Prasau issamios pagalbos... nu niekaip jau neikertu...anyta uzsisake kad gimtadieniui jai si ananasini torta padaryciau. Taciau cia man iskilo klausimeliu...
Jus rasot recepte kad det 200 g sviesto ir 200 g pieno vienam vaniliniam kremo pakeliui. Pas Jus kiek gramu tas pakelis, pas mane 120 g, klausiu del to, kad yra mazesnio kiekio, ir ten kitokios normos dedasi pieno ir sviesto. O recepte pagal knyga parasyta isvis daug sviesto, tai ar ne per riebus gautusi... kai dariau su persikais, tai dariau viska pagal instrukcija, bet buvo truputi per skystas kremas.
Noriu pabandyt su ta nuga padaryt. Bet biskvita kepsiu toki, kaip visiems tortams, be vanilinio cukraus. Ir isbandysiu pagaliau antgalius papuosimui.
O del miltu, tai matyt teks lekt i parde, nes tikrai bijau sugadint kepini. Cia pas mane tu pirmos rusies dar uzsilike is seniau...
Ir kokia dejot uogiene? Gal nebutina ananasu ar abrikosu, nes rusy pilna kitokiu, tik nezinau kokia tada tiktu?
O sonus kuo puosete Jus?
Noriu padaryti viska gerai, kad nepasisiukslint pries anyta
