Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

Aciu visoms kad rupinates. Bet mums jau tikrai geriau. Vaikas kosti maziau, gydytoja paklause vakar sake padetis geresne nei penktadieni. Jei butu pablogejusi-tai tikrai butu guldziusi i ligonine. Temperaturos neturime jau 4 dienas (o ji laikesi 1-3 dalys). Antibijotikus gerem savaite, po to nutraukem. Bioenergetike sake, kad padetis po truputi gereja, jau 20 % plauciukai sveiki reikia dar 80% isgydyti.Ir tikrai mums pavyks! As tikiu!
Visoms geru svenciu ir tikrai nesirkite, kad nereiketu kaip mums ieskoti ivairiausiu gydymo priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 23, 15:49)
Aciu visoms kad rupinates. Bet mums jau tikrai geriau. Vaikas kosti maziau, gydytoja paklause vakar sake padetis geresne nei penktadieni. Jei butu pablogejusi-tai tikrai butu guldziusi i ligonine. Temperaturos neturime jau 4 dienas (o ji laikesi 1-3 dalys). Antibijotikus gerem savaite, po to nutraukem. Bioenergetike sake, kad padetis po truputi gereja, jau 20 % plauciukai sveiki reikia dar 80% isgydyti.Ir tikrai mums pavyks! As tikiu!
Visoms geru svenciu ir tikrai nesirkite, kad nereiketu kaip mums ieskoti ivairiausiu gydymo priemoniu.

aa ,tai viskas tvarkoj ,jūs gėrėt antibus ,tai nėra taip baisu kaip man naktį atrodė biggrin.gif kuo geriausių švenčių visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 23, 15:52)
aa ,tai viskas tvarkoj ,jūs gėrėt antibus ,tai nėra taip baisu kaip man naktį atrodė biggrin.gif kuo geriausių švenčių visoms  4u.gif

Jo antibijotikus gerem gal 6 d. g.gif , gydytoja liepe gerti 10.
Atsakyti
Jolax, pagaliau supratau, ko taip blaškeisi. Vat, kokia stipri mamos nuojauta 4u.gif

Bet visgi pasakyk, koks buvo vaiko kvėpavimas...Tai jis ne tik pro nosį sunkiai kvėpavo, bet tas kvėpavimas sunkus ir iš krūtinės buvo?

Na, ir man šiurpuliukai kūnu perbėgo beskaitant priešpaskutinius Tavo pasisakymus...
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 23, 21:38)
Jolax, pagaliau supratau, ko taip blaškeisi. Vat, kokia stipri mamos nuojauta  4u.gif

Bet visgi pasakyk, koks buvo vaiko kvėpavimas...Tai jis ne tik pro nosį sunkiai kvėpavo, bet tas kvėpavimas sunkus ir iš krūtinės buvo?

Na, ir man šiurpuliukai kūnu perbėgo beskaitant priešpaskutinius Tavo pasisakymus...

Na ne sunkiai jis kvepavo pro nosi tiktai, is krutines jokio sunkumo negirdejosi.Tik tiek kad jis kosejo is krutines ir slapiai (visus tuos jau 3 men. slapiai). Isivaizduoju daug kam atrodo kad as kankinu vaika neduodama antibijotiku, bet matytumet koks jis po tu 5 d. antibijotiku kurso doh.gif . Nevalgo (gyvas puse desrele per diena), pavarges, be jokio ,,patoso"... Tai ir pradedi galvoti ar tikrai tie antibijotikai gydo? g.gif
Tikrai nesu is tu kur puolu i krastutinumus ir aklai pasitikiu bet kuom. Ir man sunku dar buna netiesti rankos ir nesuduoti antibijotiku, bet matau, kad suneliui geriau ir vis susilaikau. Vakar sukilo mums temp. 37.5 , bet po valandos ji jau buvo tik 37.1, o syryt jos nera, as manau kad organizmas vis kovoja (ir tai yra gerai). Bioenergetike sake, kad jo imunine sistema be galo silpna todel ir darosi sitokie dalykai.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 24, 11:08)
Na ne sunkiai jis kvepavo pro nosi tiktai, is krutines jokio sunkumo negirdejosi.Tik tiek kad jis kosejo is krutines ir slapiai (visus tuos jau 3 men. slapiai).  Isivaizduoju daug kam atrodo kad as kankinu vaika neduodama antibijotiku, bet matytumet koks jis po tu 5 d. antibijotiku kurso doh.gif . Nevalgo (gyvas puse desrele per diena), pavarges, be jokio ,,patoso"... Tai ir pradedi galvoti ar tikrai tie antibijotikai gydo? g.gif
Tikrai nesu is tu kur puolu i krastutinumus ir aklai pasitikiu bet kuom. Ir man sunku dar buna netiesti rankos ir nesuduoti antibijotiku, bet matau, kad suneliui geriau ir vis susilaikau. Vakar sukilo mums temp. 37.5 , bet po valandos ji jau buvo tik 37.1, o syryt jos nera, as manau kad organizmas vis kovoja (ir tai yra gerai). Bioenergetike sake, kad jo imunine sistema be galo silpna todel ir darosi sitokie dalykai.

