QUOTE(doviliushka @ 2008 10 08, 12:34)
I ouoda ipilam truputi aliejaus ir pakepinam sulauzytus spageciukus, kol graziai paruduoja..Tada supilam ryzius, paskrudinam, barstom kariu, raudonos paprikos milteliais (del spalvos) ir kitais megiamais prieskoniais..Tada ipilam vandens ir troshkinam, kol vanduo ishgaruoja..
Tiesiog ir skanu ir atrodo idomiai su tomis spageciu "virvelemis:
Humusas valgomas su paploteliais, duona ir pan. Gali valgyti su bet kuo, bet populiariausia valgyti, sakyciau su kokia "pitos" duona..:
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 08, 13:44)
o labai inapropriate būtų jį su bulvėmis keptomis arba virtomis valgyt?
nusipirkau, o paragauti nedrįstu
dar taip gražiai suvyniojo 
kodel gi ne? juk ten pupos su kitom skaniom darzovem..Visai tinka
o mano vyras labai skania paella daro.cia toks ispaniskas patiekalas. na ten moliusku kokteilis ,ryziai ,plius dar ryziu is tokio pakeliuko kur juos isvyrus tokie geltoni grazuciai gaunasi,na dar deda corito desrites(ispaniskos),mano pageidavimu alyvuogiu,vistos krutineles pakepintos ir viska troskina troskina kol viskas prisigeria sulciu kvapu ir......dievuliau kaip skanu.......o aviena tai pastoviai pas mus saldytuve sedi.avienos farsas-musakai,mesyte -kepsniukui su metu padazu...pirstukus galima apsilaizyti,o kur dar mano lesiu sriuba.........tik kai isverdu tai pastoviai nutirstinu,tai vyras praso,kad dar gabaliuka sriubos atpjauciau,nes labai jau skanu
QUOTE(6663 @ 2008 10 08, 22:48)
ne pupos ten
nu tai ,kad parduotuveje kai pirkdavome zarnas tai jokiu riebalu ten ir su ziburiu nerastum,o kai mociute ruosdavo zarnas tai kiekviena riebaliuka susirinkdavo ir issilydydavo.o i tarkuotas bulves imusk pora kiausiniu,pipiro ,druskytes,svoguna smulkiai supjaustyk.ir viska i zarna.tik neprikimsk jos labai daug.palik vietos putimuisi.ir kai kepdama zarna prades pustis -trauk is peciaus ir subadyk kad oras iseitu(na as naudoju virbala
)po kokiu penkiu minuciu vel ta pati pakartok.kitaip vedariukas gali sprogti.nu bet bandyk svetainese pasieskoti tikro recepto.nekokia is manes patareja.
kiek pamenu tai zarnas mes dar mirkydavom vandenyje ,kad ne tokios surios butu.
kiek pamenu tai zarnas mes dar mirkydavom vandenyje ,kad ne tokios surios butu.
QUOTE(mamia @ 2008 10 09, 08:33)
Gal galit kas parasyt kaip paruosti zarnas vedarams(ar reik is vidasu tuos riebalus isimti,nes as neatsimenu kad jos tokios reibios butu kokias nusipirkus esu) ir pati ydara i juos,zianu kad sutarkuo bulves reikia,bet kas i jas toliau ieina
Is anksto ACIU 
..labai seniai bedariau, bet radau kelius patarimus, tai perkopijuoju:
"Pirmiausiai zarnas reikia uzmerkti i salta vandeni su trupuciu kalio permanganato.Po kurio laiko vandenuka gali pakeisti -issimirkys daugiau druskos-jei kvapas vis tiek yra-i vandeni imesk sauja geriamos sodos-ji ne tik is saldytuvo kvapus sugeria...Jei zarnos labai aplipe riebalais-gali juos nuimti su neastriu peiliu-bus liesesnes...Jei nori is tu riebalu gali suspirgyti spirguciu i vedarus deti.Labai neprikimsk daug teslos,nes suplys kepdami-as dar subadydavau virbalu virsu,kad oras iseitu ir keptu lygiai."
ir
"Mes zarnas (kiaulienos) mirkome vandenyje su actu, dar imetu kelias skilteles cesnako, pipiru. Vanduo neturi buti labai rugstus, tik vos vos. "
sekmes!
QUOTE(saushil @ 2008 10 09, 13:02)
QUOTE(6663 @ 2008 10 09, 14:52)
QUOTE(mamia @ 2008 10 09, 15:09)
Mamia, kaip skaniai tu chia sugalvojai
QUOTE(Linea... @ 2008 10 09, 22:33)






