Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Rashkyte kur tu cia po tiek daug radai pirkti g.gif jeigu kartais pirktai ir neturetai su kuo pasidalinti as visada thumbup.gif o kiek ten paundu mazdaug ?
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 09:10)
Na nezinau kaip su matavimais, man cia sudetingai bet gal pati mazdaug primesi...
...

geras, aciu ir su fotkem thumbup.gif thumbup.gif butinai pabandysiu kai grizim, pasiilgau varsketuku tokiu. O klausyk tu juos saldai virtus ar nevirtus dar ax.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 30, 10:38)
tai gerai, sutarsim kada - mums ateinantys 2 savaitgaliai "uzmusti", bet paskui galima  4u.gif  gal dar ka prigriebsim ir padarysim "vedaru baliu" jei nieko pries  blush2.gif

ok biggrin.gif 4u.gif sutarsim kazkaip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cafe girl @ 2008 10 30, 11:22)
Rashkyte kur tu cia po tiek daug radai pirkti  g.gif jeigu kartais pirktai ir neturetai su kuo pasidalinti as visada  thumbup.gif o kiek ten paundu mazdaug ?

10lb biggrin.gif shalia namu maisto prekiu parduotuve yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2008 10 28, 20:47)
oi kalmarai kalmariukai essen.gif .
zinau, kad kvailas klausimas, o kiausiniai ir bulves tai virti ir paskui supjaustyti?  4u.gif  blush2.gif

wow, labai jau sotus pusryciai  bigsmile.gif

Virtus jau - kaip kad lietuviskas namines salotas daryciau...

Merginos. savaitgali darom mes cia subegtuke, noriu orkaiteje pyragaiciu su baravykais kepti. Kokia saldyta tesla rekomenduosite? ax.gif Ju ten daug visokiu, tai nezinau,,,
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 10 30, 11:13)
geras, aciu ir su fotkem  thumbup.gif  thumbup.gif  butinai pabandysiu kai grizim, pasiilgau varsketuku tokiu. O klausyk tu juos saldai virtus ar nevirtus dar  ax.gif  blush2.gif ?

ne as saldau zalius, tiesiog va tuos supjaustytus sumetu ant lekstutes ar lenteles pries tai ja pabarstau miltais imetu i kamera ir uz pusvalandzio galima det drasiai i maisiukus ir palikt kameroj, man labai labai patogu ypatingai kaip vaikai megsta ir vienas ir kitas valgo tai mazom porcijom tik sudedu ir sast reik ir isverdu ant greicio.... cia is tos serijos kaip parsiduoda ir tie virtinukai saldyti, cepelinai, kukuliai...zodziu kaip pusfabrikaciai drinks_cheers.gif 4u.gif zodziu vaikam pa smane ju visada yra.... sau jau reik daryt labai daug vistiek neprisaldysi begalybe...na tu supranti apie ka as 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 10 30, 09:13)
wow, koks ishsamus ir geras aprashymas.. 4u.gif
tikriausiai daugelis jau gamina mirksiukas.gif  smile.gif perskaite..

ai man jei atvirai patinka vaizdiniai aprasymai kaip kad odes vyras paraso su fotkem ir viskas aisku, negali nesigaut viska sgaunasi puikiai.... ir labai skaniai, kazkaip lengviau susigaudyt kas ir kaip jei nesi niekada dares, nors tai pats paprasciausiais gaminys bet vistiek va parodei ir visiem aisku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 15:50)
ne as saldau zalius, tiesiog va tuos supjaustytus sumetu ant lekstutes ar lenteles pries tai ja pabarstau miltais imetu i kamera ir uz pusvalandzio galima det drasiai i maisiukus ir palikt kameroj, man labai labai patogu ypatingai kaip vaikai megsta ir vienas ir kitas valgo tai mazom porcijom tik sudedu ir sast reik ir isverdu ant greicio.... cia is tos serijos kaip parsiduoda ir tie virtinukai  saldyti, cepelinai, kukuliai...zodziu kaip pusfabrikaciai  drinks_cheers.gif  4u.gif zodziu vaikam pa smane ju visada yra.... sau jau reik daryt labai daug vistiek  neprisaldysi begalybe...na tu supranti apie ka as 4u.gif
Papildyta:

