QUOTE(jolax @ 2008 12 22, 17:49)
Na ka ir pasitvirtino bioenergetikes nustatta liga:desiniajame plautyje-uzdegimas. Apie tai man ji pirma pasakje, o kai padarem nuotrauka, viskas akivqizdziai matosi. Zodziu mano pasitikejimas ja dar labiau isaugo. Nors pediatre liepe ir toliau gerti Klacid'a (kad butu 10 d. isgerta) , mes jo negeriam. Aisku sunku ir tai atsisakyti, bet jei nusprendziau gydyti su bioenergetike-tai tikrai nereikia metytis. O savitaiga ir tikejimas tikrai daug duoda
jolax ,niekas čia tavęs nesmerkia ,bet labai pergyvenam už tavo mažiuką
Aš vakar prieš miegą perskaičiau tavo postą ,tai siaubas ,apturėjau bemiegę naktį ,o kai užmigdavau sapnavau košmarus ,o ir kaip nenormali klausiausi savo vaiko kvėpavimo ,pradėjo vaidentis ,kad per garsiai ir t.t.

Taip įsibauginau ,kad vakar nutarus nesikišti į tavo nusiteikimą gydyt ne ligoninėj ,šian neištvėriau ,turiu parašyt ,žinai juk nėra antibiotikai toks jau baisus vaistas ,kad rizikuot ir jų neduot sergant plaučių uždegimu ,juk čia ne juokas ,neduokdie įsivarytumėt abiejų pusių plaučių uždegimą ,kas tada ??
jolax ,jei jau nutarei vistiek negydyti vaiko antibais ,tai rodyk kasdien daktarei ,net ir per šventes važiuok į ligoninę,kad paskui šventės neapkarstų .Sėkmės tau dideliausios ,ir žinok ,kad su baisiais plaučių uždegimais vaikai ligoninėse atsiduria prieš tai nebuvus kažkokių baisių ,išskirtinių požymių ,o gydymas ilgas ir nuobodus ,juolab ,kad pas jumi čia jau įsisenėjęs reikalas .
Gerų švenčių ir sveikatos dideliausios