Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(pupa999 @ 2008 11 03, 20:25)

Turiu dried shiitake mushrooms. Paskaiciau, kad jie tas pats kaip sviezi, tik reikia ismirkyti siltam vandenyje ir pirmyn. Ismirkytsu supjausciau, i keptuve, biski to vandens kuriame mirkinau ir heavy whipping cream (skaiciau internete, atseit labai skanus padazas turi gauti prie pastos pvz). Nu nieko panasaus, man ju skonis, tekstura viskas kitaip...... gal ka ne taip supratau ar ne taip gaminau ? 
Fe dabar reikia eiti ko nors kito valgyti, kad ta skoni "nuplauciau".....

ir ash juos naudoju, labai skanus, bet:
arba mirkyk ilgai ir tada kepk truputyje aliejaus, gritinele tik priesh gala..
arba apvirk priesh kepant..

niam..
Atsakyti
merginos,

kaip gaminti scallops? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 11 05, 08:01)
pupa999,tokios ir Dominicks parsiduoda,o jos  buna,kur priesais sv.mesa buna saldutuvai "laivai'' sudeti saldyti gaminiai ir joms kampuki atsirade vietos biggrin.gif

O geras, aciu 4u.gif

QUOTE(6663 @ 2008 11 05, 16:43)
ir ash juos naudoju,  labai skanus, bet:
arba mirkyk ilgai ir tada kepk truputyje aliejaus, gritinele tik priesh gala..
arba apvirk priesh kepant..

Ir apvirimas pades tam specifiniam skoniui ir kvapui isgaruoti ? Tikrai juos visur galima naudoti ir skonis toks pat bus(apvirus pirmiau arba aliejuj pakepinus) ?
Pvz ant picos galima deti ? Kazko labai ant picos pasinesiau paskutinem dienom, tik apie ja tepajegiu galvoti doh.gif

Doviliushka, scallops niekada negaminus, bet man atrodo panasus principas kaip shrimp ju butu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 11 05, 16:29)
merginos,

kaip gaminti scallops?  g.gif

pati nebandzius nieko su scallops, bet greitu metu ishbandysiu shitus http://ezinearticles...e...s&id=759331 4u.gif
Atsakyti
ai, dar vienas klausimas... kaip darot Asparagus? ar tik keptuvej ant sviesto pakepat, ar ant grill'iaus ar dar kaip? aciu 4u.gif

pupa, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 11 05, 21:47)
ai, dar vienas klausimas...  kaip darot Asparagus?  ar tik keptuvej ant sviesto pakepat, ar ant grill'iaus ar dar kaip?  aciu  4u.gif


as tai dar taip darau.... vasara ant griliaus, ziema orkaiteje.... i folija pridedu asparagus..... svoguno, supjaustyto gana stambiai, tada sviesto ir kepam..... thumbup.gif kepti iki kol shparagai ir svogunai bus minksti... nu skanumelis, pirstus nusilaizyt galima..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2008 11 05, 22:04)
as tai dar taip darau.... vasara ant griliaus, ziema orkaiteje.... i folija pridedu asparagus..... svoguno, supjaustyto gana stambiai, tada sviesto ir kepam.....  thumbup.gif kepti iki kol shparagai ir svogunai bus minksti... nu skanumelis, pirstus nusilaizyt galima..... bigsmile.gif


aciu 4u.gif reiks jauciu taip pabandyti sestadieni. ziuresim kas gausis, kai is manes tokia vireja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 11 05, 22:13)
aciu  4u.gif  reiks jauciu taip pabandyti sestadieni.  ziuresim kas gausis, kai is manes tokia vireja  blush2.gif


kad cia nera kam nesigauti... mirksiukas.gif ant folijos sudedi asparagus.. nepjaustytus, nieko.... tada ant virsaus dedi supjaustyta svoguna, sviesta... uzlankstai folija ir i orkaite/ant griliaus.... 4u.gif kepa tikrai neilgai.... ir visas darymas..... jokiu paslapciu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 11 05, 21:47)
ai, dar vienas klausimas...  kaip darot Asparagus?  ar tik keptuvej ant sviesto pakepat, ar ant grill'iaus ar dar kaip?  aciu  4u.gif

pupa, dekui  4u.gif

as dazniausiai ant garu paverdu, paskui sviestuko ir niam....
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 11 05, 21:47)
ai, dar vienas klausimas...  kaip darot Asparagus?  ar tik keptuvej ant sviesto pakepat, ar ant grill'iaus ar dar kaip?  aciu  4u.gif

pupa, dekui  4u.gif

as tai apverdu ir tada su dziuveseliais i svietuka keptuvej + prieskoniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2008 11 05, 22:52)
as tai apverdu ir tada su dziuveseliais i svietuka keptuvej + prieskoniai  4u.gif


as taip kalafijora darau.... 4u.gif tik dar pries apvoliojant dziuveseliuose, o kiausini imerkiu.... biggrin.gif



o klausykit, dabar jau kelios dienos kaip uzsimaniau idarytu pomidoru... esu kazkur kazkada valgius su suriu ir cesnaku idarytus.... g.gif gal kas ka konkreciau zino? g.gif ar as cia 'sapnuoju' eilini karta? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 06 lapkričio 2008 - 06:59
Scallops: įvynioti į šoninę, persmeigti dantų krapštuku ir pakepti orkaitėj ar ant griliaus. Tada - į kokį nors šiltą ala-pomidorinį padažą švediškam stalui.

Šparagai: ant stiprios ugnies, ant keptuvės, svieste trumpai, uždengus dangčiu ir keletą kartų pajudinus, kad vienodai apskrustų. Tada druskytės ir niam. (Lietuvoj toookie jie brangūs, kad net nervuoja... Teks patiems augintis hihihi.gif Po 30 metų sužinojau, kad pas bobutę augantis vienas augalas-krūmas, kurio šakeles mes naudojam puokštėm pagražinti, yra peraugęs šparagas. lotuliukas.gif )
Atsakyti