Ai, tai vadinasi kosėjo iš krūtinės, tai tuomet tikrai ne dėl adenoidų...Sveikite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, skubu patarimo pas jus, jau ne nebezinau ka daryti. Viskas prasidejo jau rugsejo menesi, savaite darzelyje, o paskui raudona gerkle sloga kosulys, savaite darzelyje -plauciu uzdegimas, pora savaiciu atokvepio ir stai jau vakar vakare kosulys, gerkle, sloga, siandien nuveziau pas gydytoja ir net pakraupau-vel israse ospamoxo, jau gal koki 5 karta per 4 men. Nejau tokiu kosuliu neimanoma isgydyti be antibiotiku, daug aplinkiniu zmoniu pataria neduoti antibiotiku, o tik kokio hedelixo ir arbatu su medum. Prasau patarkite ka daryti, bijau kad mano maziukui visai nualins organizma tais antibiotikais. verysad.gif
Papildyta:
Tiesa, temperaturos jis neturi, tik tada kai buvo plauciu uzdegimas pora dienu buvo pakilusi.
Visai nevalgo nuo tu antibiotiku
Atsakyti
Nejau tokiu kosuliu neimanoma isgydyti be antibiotiku, daug aplinkiniu zmoniu pataria neduoti antibiotiku, o tik kokio hedelixo ir arbatu su medum. Prasau patarkite ka daryti, bijau kad mano maziukui visai nualins organizma tais antibiotikais.

na gal bandykite dar neduoti antibiotiku,truput palaukite ir meginkite gydytis kitais vaistais,o kosulys sausas ar slapias? g.gif nuo gerkles gal ka paciulpti duokit...beje kokio amziaus vaikutis?
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 12 29, 20:49)
na gal  bandykite dar neduoti antibiotiku,truput palaukite ir meginkite gydytis kitais vaistais,o kosulys sausas ar slapias?  g.gif  nuo gerkles gal ka paciulpti duokit...beje kokio amziaus vaikutis?

Vakar kosulys toks sausas buvo, o siandien lyg ir atsikosejo ryte, per pietus vel sausas, net nebezinau. Maziukui dar tik 1,4 m, nuo pat mazumes jam imunitetas nera itin stiprus...
Atsakyti
Vakar kosulys toks sausas buvo, o siandien lyg ir atsikosejo ryte, per pietus vel sausas, net nebezinau. Maziukui dar tik 1,4 m, nuo pat mazumes jam imunitetas nera itin stiprus...

na nuo kosulio vaistu visokiu yra,jei kosulys sausas,varginantis ir vaikas kosti daug kartu kol ka nors atkosti,tai galima pabandyt Fluditec koki,o jei kosuliukas siaip toks nevarginantis tai gal Prospan ar Hedelix,nuo gerklytes tai gal Hexaspray purskala,nes jauciu toks mazius dar ciulpti nemokes,o nuo slogos mes visada naudojom Vibrocil...na nezinau sunku pasakyt ar patart realiai nezinant vaiko bukles,gal nueikit ryt pas gydytoja ir pasakykit,kad antibiotiku dar nenorite gerti ir lai pataria kanors kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 12 29, 20:22)
na nuo kosulio vaistu visokiu yra,jei kosulys sausas,varginantis ir vaikas kosti daug kartu kol ka nors atkosti,tai galima pabandyt Fluditec koki,o jei kosuliukas siaip toks nevarginantis tai gal Prospan ar Hedelix,nuo gerklytes tai gal Hexaspray purskala,nes jauciu toks mazius dar ciulpti nemokes,o nuo slogos mes visada naudojom Vibrocil...na nezinau sunku pasakyt ar patart realiai nezinant vaiko bukles,gal nueikit ryt pas gydytoja ir pasakykit,kad antibiotiku dar nenorite gerti ir lai pataria kanors kita  g.gif

drinks_cheers.gif Fluditec pirkau savo vyresneliui kad issikosetu pagaliau.nes kosejo jau menesi,bet kaip liga buvo gal pora savaiciu (na daznas kosulys),o paskui tiesiog krenkste ir retkarrciais kosejo.Tai vaistinej pasiule sito sirupiuko.Mums jis padejo.Vaikinas issikosejo agaliau viska thumbup.gif
Prospan dazniausiai nuo kosulio naudojam.Dar ventolina bronhams praplest,kad lengviau issikosetu..Hexaspray purskaliukas mazajai labai padejo ,ir man rodos efektyviau nei tabletes ciulpiamos buvo.
Vibrocilio seniai nebenaudojam.Nepatinka jis man.Geriau retkarciasi kai jau visai blogai buna purskiama ipurskiu.Gydytoja israso tokius geltonus gaminamus lasiukus i nosyte. Kazkiek padeda.Ir nuo kosulio labai gerai padeda garinimasis .Mes su inhaliatorium garinam,bronteks lasiukus.Ventolino gaila negaunam kad garint galetu. doh.gif Ir druskos silti kompresai ant krutines padeda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seneda @ 2008 12 29, 20:37)
Prasau patarkite ka daryti, bijau kad mano maziukui visai nualins organizma tais antibiotikais. verysad.gif
Papildyta:
Tiesa, temperaturos jis neturi, tik tada kai buvo plauciu uzdegimas pora dienu buvo pakilusi.
Visai nevalgo nuo tu antibiotiku

Zinoma , kad neduokite tu antibijotiku, juolab, kad temperaturos nera ir ju jau gaves nemazai.
Dekite siltu bulviu (virtu su lupenom ir sutrintu) kompresa ant krutines, duokite anksciau mamyciu minetus vaistukus. Aisku garinti toksai mazulka dar nemokes (nes mano 3 m. dickis irgi nenori garinti).
O MES JAU PASVEIKOME thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Po 3 menesiu kosejimo ir slogos atejo ir i musu namus svente. Dabar vyksta reabilitacinis laikotarpis. I darzeli nevedu, bioenergetike sake, kad gleiviu dar yra (pediatre aisku sito jau negirdi ir nemato). Tai va antibijotiku nedavimas prie plauciu uzdegimo ir gydymas bioenergetike mums pasitvirtino 100%.
Atsakyti