QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 23:15)
I 35% grietinele reikejo nusipirkti pora pakeliu standiklio , as nemegstu su ja dirbti
Cipsiuk, o kaip teisingai iplakti grietineles standikli

Man praeita penktadieni irgi buvo nesekmiu diena. Dariau gi su mascarpone ir zele gabaliukais. Tiesa, biskvitas kur rugegele dave proporcijas (is daividijos sampaninio torto) gavosi nuostabus

. Visiskas pravalas buvo su grietineles plakimu

, na ta kur i krema dejosi, tai kaip buvo taip, imaisiau ir zelatina sutrauke. O virsui aptepti gi nusipirkau 36 proc. tai plakesi labai gerai, kiek paplakus na jau ji tirsta buvo sumasciau grietineles standiklio ipilt, tai bematant grietinele sukrito

, nezinau kas nutiko

(po to apsiziurejau, tai pamaciau kad galiojimas standiklio pries du men. buvo pasibaiges, gal del to taip nutiko

), be to dar jos ir per mazai buvo. O baigesi tuo, kad pavirsiu aptepliojau plakta girtinele, kur is pakeliu sausi milteliai buna, tai irgi jinai man skydo. Zodziu, buna dienu lyg tycia

Nu bet pats tortukas tai laaaabai skanus gavosi, savam vartojimui buvo pats tas. Ai, tiek to, parodysiu, atrode va kaip

(tu kaubureliu spaust nemoku, antgaliu neturiu, nusipirkt savo kaime be jokiu sansu, na, svarbiausia - noras kepti yra, nagai niezti, gal kada nors

):