aciu mergaites

Gal kas zinot kas per prieskonis yra cilantro? ir kur jis naudojamas? dekui

QUOTE(sanda @ 2008 11 06, 07:28)
daugiausia ji naudoja Meksikieciu, Azijieciu patiekaluose. salsoms, tacos, sriuboms, avocado salotoms, padazams ir t.t.
daug kam nepatinka

QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 17:30)
daugiausia ji naudoja Meksikieciu, Azijieciu patiekaluose. salsoms, tacos, sriuboms, avocado salotoms, padazams ir t.t.
daug kam nepatinka

daug kam nepatinka

Oi, kai nešiojau Vaivą, tai vien nuo minties purtė, o kai Vytuką - specialiai visur padaugindavau - taip ji (kalendra) mane vežė.

Man skaniausia - salotose, salsose (mango pvz), pico de gallo. Ir į sriubas labai skanu šviežių paplėšyt.

QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 10:56)
man skaniausia avokado salotose arba tacos'e, sriubose tai vis isrenku
avokadas, pomirodas, svoguniukai, citrinos (arba lime) sultys, cilantro ir siek tiek astraus padazo (tobasko ar kokio kitokio). viskas smulkiai supjaustyta, niam niam su meksikietiskais traskuciais...

avokadas, pomirodas, svoguniukai, citrinos (arba lime) sultys, cilantro ir siek tiek astraus padazo (tobasko ar kokio kitokio). viskas smulkiai supjaustyta, niam niam su meksikietiskais traskuciais...

mm, skamba kaip pico de gallo...niammmmm...
cilantro labai skanu man (aplamai megstu zoles visokias), o kazkada nepatikdavo..Skonis kazkaip keiciasi..
Wicked- pomidorus gali idaryti su ivairiais idarais: ishgremzhti, pasudyti, papipirinti ir idaryti su:
tuna, kiaushiniais, majonezu
kiaushiais, suriu, cesnaku, majonezu
kalmarais su kiaushiniais, majonezu
grybukais su darzovem
silkute
ir dar milijonas variantu..
galima taip pat idaryti ir kepti okaitej..
man shalti gal skaniau..
QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 13:39)
ne, cia skamba kaip paco ...-ero
naturalu, kad skonis keiciasi. as ir po biskiuka suaugu, krevetes pradejau valgyti, nors tik pagal viena recepta, dabar prie sushi bandau pratintis

naturalu, kad skonis keiciasi. as ir po biskiuka suaugu, krevetes pradejau valgyti, nors tik pagal viena recepta, dabar prie sushi bandau pratintis

QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 18:56)
man skaniausia avokado salotose arba tacos'e, sriubose tai vis isrenku

UUUU... tacos... ir kaip galėjau pamiršti... patys skaniausi buvo Mexico City gatvėje. Aga, ten kur šiukštu turistams negalima valgyti. Ryškiai gaila (pavydas?)...

QUOTE(Ode @ 2008 11 06, 14:28)
UUUU... tacos... ir kaip galėjau pamiršti... patys skaniausi buvo Mexico City gatvėje. Aga, ten kur šiukštu turistams negalima valgyti. Ryškiai gaila (pavydas?)...

taip taip, kaip tik siandien vakareinei teko tacos kirsti

tik be cilantro.
o ko ten siukstu?
QUOTE(6663 @ 2008 11 06, 13:22)
Wicked- pomidorus gali idaryti su ivairiais idarais: ishgremzhti, pasudyti, papipirinti ir idaryti su:
grybukais su darzovem
silkute
grybukais su darzovem
silkute
sita ir pasidariau..... siandien pusryteliams suejo....

QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 19:39)
o ko ten siukstu?
tacos? Mexico City? toooookiam mieste? is gatves? tu ka???

QUOTE(kovinukė @ 2008 11 07, 03:39)
o ko ten siukstu?
O tų paskaityk kelionių į Meksiką atsiliepimus: nevalgyti nieko gatvėje, net dantų nevalyti su krano vandeniu, nekalbant apie šviežių vaisių ir daržovių valgymą (nes jie greičiausiai plauti tuo vandeniu), nevažiuoti žaliu taksi, pastoviai gerto Pepto Bismol (profilaktiškai), nevaikščioti gatvėmis, nes užpuls garantuotai... Nu, esmę supratai.

Na, bet MB nebūtų MB. Po sočios vakarienės restorane išsiruošėm į pasivaikščiojimą po naktinį City ir buvo nuspręsta, kad ragausim "uždrausto vaisiaus". Išsirinkom patį krūčiausią, berniukas net į gretimą parduotuvę alaus subėgiojo. Sakau - skanesnių tacos neesu valgius

Beje, tas pats su UZ buvo. Tokia jau tų 'trečiojo pasaulio valstybių' dalia...