Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys
Ir as vedaru noriu
viena kart tik cia kepiau kazkada, bet net neprisimenu is kur zarnu buvau gavus
ale kad viena pati juos ir valgiau paskui
Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys
Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys
QUOTE(VRed @ 2008 10 10, 07:07)
Ir as vedaru noriu
viena kart tik cia kepiau kazkada, bet net neprisimenu is kur zarnu buvau gavus
ale kad viena pati juos ir valgiau paskui
Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys
Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys
mmm, kaip faina, kad patiko..Mano taip pat visiems sveciams jie patinka..
QUOTE(VRed @ 2008 10 10, 16:07)
Ir as vedaru noriu
viena kart tik cia kepiau kazkada, bet net neprisimenu is kur zarnu buvau gavus
ale kad viena pati juos ir valgiau paskui
o kur jus tas zarnas perkat?
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 20:28)
o kur jus tas zarnas perkat?
Noreciau pasigaminti, kai nieko nebus namie
Jauciu ir as viena valgysiu 
Paprastam supermarkete yra. Paziurek saldikliuose, jei nerasi paprasyk mesos (zalios) skyriuje. Vadinasi " Hog casing".
Paziurejau turiu dar saldiklyje zarnu, negi ir man reikes kepti vedarus
QUOTE(Titia @ 2008 10 11, 03:56)
Paprastam supermarkete yra. Paziurek saldikliuose, jei nerasi paprasyk mesos (zalios) skyriuje. Vadinasi " Hog casing".
Paziurejau turiu dar saldiklyje zarnu, negi ir man reikes kepti vedarus
Paziurejau turiu dar saldiklyje zarnu, negi ir man reikes kepti vedarus
bus vedaru gaminimo savaitgalis.
QUOTE(VRed @ 2008 10 10, 09:07)
Ir as vedaru noriu
as ir noriu todel per 12 metu prisruosiau nors karta banandyti be mamos pagalbos
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 20:28)
o kur jus tas zarnas perkat?
as pas kiniecius,bet ju visur yra
QUOTE(Titia @ 2008 10 10, 20:56)
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 20:59)
regis ,kad taip
nepatkesit
vaziavom zarnu pirkt, nusipirkom visko ko imanoma , o zarnas ir pamirshom
tai ka, teks kugeli daryt
norejau bulvinius blynus kept, ale MB baidosi nuo virykles apshaudymo
mat jis pas mus valo kai baigiu gamint
6663, kai turesi laisvo laiko, imesk ishbandytus kepeneliu receptukus
norisi kazka naujo pabandyt, ne tk kad apvoliot miltuose pakept ir troshkint
aciu
6663, kai turesi laisvo laiko, imesk ishbandytus kepeneliu receptukus
Vėdarų epidemija.
Nieko naujo, tik senokai jau epidemijų buvo...
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 10 09, 14:52)
ne pupos ten
humusas daromas iš avinžirnių (chickpeas) ir česnako, citrinos sulčių ir kitų prieskonių. Na, čia toks pagrindinis receptas. Kiti dar deda trinto baklažano ar kažkaip kitaip paįvairina.
O sezamo nera?
Turiu prasymuka
Gal zinot kaip skaniai pasidaryti pop corn'o? saldaus...
Dekui
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 11, 02:41)
mergaitės, ar kas parašėt dėl klaidos moderatorei, ar man parašyti?
akis bado labai 
o humusas man nepatiko

o humusas man nepatiko
pasakysiu jai in person, pataisys
vakar prisivalgiau vedaru
, ale ne pacios darytu, o "Kunigaikshtishku"...
Niammmm..
Raskyt- prashom (man tikrai skanus tie kepsniukai):
1. kepeneles sumalti (ash maliau blenderiu), itarkuoti dvi bulves (burokine tarka), 2 kiaushiniai, kefyro ipilam (ish akies shliukshtelejau). Tris sutarkuotas morkas(vel burokine tarka) ir svoguna truputi apkepiau ir taip pat suverciau i teshla. Sutryniau ir kelias skilteles cesnako del skonio..Recepte buvo rashoma ideti arbatini shaukshteli sodos, ash nedejau..Iberiam trupti miltu, kad tirshciau butu (ash pyliau truput manu) ir iberiam prieskoniu..(druska, pipirai)..
Atrodo paprastai, bet skonis tikrai geras - labai lengvuciai ir skanus , kepa greitai.
(Recepte buvo siuloma karshtus ishtepti majonezo/cesnako padazu, tad kam patinka, galima dar ir taip pagardinti..)
2-as
Kepeneles (kokias turit, tokios gerai) imeciau virti i puoda kartu su pora didesniu morku. Idejau truputi druskos, lauro lapa, pipiru. Viriau 15-20 min. Kai truputi atveso viska sutarkavau su burokine tarka. Ispaudziau kelias skilteles cesnako, dar dejau viena kiaushini, shliukshtelejau kefyro, prieskoniu , juodu pipiru ir shaukshta manu. Mase sumaishiau, suformavau ir i keptuve, kepe ant alyvuogiu aliejaus..
Prie ju ishviriau bulvyciu ir apkepiau su svogunu ir cesnaku.
Valgem su marinuotais burokeliais ir agurkais.
Labai shvelnus skonis, shitam recepte super tiko morkos..Kepeneliu neturejau laiko mirkyti, bet skonis ir be to buvo geras, tikriausiai del morku
Skanaus.
Raskyt- prashom (man tikrai skanus tie kepsniukai):
1. kepeneles sumalti (ash maliau blenderiu), itarkuoti dvi bulves (burokine tarka), 2 kiaushiniai, kefyro ipilam (ish akies shliukshtelejau). Tris sutarkuotas morkas(vel burokine tarka) ir svoguna truputi apkepiau ir taip pat suverciau i teshla. Sutryniau ir kelias skilteles cesnako del skonio..Recepte buvo rashoma ideti arbatini shaukshteli sodos, ash nedejau..Iberiam trupti miltu, kad tirshciau butu (ash pyliau truput manu) ir iberiam prieskoniu..(druska, pipirai)..
Atrodo paprastai, bet skonis tikrai geras - labai lengvuciai ir skanus , kepa greitai.
(Recepte buvo siuloma karshtus ishtepti majonezo/cesnako padazu, tad kam patinka, galima dar ir taip pagardinti..)
2-as
Kepeneles (kokias turit, tokios gerai) imeciau virti i puoda kartu su pora didesniu morku. Idejau truputi druskos, lauro lapa, pipiru. Viriau 15-20 min. Kai truputi atveso viska sutarkavau su burokine tarka. Ispaudziau kelias skilteles cesnako, dar dejau viena kiaushini, shliukshtelejau kefyro, prieskoniu , juodu pipiru ir shaukshta manu. Mase sumaishiau, suformavau ir i keptuve, kepe ant alyvuogiu aliejaus..
Prie ju ishviriau bulvyciu ir apkepiau su svogunu ir cesnaku.
Valgem su marinuotais burokeliais ir agurkais.
Labai shvelnus skonis, shitam recepte super tiko morkos..Kepeneliu neturejau laiko mirkyti, bet skonis ir be to buvo geras, tikriausiai del morku
Skanaus.







