Sveikos...
Sis skyrelis liuks..

Man kaip pradedanciai kulinarei tai geras skyrelis..
Siandien dariau cia paskelbta receptelis kur yra 9 puslapyje, "Troskinys, ka randame saldytuve", plius dar dejau morku.labai skaniai gavosi...o jei butu buve su pupom butu buve dar skaniau, kita kart dar pupu desiu...
Tai va, noreciau ir as parasyti recepteli..ji ismokino mano drauges vaikinas...

Cia afrikieciams jis labiau patinka...
Keptuveje pakepiname svogunus, sudedame jautienos farsa (na tik kelis simtus gramus, cia priklauso keliems zmonems ruosiama) ir pakepinama...Paskui isimta ta pakepinta farsa, nuvarvinti aliejus...ir deti i puoda..ant jo uzpildi is skardines "Plum tomatoes" as visad dedu tik viena ta skardine..tada dedu pjaustytus kopustus i saldytus zirnelius...galima deti morku...ir viska troskinti..as troskinu apie 40min..ir aisku visokiu prieskoniu..

cia panasus i ta recepta kur "viskas ka randame saldytuve", bet sitas butent daromas taip ir dazniausiai valgomas su ryziais arba lietiniais...mano drauges vyras tai su lietiniais valgo, nes pas juos saly taip iprasta...zodziu greita, visai nebloga receptelis ir nelabai brangus...as mb daznai darau kai reikia kazka greitai sugalvoti...ir siaip afrikieciai dzniausiai ir megejai visokiu tokiu jogol gogol kaip as sakau..