Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Ir as vedaru noriu smile.gif viena kart tik cia kepiau kazkada, bet net neprisimenu is kur zarnu buvau gavus g.gif ale kad viena pati juos ir valgiau paskui doh.gif

Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 10 10, 07:07)
Ir as vedaru noriu smile.gif viena kart tik cia kepiau kazkada, bet net neprisimenu is kur zarnu buvau gavus g.gif ale kad viena pati juos ir valgiau paskui doh.gif

Vakar dariau 6663 karstus sumustinius su grybais, niam skanu buvo, ale tetis sake jam nekepti tie grybai su majonezu, suriu ir daug cesnako skaniau buvo, sake grizes i LT butinai darys thumbup.gif

mmm, kaip faina, kad patiko..Mano taip pat visiems sveciams jie patinka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 10 10, 16:07)

o kur jus tas zarnas perkat? ax.gif Noreciau pasigaminti, kai nieko nebus namie hihihi.gif Jauciu ir as viena valgysiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 20:28)
o kur jus tas zarnas perkat? ax.gif Noreciau pasigaminti, kai nieko nebus namie hihihi.gif Jauciu ir as viena valgysiu hihihi.gif

Paprastam supermarkete yra. Paziurek saldikliuose, jei nerasi paprasyk mesos (zalios) skyriuje. Vadinasi " Hog casing".
Paziurejau turiu dar saldiklyje zarnu, negi ir man reikes kepti vedarus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 10 11, 03:56)
Paprastam supermarkete yra. Paziurek saldikliuose, jei nerasi paprasyk mesos (zalios) skyriuje. Vadinasi " Hog casing".
Paziurejau turiu dar saldiklyje zarnu, negi ir man reikes kepti vedarus lotuliukas.gif

bus vedaru gaminimo savaitgalis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 10 10, 09:07)
Ir as vedaru noriu smile.gif

as ir noriu todel per 12 metu prisruosiau nors karta banandyti be mamos pagalbos hihihi.gif

QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 20:28)
o kur jus tas zarnas perkat?

as pas kiniecius,bet ju visur yra thumbup.gif

QUOTE(Titia @ 2008 10 10, 20:56)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(laureta @ 2008 10 10, 20:59)
bus vedaru gaminimo savaitgalis.  lotuliukas.gif

regis ,kad taip biggrin.gif
Atsakyti
nepatkesit blink.gif lotuliukas.gif vaziavom zarnu pirkt, nusipirkom visko ko imanoma , o zarnas ir pamirshom blink.gif tai ka, teks kugeli daryt rolleyes.gif norejau bulvinius blynus kept, ale MB baidosi nuo virykles apshaudymo lotuliukas.gif mat jis pas mus valo kai baigiu gamint rolleyes.gif
6663, kai turesi laisvo laiko, imesk ishbandytus kepeneliu receptukus rolleyes.gif norisi kazka naujo pabandyt, ne tk kad apvoliot miltuose pakept ir troshkint g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Vėdarų epidemija. lotuliukas.gif Nieko naujo, tik senokai jau epidemijų buvo... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 10 09, 14:52)
ne pupos ten  mirksiukas.gif  humusas daromas iš avinžirnių (chickpeas) ir česnako, citrinos sulčių ir kitų prieskonių. Na, čia toks pagrindinis receptas. Kiti dar deda trinto baklažano ar kažkaip kitaip paįvairina.

O sezamo nera? g.gif Mano mazius alergiskas sezamui, tai gydytojas sake humuso neduoti g.gif

Turiu prasymuka blush2.gif
Gal zinot kaip skaniai pasidaryti pop corn'o? saldaus... rolleyes.gif ir ne super kaloringo... ana diena nusipirkau pora paku is parduotuves su sviestu, cukrum ir toffee, bet 100g -200kcal doh.gif o ta 200g pakelis man ilgai nelaike...

Dekui 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, ar kas parašėt dėl klaidos moderatorei, ar man parašyti? g.gif g.gif akis bado labai blush2.gif
o humusas man nepatiko schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 11 spalio 2008 - 10:41
QUOTE(Jaskolka @ 2008 10 11, 02:41)
mergaitės, ar kas parašėt dėl klaidos moderatorei, ar man parašyti?  g.gif  g.gif akis bado labai  blush2.gif
o humusas man nepatiko  schmoll.gif  blush2.gif

pasakysiu jai in person, pataisys 4u.gif
Atsakyti
vakar prisivalgiau vedaru hihihi.gif , ale ne pacios darytu, o "Kunigaikshtishku"... smile.gif Niammmm..

Raskyt- prashom (man tikrai skanus tie kepsniukai):

1. kepeneles sumalti (ash maliau blenderiu), itarkuoti dvi bulves (burokine tarka), 2 kiaushiniai, kefyro ipilam (ish akies shliukshtelejau). Tris sutarkuotas morkas(vel burokine tarka) ir svoguna truputi apkepiau ir taip pat suverciau i teshla. Sutryniau ir kelias skilteles cesnako del skonio..Recepte buvo rashoma ideti arbatini shaukshteli sodos, ash nedejau..Iberiam trupti miltu, kad tirshciau butu (ash pyliau truput manu) ir iberiam prieskoniu..(druska, pipirai)..
Atrodo paprastai, bet skonis tikrai geras - labai lengvuciai ir skanus , kepa greitai.
(Recepte buvo siuloma karshtus ishtepti majonezo/cesnako padazu, tad kam patinka, galima dar ir taip pagardinti..)

2-as

Kepeneles (kokias turit, tokios gerai) imeciau virti i puoda kartu su pora didesniu morku. Idejau truputi druskos, lauro lapa, pipiru. Viriau 15-20 min. Kai truputi atveso viska sutarkavau su burokine tarka. Ispaudziau kelias skilteles cesnako, dar dejau viena kiaushini, shliukshtelejau kefyro, prieskoniu , juodu pipiru ir shaukshta manu. Mase sumaishiau, suformavau ir i keptuve, kepe ant alyvuogiu aliejaus..
Prie ju ishviriau bulvyciu ir apkepiau su svogunu ir cesnaku.
Valgem su marinuotais burokeliais ir agurkais.

Labai shvelnus skonis, shitam recepte super tiko morkos..Kepeneliu neturejau laiko mirkyti, bet skonis ir be to buvo geras, tikriausiai del morku
Skanaus.
4u.gif
Atsakyti