QUOTE(MichGirl @ 2008 10 29, 18:55)
PM parasyk man nekulinarei kaip varsketukus darai ir padaza kaip? as niekad nedarius, o visai noreciau, ir mergiote valgytu turbut.
Na nezinau kaip su matavimais, man cia sudetingai bet gal pati mazdaug primesi...
Mums reikes:
varskes
Pora kiausiniu
Siek tiek cukraus
Druskytes
Miltu
Padaziukui: sviesto ir grietines, prieskoniu... kas megsta su uogom tiesiog uogienes kokios tik sirdele geidzia.
I varske imusam du kiausinius iberiam druskytes ir cukraus viska issukam, poto dedam miltus ir nepadauginam kad tesla atrodytu mazdaug taip, varske turi imti virsu kitaip tariant.....
tada tesla kociojam i vamzdeli as pirstais paspaudziu per ilgi ir pjaustau mazdaug taip :

Is tokio kiekiu ju isejo mazdaug tiek :
Kol darau jau mano vanduo verda tada sumetam juos i pasudinta siek tiek verdanti vandeni :
Na ir verdam tikrai ne ilgai gal 5 min ant virimo, isvire jie jau buna pavirsiuje ir atrodo stai taip :
I lekstute idedu siek tiek sviestuko, suberiu varsketukus ir ant virsaus siektiek grietinytes. Galima valgyt su uogiene, mano seimyna visa valgo su sviesto grietines padazu, isskyrus mano vyra, jis valgos su melyniu uogiene.
Skanaus!
p.s. visas point tame kad nepadaugint miltu nes bus "mediniai", o varske toks dalykas kiek desi tiek ji ims tu miltu ir vistiek bus slapia
bet per keleta kartu padarius tiesiog atidirbi ranka ir viskas ok , man skanu a skaip varskes vienos nevalgau tai nors tokiu budu ja kemsu kaip isprotejus man skanu, ir dar prisisaldau i maisiukus poto sumetu visada turiu ant greicio kokiai vakarieniai issivirt