Varshkes kukuliai:
Pokutis (rusishkos) varshkes, kiaushinis ar du, druska, miltai. (Miltu, kuo maziau, tuo skaniau

)
Suformavau nedidelius kukulius ir sumeciau i verdanti vandeni su trupuciu druskos. Valgem su grietine ir trupuciu sviesto..:
Papildyta:Pievagrybiu sriuboje burbuliavo:
jautienos gabaleliai, bulves, morkos (sutarkuojam

), imbiero shaknies gabalelis, vyshniniai pomidoriukai, pievagrybiai, pora skilteliu trinto cesnako, prieskoniai!:
Papildyta:Kovinukes patarimu pasinaudojus: ish lauko nuskyniau visus bazilikus, petrushkas, prilupau daug cesnako ir viska sumeciau i blenderi. Uzpyliau alyvuogiu aliejumi, druska, juodais pipirais ir sumaliau. Laikom shaldytuve, skaninam salotas, padazus, sriubas ir pan.:
Papildyta:Mesos salotos:
Turejau gabaleli virtos mesytes, tad: Virta mesa- kubeliais, marinuotas agurkas, zalieji zirneliai, svogunu laishkai, juodieji pipirai, majonezas:
Papildyta:..Jau daug kartu cia detos

avokado salotos:
Avokadas, vyshniniai pomidorai, melynas svogunas, actas, saulegrazu aliejus, druska:
Papildyta:Agurkinej sriuboj vire:
Vishtienos kulsheles, rukytu lashiniu skurele

, ishmirkytos perlines kruopos, bulves, morkos, keli konservuoti pomidorai, smulkiai supjaustyti marinuoti agurkeliai, prieskoniai, trintas cesnakas:
Papildyta:Vishtiena su shonkauliukais aluje:
Vishtienos kulsheles ir shonkauliukus uzpilam puse ar visu butelaiciu alaus, dedam dauuug trinto cesnako, zoleliu, citrinos griezineliu, prieskoniu ir i shaldytuva 24-48 val.
I kepimo inda ipilam 1-2 shaukshtus aliejaus (ne daugiau), sudedam mesa, paukshtiena, apdeliojam bulvytemis su lupena ir uzpilam tuo paciu marinatu ish alaus. Kepam uzdenge apie 40 min, veliau atidengiam, kad apskrustu..:
(Avokado salotas galima serviruoti paties avokado zieveleje..):