Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kas per prieskonis yra cilantro? ir kur jis naudojamas? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2008 11 06, 07:28)
Gal kas zinot kas per prieskonis yra cilantro? ir kur jis naudojamas? dekui 4u.gif

daugiausia ji naudoja Meksikieciu, Azijieciu patiekaluose. salsoms, tacos, sriuboms, avocado salotoms, padazams ir t.t.
daug kam nepatinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 17:30)
daugiausia ji naudoja Meksikieciu, Azijieciu patiekaluose. salsoms, tacos, sriuboms, avocado salotoms, padazams ir t.t.
daug kam nepatinka biggrin.gif
user posted image

Oi, kai nešiojau Vaivą, tai vien nuo minties purtė, o kai Vytuką - specialiai visur padaugindavau - taip ji (kalendra) mane vežė. bigsmile.gif lotuliukas.gif

Man skaniausia - salotose, salsose (mango pvz), pico de gallo. Ir į sriubas labai skanu šviežių paplėšyt. essen.gif:
Atsakyti
man skaniausia avokado salotose arba tacos'e, sriubose tai vis isrenku biggrin.gif
avokadas, pomirodas, svoguniukai, citrinos (arba lime) sultys, cilantro ir siek tiek astraus padazo (tobasko ar kokio kitokio). viskas smulkiai supjaustyta, niam niam su meksikietiskais traskuciais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 10:56)
man skaniausia avokado salotose arba tacos'e, sriubose tai vis isrenku biggrin.gif
avokadas, pomirodas, svoguniukai, citrinos (arba lime) sultys, cilantro ir siek tiek astraus padazo (tobasko ar kokio kitokio). viskas smulkiai supjaustyta, niam niam su meksikietiskais traskuciais... smile.gif

mm, skamba kaip pico de gallo...niammmmm...

cilantro labai skanu man (aplamai megstu zoles visokias), o kazkada nepatikdavo..Skonis kazkaip keiciasi..

Wicked- pomidorus gali idaryti su ivairiais idarais: ishgremzhti, pasudyti, papipirinti ir idaryti su:

tuna, kiaushiniais, majonezu
kiaushiais, suriu, cesnaku, majonezu
kalmarais su kiaushiniais, majonezu
grybukais su darzovem
silkute
ir dar milijonas variantu..

galima taip pat idaryti ir kepti okaitej..
man shalti gal skaniau..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 11 06, 13:22)
mm, skamba kaip pico de gallo...niammmmm...

ne, cia skamba kaip paco ...-ero hihihi.gif

naturalu, kad skonis keiciasi. as ir po biskiuka suaugu, krevetes pradejau valgyti, nors tik pagal viena recepta, dabar prie sushi bandau pratintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 13:39)
ne, cia skamba kaip paco ...-ero  hihihi.gif

naturalu, kad skonis keiciasi. as ir po biskiuka suaugu, krevetes pradejau valgyti, nors tik pagal viena recepta, dabar prie sushi bandau pratintis tongue.gif

biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 18:56)

UUUU... tacos... ir kaip galėjau pamiršti... patys skaniausi buvo Mexico City gatvėje. Aga, ten kur šiukštu turistams negalima valgyti. Ryškiai gaila (pavydas?)... mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 11 06, 14:28)
UUUU... tacos... ir kaip galėjau pamiršti... patys skaniausi buvo Mexico City gatvėje. Aga, ten kur šiukštu turistams negalima valgyti. Ryškiai gaila (pavydas?)... mad.gif  lotuliukas.gif

taip taip, kaip tik siandien vakareinei teko tacos kirsti biggrin.gif
tik be cilantro.
o ko ten siukstu?
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 11 06, 13:22)
Wicked- pomidorus gali idaryti su ivairiais idarais: ishgremzhti, pasudyti, papipirinti ir idaryti su:

tuna, kiaushiniais, majonezu
kiaushiais, suriu, cesnaku, majonezu
kalmarais su kiaushiniais, majonezu
grybukais su darzovem
silkute

sita ir pasidariau..... siandien pusryteliams suejo.... biggrin.gif

QUOTE(kovinukė @ 2008 11 06, 19:39)
o ko ten siukstu?

tacos? Mexico City? toooookiam mieste? is gatves? tu ka??? unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kovinukė @ 2008 11 07, 03:39)
o ko ten siukstu?

O tų paskaityk kelionių į Meksiką atsiliepimus: nevalgyti nieko gatvėje, net dantų nevalyti su krano vandeniu, nekalbant apie šviežių vaisių ir daržovių valgymą (nes jie greičiausiai plauti tuo vandeniu), nevažiuoti žaliu taksi, pastoviai gerto Pepto Bismol (profilaktiškai), nevaikščioti gatvėmis, nes užpuls garantuotai... Nu, esmę supratai. biggrin.gif
Na, bet MB nebūtų MB. Po sočios vakarienės restorane išsiruošėm į pasivaikščiojimą po naktinį City ir buvo nuspręsta, kad ragausim "uždrausto vaisiaus". Išsirinkom patį krūčiausią, berniukas net į gretimą parduotuvę alaus subėgiojo. Sakau - skanesnių tacos neesu valgius essen.gif:

Beje, tas pats su UZ buvo. Tokia jau tų 'trečiojo pasaulio valstybių' dalia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 07 lapkričio 2008 - 10:52