Rashkyte kur tu cia po tiek daug radai pirkti
jeigu kartais pirktai ir neturetai su kuo pasidalinti as visada
o kiek ten paundu mazdaug ?
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 09:10)
Na nezinau kaip su matavimais, man cia sudetingai bet gal pati mazdaug primesi...
...
...
geras, aciu ir su fotkem
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 30, 10:38)
tai gerai, sutarsim kada - mums ateinantys 2 savaitgaliai "uzmusti", bet paskui galima
gal dar ka prigriebsim ir padarysim "vedaru baliu" jei nieko pries 
ok
Papildyta:
QUOTE(cafe girl @ 2008 10 30, 11:22)
Rashkyte kur tu cia po tiek daug radai pirkti
jeigu kartais pirktai ir neturetai su kuo pasidalinti as visada
o kiek ten paundu mazdaug ?
10lb
QUOTE(Maverick @ 2008 10 28, 20:47)
oi kalmarai kalmariukai
.
zinau, kad kvailas klausimas, o kiausiniai ir bulves tai virti ir paskui supjaustyti?
wow, labai jau sotus pusryciai
zinau, kad kvailas klausimas, o kiausiniai ir bulves tai virti ir paskui supjaustyti?
wow, labai jau sotus pusryciai
Virtus jau - kaip kad lietuviskas namines salotas daryciau...
Merginos. savaitgali darom mes cia subegtuke, noriu orkaiteje pyragaiciu su baravykais kepti. Kokia saldyta tesla rekomenduosite?
QUOTE(MichGirl @ 2008 10 30, 11:13)
geras, aciu ir su fotkem
butinai pabandysiu kai grizim, pasiilgau varsketuku tokiu. O klausyk tu juos saldai virtus ar nevirtus dar
?
ne as saldau zalius, tiesiog va tuos supjaustytus sumetu ant lekstutes ar lenteles pries tai ja pabarstau miltais imetu i kamera ir uz pusvalandzio galima det drasiai i maisiukus ir palikt kameroj, man labai labai patogu ypatingai kaip vaikai megsta ir vienas ir kitas valgo tai mazom porcijom tik sudedu ir sast reik ir isverdu ant greicio.... cia is tos serijos kaip parsiduoda ir tie virtinukai saldyti, cepelinai, kukuliai...zodziu kaip pusfabrikaciai
Papildyta:
QUOTE(6663 @ 2008 10 30, 09:13)
wow, koks ishsamus ir geras aprashymas..
tikriausiai daugelis jau gamina
perskaite..
tikriausiai daugelis jau gamina
ai man jei atvirai patinka vaizdiniai aprasymai kaip kad odes vyras paraso su fotkem ir viskas aisku, negali nesigaut viska sgaunasi puikiai.... ir labai skaniai, kazkaip lengviau susigaudyt kas ir kaip jei nesi niekada dares, nors tai pats paprasciausiais gaminys bet vistiek va parodei ir visiem aisku
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 15:50)
ne as saldau zalius, tiesiog va tuos supjaustytus sumetu ant lekstutes ar lenteles pries tai ja pabarstau miltais imetu i kamera ir uz pusvalandzio galima det drasiai i maisiukus ir palikt kameroj, man labai labai patogu ypatingai kaip vaikai megsta ir vienas ir kitas valgo tai mazom porcijom tik sudedu ir sast reik ir isverdu ant greicio.... cia is tos serijos kaip parsiduoda ir tie virtinukai saldyti, cepelinai, kukuliai...zodziu kaip pusfabrikaciai
zodziu vaikam pa smane ju visada yra.... sau jau reik daryt labai daug vistiek neprisaldysi begalybe...na tu supranti apie ka as 
Papildyta:
ai man jei atvirai patinka vaizdiniai aprasymai kaip kad odes vyras paraso su fotkem ir viskas aisku, negali nesigaut viska sgaunasi puikiai.... ir labai skaniai, kazkaip lengviau susigaudyt kas ir kaip jei nesi niekada dares, nors tai pats paprasciausiais gaminys bet vistiek va parodei ir visiem aisku

Papildyta:
QUOTE(*PM* @ 2008 10 30, 13:50)
patikt- patinka, bet daznai daryti to negaleciau
man ir viena foto kartais tingisi padaryt, ar nespeju
QUOTE(TYN @ 2008 10 29, 06:13)
As dariau taip:
puode sumaisai 1 puodeli vandens, 5 saukstus sviesto, druskos truputi ir 2 saukstus cukraus. uzvirti. nuemus nuo plytos deti 1 puodeli miltu ir sumaisyti - pasidarys tesla tirsta labai. tada vel puoda ant ugnies vienai minutei ir pamaisyti. nuemus nuo plytos deti 4 kiausinius viena vienu metu ir gerai ismaisyti.
pakaitinti alieju puode/keptuvej (apie 3 cm kad butu gylio to aliejaus). imti du saukstelius, pamirkius juos karstam aliejuj, kabinti tesla, imeti i alieju, ir kepti, pavarcius. Jie issipucia, todel labai neprigrusti vienu metu. Viskas. Net vyras sake, kad labai skanus, nors jam tokie dalykai nepatinka
Thai virtuves patiekaluose
puode sumaisai 1 puodeli vandens, 5 saukstus sviesto, druskos truputi ir 2 saukstus cukraus. uzvirti. nuemus nuo plytos deti 1 puodeli miltu ir sumaisyti - pasidarys tesla tirsta labai. tada vel puoda ant ugnies vienai minutei ir pamaisyti. nuemus nuo plytos deti 4 kiausinius viena vienu metu ir gerai ismaisyti.
pakaitinti alieju puode/keptuvej (apie 3 cm kad butu gylio to aliejaus). imti du saukstelius, pamirkius juos karstam aliejuj, kabinti tesla, imeti i alieju, ir kepti, pavarcius. Jie issipucia, todel labai neprigrusti vienu metu. Viskas. Net vyras sake, kad labai skanus, nors jam tokie dalykai nepatinka
Thai virtuves patiekaluose
as siandien viriau
aciu uz receptuka
O pas mus vakarienei buvo varškėtukai
QUOTE(doviliushka @ 2008 10 30, 23:24)
as siandien viriau
labai labai skanu
tik kita karta ant mazesnes ugnies virsiu, o tai viduriukas ko toks poskystis isejo
bet siaip tai labai skanus
aciu uz receptuka
aciu uz receptuka
Gytenis, nuo pat ryto apie vedarus...... oj reiks ir man zarnu vaziuoti ieskoti.... reikia eiti rengtis ir vaziuoti dabar
ir ko as i ta maisto tema vis lendu
bet man storos patinka