Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(6663 @ 2008 10 29, 21:55)
tos salotos- niammm..smile.gif
o kaip tu su inkstais darai? niekad tokiu neragavau:)
su kibiru zarnu nezinociau kur detis lotuliukas.gif

nu juos reikia virt, nupilt, vel virt, kad shlapimo kvapo nesijaustu unsure.gif kokius gal 6-7 kartus nupilu, nuplaunu ir vel verdu...... su pipirais, druskyte, lauro lapais.... tada puode pakepinu daug svoguno, cesnakiuko, morkytes kelias, shonines ir pilu sultini , tada kubeliais raugintus agurkiukus ir tuos inkstukus mazais mazais kubeliais..... apsivalgymas rolleyes.gif bet cia jau skonio reikalas 4u.gif
vestuviu proga buvom gave knyga "patiekalai dviems", tai ten labai shaunus receptukas buvo makaronu su varshke rolleyes.gif seniai dariau, neatgaminsiu, bet gal kokioj Receptainej butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 10 30, 05:11)
laisvai paimciau ta puse puodo... smile.gif ...

biggrin.gif atlek pavaisinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 10 29, 21:13)
nu juos reikia virt, nupilt, vel virt, kad shlapimo kvapo nesijaustu  unsure.gif kokius gal 6-7 kartus nupilu, nuplaunu ir vel verdu......  su pipirais, druskyte, lauro lapais.... tada puode pakepinu daug svoguno, cesnakiuko, morkytes kelias, shonines ir pilu sultini , tada kubeliais raugintus agurkiukus ir tuos inkstukus mazais mazais kubeliais..... apsivalgymas  rolleyes.gif  bet cia jau skonio reikalas  4u.gif
vestuviu proga buvom gave knyga "patiekalai dviems", tai ten labai shaunus receptukas buvo makaronu su varshke  rolleyes.gif  seniai dariau, neatgaminsiu, bet gal kokioj Receptainej butu  g.gif

ui, blyn, vien del to nupilymo nevilioja, nors neabejoju, man butu skanu..Tik labai jau daug darbo.. blink.gif
Makaronai su su varshke, tikrai radau kelis kartus kulinariniuose puslapiuose, pamenu dar kopijavau sau, tai lengvai rasi 4u.gif , tik dar nebandziau pasigaminti..
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 10 29, 22:16)
ui, blyn, vien del to nupilymo nevilioja, nors neabejoju, man butu skanu..Tik labai jau daug darbo.. blink.gif
Makaronai su su varshke, tikrai radau kelis kartus kulinariniuose puslapiuose, pamenu dar kopijavau sau, tai lengvai rasi 4u.gif , tik dar nebandziau pasigaminti..
smile.gif

nu gal kada i svecius bigsmile.gif specialiai pasidarbuociau mirksiukas.gif ir, neabejoju, uzkresciau biggrin.gif
Atsakyti
pas Vred- balandeliu, pas Raskyte-sriubos..
nooreciauuu biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 10 29, 22:40)
pas Vred- balandeliu, pas Raskyte-sriubos..
nooreciauuu biggrin.gif ....

visad welcome mirksiukas.gif
Papildyta:
pas mane, beje, ryt irgi balandeliai biggrin.gif kepeneliu pashtetas ir anytos duonele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 10 29, 22:43)
visad welcome  mirksiukas.gif
Papildyta:
pas mane, beje,  ryt irgi balandeliai  biggrin.gif  kepeneliu pashtetas ir anytos duonele  ax.gif

eik sau Raskyt.. blink.gif
butum tu arciau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 10 29, 18:55)
PM parasyk man nekulinarei kaip varsketukus darai ir padaza kaip? as niekad nedarius, o visai noreciau, ir mergiote valgytu turbut.

Na nezinau kaip su matavimais, man cia sudetingai bet gal pati mazdaug primesi...
Mums reikes:
varskes
Pora kiausiniu
Siek tiek cukraus
Druskytes
Miltu
Padaziukui: sviesto ir grietines, prieskoniu... kas megsta su uogom tiesiog uogienes kokios tik sirdele geidzia.

I varske imusam du kiausinius iberiam druskytes ir cukraus viska issukam, poto dedam miltus ir nepadauginam kad tesla atrodytu mazdaug taip, varske turi imti virsu kitaip tariant.....
user posted image

tada tesla kociojam i vamzdeli as pirstais paspaudziu per ilgi ir pjaustau mazdaug taip :
user posted image
Is tokio kiekiu ju isejo mazdaug tiek :
user posted image

Kol darau jau mano vanduo verda tada sumetam juos i pasudinta siek tiek verdanti vandeni :
user posted image

Na ir verdam tikrai ne ilgai gal 5 min ant virimo, isvire jie jau buna pavirsiuje ir atrodo stai taip :
user posted image

I lekstute idedu siek tiek sviestuko, suberiu varsketukus ir ant virsaus siektiek grietinytes. Galima valgyt su uogiene, mano seimyna visa valgo su sviesto grietines padazu, isskyrus mano vyra, jis valgos su melyniu uogiene.

Skanaus!
user posted image

p.s. visas point tame kad nepadaugint miltu nes bus "mediniai", o varske toks dalykas kiek desi tiek ji ims tu miltu ir vistiek bus slapia biggrin.gif bet per keleta kartu padarius tiesiog atidirbi ranka ir viskas ok , man skanu a skaip varskes vienos nevalgau tai nors tokiu budu ja kemsu kaip isprotejus man skanu, ir dar prisisaldau i maisiukus poto sumetu visada turiu ant greicio kokiai vakarieniai issivirt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 10 29, 20:48)
  4u.gif  nuvaziavom pirkt zarnu, tai kibiras tik 10lb  blink.gif  ka su tiek veikt?  g.gif  ir kur ji kisht? pas mus kamera uzgrusta MP, tai kazkaip persigalvojau...... gal reiktu pirkt ir su kazkuom ishkart pasidalint  g.gif 

gali pas mus atvesti blush2.gif rusy kamera tuscia 4u.gif o dar geriau, davai susitinkam kuri savaitgali ir kepam vedarus mirksiukas.gif jusu zarnos, musu visa kita, kaip galvoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 30, 08:40)
gali pas mus atvesti  blush2.gif  rusy kamera tuscia  4u.gif  o dar geriau, davai susitinkam kuri savaitgali ir kepam vedarus  mirksiukas.gif  jusu zarnos, musu visa kita, kaip galvoji?  blush2.gif

as tik UZ rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 07:10)
Na nezinau kaip su matavimais, man cia sudetingai bet gal pati mazdaug primesi...
Mums reikes:
varskes
Pora kiausiniu
Siek tiek cukraus
Druskytes
Miltu
Padaziukui: sviesto ir grietines, prieskoniu... kas megsta su uogom tiesiog uogienes kokios tik sirdele geidzia.

wow, koks ishsamus ir geras aprashymas.. 4u.gif
tikriausiai daugelis jau gamina mirksiukas.gif smile.gif perskaite..
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 10 30, 08:59)
as tik UZ  rolleyes.gif  thumbup.gif

tai gerai, sutarsim kada - mums ateinantys 2 savaitgaliai "uzmusti", bet paskui galima 4u.gif gal dar ka prigriebsim ir padarysim "vedaru baliu" jei nieko pries blush2.gif
Atsakyti