Sveikos, mergaites
Tik ne kvailiokit ir dekit cia visus savo receptelius. Jug cia ir yra saldus receptai su nuotraukomis. Gi puiku, kai gali ir pamatyti kaip atrodo, ir recepteli rasti, ir kitu nuomones pasiklausyti, ir dar pasikonsultuot. Siandien reikia sausauniu ar pyrago, o rytoj gal torta koki. Galima iskepti ir visai paprasta pyraga ir graziai papuosti, jeigu tai patinka daryti. Tiesiog, jei yra klausimu del papuosimu, reiketu klausti prie papuosimu ir tiek, pati taip esu dariusi.
O dar, yra atskira tema, kuri turi nuorodas i visus receptus esancius sitoje temoje. Labai patogu rasti, viskas vienoje vietoje. Kitos temos to neturi. Del to, manau cia gali buti bet kokie saldus receptai. Aisku cia tik mano nuomone.
As gal ir pati neteisingai idejau savo torta, gal reikejo deti i mascarpone tema, bet jis yra siek tiek kitaip padarytas, tai ir norejau pasidalinti receptu, ir gavosi labai, labai skanus.
Va tik galvoju, kad gal
butina salyga sitos temos turetu buti ne tik pagamintu saldumynu isore, bet butinas ir vidus, jei tai yra pyragas, tortas ir pan.
Pasitaisau ir vaisinu
Gyvenkim draugiskai:

Labai, labai skanus tortas ir labai greitai padaromas
Laukiam Jusu visuokiausiu pyragu, sausainiu, bandeliu, tortu ir kitu skanumynu
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 12, 20:38)
Cia man nuolat taip su medaus tortu buna - uzeina kazkas ir jis tampa pyragu, visai nepapuostu ir staciakampes formos, o uzeina ir buna apvalutis tortukas
Pritariu, bet koks pyragas gali tapti tortu ir atvirksciai.