Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 11 16, 09:29)
Vaišinu namine vegetariška pica

ir imbieriniais sausainiais su riešutais ir džiovintais vaisiais.. rolleyes.gif

user posted image

user posted image



Kaip darei? Labai uzsimaniau tokiu sausainiu ax.gif
Atsakyti
Prikepiau biscotti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niam niam, sokoladiniai su riesutais thumbup.gif

user posted image

Rockwa - cia tokie ir tau tiktu mirksiukas.gif Be pieno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 11 19, 04:21)
Kaip darei? Labai uzsimaniau tokiu sausainiu  ax.gif

Parašysiu receptą iš namų vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 11 17, 20:55)
Pupa999- tai anasias bandeles ish tarkiu dazniausiai darydavom, kai likdavo teshlos nuo cepelinu..Specialiai niekad nesu darius blush2.gif

As niekad cepelinu nedarius ax.gif kaip padaryti ta tesla cepelinams ? Negaliu kaip tu bandeliu noriu....
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 11 19, 11:27)
As niekad cepelinu nedarius  ax.gif  kaip padaryti ta tesla cepelinams ? Negaliu kaip tu bandeliu noriu....

smile.gif kad daug nerashyt, zvilgtelk cia,pas Giedriu:

Ciapakai
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2008 11 19, 04:21)
Kaip darei? Labai uzsimaniau tokiu sausainiu  ax.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 11 19, 14:18)
Parašysiu receptą iš namų vėliau 4u.gif

Rašau 4u.gif

Riešutiniai - imbieriniai sausainiai

125 gr riešutų - džiovintų vaisių mišinio (aš dėjau beveik 200 gr, tikrai nepamaišė)
100 gr sviesto
1 dl cukraus
2 v.š. sirupo (aš dėjau svarainių, tai labai skanų rūgštelės prieskonį davė)
2 dl kvietinių miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š malto imbiero
0,5 a.š maltų gvazdikėlių
1 a.š. cinamono

Sukapoti smulkiai riešutus ir dž.vaisius, išplakti minkštą sviestą, cukrų ir sirupą. Į šį mišinį sudėti miltus sumaišytus su prieskoniais ir kepimo milteliais. tada supilti kapotus riešutus. Padėti tešlą trumpam į šaldytuvą. Tada padalinti tešlą į dvi dalis ir padaryti tokius pailgos formos maždaug centimetro storio 'pagalius' (nežinau kaip išverst teisingai iš suomių doh.gif ). Galima, aišu, ir savo kokią nori formą daryt.. Bet žodžiu, tada tuos pagalius kepti maždaug 18-20 min 175 laipsnių karščio orkaitėj. Pjaustyti iškart išėmus iš orkaitės, bet labai atsargiai, nes labai trupa. Kai pravėsta, tada jie sustingsta ir tada jau galima juos kilot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 11 19, 12:37)
smile.gif kad daug nerashyt, zvilgtelk cia,pas Giedriu:

Ciapakai

Aciu. Kaip supatau tai tarkius tik pasudyti reikia ir krakmola sudeti ir daugiau nieko ? Nei kiausinio nereikia ?
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 11 19, 20:37)


blink.gif kaip uzsimaniau ju bigsmile.gif blink.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimelis, kaip sparagus paruosti ? Vandenyje isvirti (galima speju ir garuose ar ne ? ) ir viskas ? Pasudyti gal truputeli, ka dar ?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 11 19, 16:34)
Dar vienas klausimelis, kaip sparagus paruosti ? Vandenyje isvirti (galima speju ir garuose ar ne ? ) ir viskas ? Pasudyti gal truputeli, ka dar ?

galima ir garuose 4u.gif as dedu prieskoniuku ir ant sviestuko su dziuveseliais pakepinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 11 19, 13:21)
Rašau 4u.gif

Riešutiniai - imbieriniai sausainiai

125 gr riešutų - džiovintų vaisių mišinio (aš dėjau beveik 200 gr, tikrai nepamaišė)
100 gr sviesto
1 dl cukraus
2 v.š. sirupo (aš dėjau svarainių, tai labai skanų rūgštelės prieskonį davė)
2 dl kvietinių miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š malto imbiero
0,5 a.š maltų gvazdikėlių
1 a.š. cinamono

Sukapoti smulkiai riešutus ir dž.vaisius, išplakti minkštą sviestą, cukrų ir sirupą. Į šį mišinį sudėti miltus sumaišytus su prieskoniais ir kepimo milteliais. tada supilti kapotus riešutus. Padėti tešlą trumpam į šaldytuvą. Tada padalinti tešlą į dvi dalis ir padaryti tokius pailgos formos maždaug centimetro storio 'pagalius' (nežinau kaip išverst teisingai iš suomių  doh.gif ). Galima, aišu, ir savo kokią nori formą daryt..  Bet žodžiu, tada tuos pagalius kepti maždaug 18-20 min 175 laipsnių karščio orkaitėj. Pjaustyti iškart išėmus iš orkaitės, bet labai atsargiai, nes labai trupa. Kai pravėsta, tada jie sustingsta ir tada jau galima juos kilot. 4u.gif

user posted image

As sparagus pakepinu sviestuke su cesnaku ir prieskoniais ..
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 11 19, 16:34)
Dar vienas klausimelis, kaip sparagus paruosti ?


jau kazkada rasiau.... as sudedu shparagus ant folijos.... ant virsaus - pjaustyto svoguno.. as stambiai papjaustau... kaip megstu.. tada dar sviestuko... ir i orkaite... vasara ant griliaus.... nu skanumelis neispasakytas..... thumbup.gif



o ka, merginos, planuojat Padekos dienai? biggrin.gif be kalakuto... sita jau ivaldzius esu.... per keleta metu... turiu savo recepta... ale ka dar gaminat? g.gif
Atsakyti