As sita pirkau, radau italu supermarkete. Bet kitur neieskojau, bet manau, kad rasi - tik klausti reikia manager'iu, as paklausiau vieno darbuotojo, jis paguzciojo peciais ir paklause kito, tas irgi nezinojo, bet paklause jau savo boso ir tas iskart - va va, cia turim dvieju rusiu
Tahini
As sita pirkau, radau italu supermarkete. Bet kitur neieskojau, bet manau, kad rasi - tik klausti reikia manager'iu, as paklausiau vieno darbuotojo, jis paguzciojo peciais ir paklause kito, tas irgi nezinojo, bet paklause jau savo boso ir tas iskart - va va, cia turim dvieju rusiu
6663, o kaip nevirtu bulviu daryti ? Man is virtu nea......
6663, shiandien dariau bandeles bulvines
as dejau visa kiausha ir vietoj krakmolo miltu
(nes ano neturejau) ishvire jos man, tai as uzpyliau shonines-grybuku-svoguniuku padaza ir i orkaite
apsivalgymas
QUOTE(Linea... @ 2008 11 17, 23:27)
Meragites, ar priest tusindamos raugintus kopustus, juos plaunate? Kopustai pirktiniai...
Priklauso nuo to ar nori rugsciu.Plaunami tada, kada kai nenori, kad butu tokie rugstus .
QUOTE(Rashkyte @ 2008 11 17, 00:27)
shiandien dariau bandeles bulvines
as dejau visa kiausha ir vietoj krakmolo miltu
(nes ano neturejau) ishvire jos man, tai as uzpyliau shonines-grybuku-svoguniuku padaza ir i orkaite
apsivalgymas

QUOTE(Linea... @ 2008 11 17, 16:27)
Meragites, ar priest tusindamos raugintus kopustus, juos plaunate? Kopustai pirktiniai...
as visada plaunu
QUOTE(*NYC girl* @ 2008 11 17, 22:55)
o as pirma karta girdziu kad raugintus kopustus galima/reikia plaut
Parodykit tu bulviniu bandeliu nuotrauka kas nors
Jau radau pati, pasekiau 6663 ir radau
QUOTE(VRed @ 2008 11 17, 17:48)
cia gal kaip kur,mes visada" plovem"
QUOTE(Jaskolka @ 2008 11 16, 00:21)
atėjau pasigirti
kokį gėrį radau, kaip skanu
tepamas sūris su ananasais 
apsivalgymas, rytoj vėl važiuosiu pirkti 
apsivalgymas, rytoj vėl važiuosiu pirkti O kur to gerio galima rasti nes man irgi tepamas suris
Raskyt- smagu, kad gavosi..cia skaiciau, ne visoms mergytems gaunasi ta teshla..Aha, tikrai skanumelis
greitu laiku mesiu daugiau foto, bus ir bandeliu..pazadu:)..
Pupa999- tai anasias bandeles ish tarkiu dazniausiai darydavom, kai likdavo teshlos nuo cepelinu..Specialiai niekad nesu darius
raugintus kopustus plauciau tik vienu atveju- jei jie butu siaubingai rugshtus..
kitaip tai neaaa..Perku pas rusiukus ar lenkus..nuostabaus skonio..
(P.S. Skaniai atrodo ta vegetarishka pica..
)
greitu laiku mesiu daugiau foto, bus ir bandeliu..pazadu:)..
Pupa999- tai anasias bandeles ish tarkiu dazniausiai darydavom, kai likdavo teshlos nuo cepelinu..Specialiai niekad nesu darius
raugintus kopustus plauciau tik vienu atveju- jei jie butu siaubingai rugshtus..
kitaip tai neaaa..Perku pas rusiukus ar lenkus..nuostabaus skonio..
(P.S. Skaniai atrodo ta vegetarishka pica..