ai man jei atvirai patinka vaizdiniai aprasymai kaip kad odes vyras paraso su fotkem ir viskas aisku, negali nesigaut viska  sgaunasi puikiai.... ir labai skaniai, kazkaip lengviau susigaudyt kas ir kaip jei nesi niekada dares, nors tai pats paprasciausiais gaminys bet vistiek va parodei ir visiem aisku  smile.gif  4u.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif dekoju, butinai darysiu.
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 13:50)

ai man jei atvirai patinka vaizdiniai aprasymai kaip kad odes vyras paraso su fotkem ir viskas aisku, negali nesigaut viska  sgaunasi puikiai.... ir labai skaniai, kazkaip lengviau susigaudyt kas ir kaip jei nesi niekada dares, nors tai pats paprasciausiais gaminys bet vistiek va parodei ir visiem aisku  smile.gif  4u.gif

patikt- patinka, bet daznai daryti to negaleciau smile.gif...laikoo reikia ir kantrybes.. smile.gif
man ir viena foto kartais tingisi padaryt, ar nespeju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 10 29, 06:13)
As dariau taip:
puode sumaisai 1 puodeli vandens, 5 saukstus sviesto, druskos truputi ir 2 saukstus cukraus. uzvirti. nuemus nuo plytos deti 1 puodeli miltu ir sumaisyti - pasidarys tesla tirsta labai. tada vel puoda ant ugnies vienai minutei ir pamaisyti. nuemus nuo plytos deti 4 kiausinius viena vienu metu ir gerai ismaisyti.
pakaitinti alieju puode/keptuvej (apie 3 cm kad butu gylio to aliejaus). imti du saukstelius, pamirkius juos karstam aliejuj, kabinti tesla, imeti i alieju, ir kepti, pavarcius. Jie issipucia, todel labai neprigrusti vienu metu. Viskas. Net vyras sake, kad labai skanus, nors jam tokie dalykai nepatinka  biggrin.gif
Thai virtuves patiekaluose  thumbup.gif

as siandien viriau thumbup.gif labai labai skanu thumbup.gif tik kita karta ant mazesnes ugnies virsiu, o tai viduriukas ko toks poskystis isejo blush2.gif bet siaip tai labai skanus thumbup.gif

aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
O pas mus vakarienei buvo varškėtukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 30, 23:24)
as siandien viriau  thumbup.gif  labai labai skanu  thumbup.gif  tik kita karta ant mazesnes ugnies virsiu, o tai viduriukas ko toks poskystis isejo  blush2.gif  bet siaip tai labai skanus  thumbup.gif

aciu uz receptuka  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif As pastebejau, kad reikia palaukti kol jie issipus (tada nelieka to poskyscio), tik nedasilo, kad ugni sumazinti reiktu, nes man i gala jie rudesni ir rudesni gavosi doh.gif
Atsakyti
rashkytes,pagalba ir as radau vedariniu zarnu,o jieskojau ilgai doh.gif ,bet dabar ju yra net JEWEL IR DOMINICKS.JEWEL tai desrines,bet labai lengvai pisideda,ploni ,skanus vedarai gaunasi,tik nereikia ilgai numirkyti druskos,bet pora kartu nuplauti.
Atsakyti
Gytenis, nuo pat ryto apie vedarus...... oj reiks ir man zarnu vaziuoti ieskoti.... reikia eiti rengtis ir vaziuoti dabar doh.gif ir ko as i ta maisto tema vis lendu hihihi.gif bet man storos patinka bigsmile.gif
Atsakyti