i vysniu kompota vakavimui deti sacharina....Tai viska ispyle nes gavosi kazkokia rekcija, ir visas kompotas S......kvepejo.
O kava man nuo jo karti darosi..dar galiu i arbata dety....bet nedaug, jei nera cukraus.
Atsakyti
MB irgi neapkencia tu pakaitalu,o man skanu(tiksliau nejauciu as jokio skirtumo),gal del to,kad jau naudoju 10 metu.Fat free ir taip toliau.........Tik grietine turi normali man buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2008 10 21, 18:47)
6663 Kelinta vakara as jau lieku be Tavo vakarienes....
O taip paveizuojui paveikslikus ir soti bunu... essen.gif

blush2.gif greit susiimsiu..Nu niekaip neprisiverciu foto sudet..

Lauriuk, pyragas atrodo superrrr- man ypac patiko, kad su aguonom, niam... smile.gif
Atsakyti
Pyragas tikrai thumbup.gif atrodo, bet splendos tai ir as nemegstu, ir visa mano seimyna schmoll.gif bet juk galima cukraus det? o cottage cheese tai itariu small curd buvo? g.gif
Atsakyti
mano skonio receptoriai turbut jau visai pragerti hihihi.gif, nes skirtumo tarp cukraus ir visu tu spenda, sweet'n'low ir panasiai visai nejauciu. man jokio skirtumo skonyje jei tarkim kava ar arbata tuo ar anuo pasaldinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 10 22, 18:13)
skirtumo tarp cukraus ir visu tu spenda, sweet'n'low ir panasiai visai nejauciu. man jokio skirtumo skonyje jei tarkim kava ar arbata tuo ar anuo pasaldinta  unsure.gif

turbut kaip kam... biggrin.gif as tai laaabai jauciu..... tas saldumas toks visai kitoks... feee... net negaliu pagalvot.... blush2.gif jei nebutu cukraus ir noreciau arbatos ar kavos, tada jau geriau nesaldinta gert, nei su tom visom Splenda ir taip toliau..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 10 22, 08:14)
Pyragas tikrai thumbup.gif atrodo, bet splendos tai ir as nemegstu, ir visa mano seimyna schmoll.gif bet juk galima cukraus det? o cottage cheese tai itariu small curd buvo? g.gif

4u.gif Tai aisku cukrus tinka,man 6663 ir recepte buvo parasius,bet kai man jokio skirtumo,tai as visur splenda dedu.Cottage cheese buvo regular,bet mikseris
(kur kokteilius darau)puikiai sumale thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 10 22, 19:27)
turbut kaip kam...  biggrin.gif as tai laaabai jauciu..... tas saldumas toks visai kitoks... feee... net negaliu pagalvot....  blush2.gif jei nebutu cukraus ir noreciau arbatos ar kavos, tada jau geriau nesaldinta gert, nei su tom visom Splenda ir taip toliau.....  blush2.gif
Visai nieko ta Splenda kai cukraus negali ir nenori žmogus vartot. Ji skiriasi nuo Sweet n low ir kitų, Splenda naturalesnė skoniu.
O arbatą ar kavą galima ir medumi pasisaldint iš bėdos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naglica: 23 spalio 2008 - 04:52
QUOTE(Naglica @ 2008 10 22, 21:51)
Visai nieko ta Splenda kai cukraus negali ir nenori žmogus vartot.  Ji skiriasi nuo Sweet n low ir kitų, Splenda naturalesnė skoniu.
O arbatą ar kavą galima ir medumi pasisaldint iš bėdos. smile.gif

tai cia kas be ko - kas ka nori, tas ta renkasi.... 4u.gif zmogus gi prie visko pripranti, kai tam poreikis atsiranda.... 4u.gif
as, asmeniskai, cukru galiu ir noriu naudot... o keisti i Splenda noro neturiu, vien tam, kad kaloriju ji neturi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LAURIUKAS5 @ 2008 10 21, 22:17)
VARSKE-AGUONU APKEPAS:
Viska sudejau i mikseri,ispurskiau bleka su"PAM"
Kepiau orkaiteje 350 temp,apie valanda

Puikumelis thumbup.gif Butinai pabandysiu,,,tik va jau kaip "nusiskaiciau" vien pirma aki uzmetus: galvoju ko ji cia ta "PAM" keiksnoja (bleka perskaiciau kaip blecha).

QUOTE(LAURIUKAS5 @ 2008 10 21, 23:53)
MB irgi neapkencia tu pakaitalu,o man skanu(tiksliau nejauciu as jokio skirtumo),gal del to,kad jau naudoju 10 metu.Fat free ir taip toliau.........Tik grietine turi normali man buti thumbup.gif

Naudoju as irgi viska fat free arba augalinio pagrindo, o cukraus is viso nenaudoju. Saldikliai sie man tokie neskanus schmoll.gif maniskis diabetikas, butu sveikiau jam, jei juos naudociau, bet kad taip neskanu. Geriau jau cukraus dali gerai "nukerpu"..Viena syk cukraus neturejau, tai splendos i manu kose iberiau - viska ispyliau verysad.gif

Siandien dar viena pigu patiekala susimasciau - galime vadinti cili:

Pakelis vistu skranduku
Pakelis vistu sirdeliu
Pora riekeliu lasinuku ar sonines (rukytu)
2 pomidorai
3 saliero stiebai
3 skilteles cesnako
puse svoguno
stikline pomidoru ar darzoviu sulciu
Skardine baltu pupeliu
Druskos, Tobasko (ar kito astraus padazo) pagal skoni
Kubelis vistienos bulijono.

Skrandukus ir sirdeles nuploviau, palaikiau laimo sultyse, tada vel nuploviau.
Dejau i keptuve, ipjausciau soninukes. Apibarsciau druska ir trupuciu vistienos prieskoniu.

Saliera, pomidora, cesnaka, svoguna, sultis ir astru padaza (deti tiek, kiek astriai norite) "sutryniau" blenderiu.

Kai skrandukai pradejo skrusti prie dugno, sudejau i puoda, ipyliau i keptuve truputi vandens ir istirpinau vistienos buliona; viska supyliau ant skranduku.
Uzkaiciau ant "medium", supyliau darzoves. Sudejau pupeles is palikau troskentis. Vis reikia pamaisyti. Kai geria uzvire, sumazinau karsti, kad tik palaikyti virima.
Tiesa, gale visko dar idejau siek tiek saldytu pjaustytu darzoviu (zirneliai, kukuruzai, morkos),,,bet cia neprivaloma. As viriau apie 3 val ir speju kuo ilgiau, tuo skaniau,,gale visko galite sutirstinti miltais ar krakmolu. Tiekti su grietine, suriu ar alum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2008 10 22, 22:36)

Siandien dar viena pigu patiekala susimasciau - galime vadinti cili:

Pakelis vistu skranduku
Pakelis vistu sirdeliu
Pora riekeliu lasinuku ar sonines (rukytu)
2 pomidorai
3 saliero stiebai
3 skilteles cesnako
puse svoguno
stikline pomidoru ar darzoviu sulciu
Skardine baltu pupeliu
Druskos, Tobasko (ar kito astraus padazo) pagal skoni
Kubelis vistienos bulijono.

nu nieko sau, kaip skaniai skamba 4u.gif ..

o apie fat free produktus mano nuomone ne kokia schmoll.gif (bet cia tik mano nuomone smile.gif ).....
Atsakyti