Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikus atakuoja kosulys

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 16, 14:42)
ar daugiau nekilo tempa ?
Įtariu ,kad taviškiui reikėjo didesnio kiekio paleistuvės ,super ,kad nors dabar suveikė .Ar išpūtė daug po čiaudėjimo ,ar jam jau viskas apačion nuslinkę? Nes draugė kai lašino  ligai įsisenėjus ,tai vaikutis nieko neiščiaudėjo ,nes jau buvo obstrukcinis bronchitas . Laiku negavo paleistuvės ,tai taip negerai išėjo  verysad.gif
aš tai dabar galiu pasakyti ,kad mūsų slogos gydymo planas veiksmingiausias yra toks
1. Rytą ,vakarą lašinti paleistuvę.
2 .Garavimas prieš miegą su karštų bulvių garais .
3. Maudymasis prieš miegą vonioje su jūros druska.
4. Citrosept ir Umcalor lašiukai .
5. Euphorbium lašai į nosį pagal situaciją [jei nosis užsikemša]
6. Dūkimai ,siutimai ,šokinėjimai po lovą ,vaikučio mėtymas į viršų ,po visų šitų veiksmų atlaisvėja gleivės ,nuo juoko atsikosi ,atsikrenkščia  thumbup.gif
7.Žaidimas ant žemės [dėlionės  ,kaladėlės ir t.t .] ,kai vaikas pasilenkęs ,pareina liuliukai arčiau ,pats pradeda traukti nosiukę ,tada jau mama imasi darbo  lotuliukas.gif
Tikiuosi ,kad kam nors pagelbės ,nes aš pati visai tai irgi atradau tik per laiką ,o bandėl labai daug visko .


Labai geri patarimai-mano dukrelėms padeda. Todėl nusprendžiau juos "atnaujinti".
Mes kaitinam su druska, o į vonelę tuo metu įpilu eukalipto porą lašų-taip vaikai kvėpuoja, o dar vėliau, įdedu garstyčių lapelių. Tai mano jaunėlė ištveria "procedūrą", o ryte jau išsikosėjo. Tęsim gydymą ir toliau.
Atsakyti
Pirma kart mano mazius bekosedamas veme, vakar, siandien, tik siand jau tik gleivemis nes nebuvo is ko, nevalgo jau ketvirta diena... doh.gif
Sloga zauriai didele, tokia pulinga, tasi ir kibi..
Gerkle raudona, temp jau nukritus iki 37..

Apziurejo pediatre pasake gerti sirupa skystinanti gleives, tepala su eukaliptu itrinti, pastiles nuo gerkles, kaip ir norejo antibu bet sakau palaukim dar truputi..

Pirma reikia su savo homeopate susisiekti, nes tie sirupai tai zaidimas kazkoks doh.gif

Bet ziuriu dazniausiai sergam vienodai, sloga po to kosulys ir kosulys tesiasi ilgai ilgai..
Tik vaistu tokiu stebuklingu vistiek nesu atradus ... ax.gif
dazniausiai koseja sausai ir naktimis, pulmonologas, alergologs ir lor apziureje cia anksciau nieko nerado..
Atsakyti
Kuo jūs gydote lojantį kosulį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 05 09, 11:11)
Kuo jūs gydote lojantį kosulį g.gif

pasiskaityk laringito temoje, nes panašu į laringitą
Atsakyti
Mums nuo lojancio kosulio padejo ventolinas. Taip pat padeda kambario drekinimas.
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2010 03 02, 15:12)
Patarciau pasidometi kokiais atvejais inhaliatorius gali buti naudojamas, nes ne prie visu kosuliu jis yra tinkamas (tas galioja ir inhaliacijoms, daromoms ne su inhaliatoriumi). Dar inhaliuoti negalima kai vaikas turi temperaturos.

Inhaliuoti negamima su karštais garais kai vaikas karščiuoja.
O daugelis elektrinių inhaliatorių duoda šaltą garą, taigi ir karščiuojant gamima inhaliuotis smile.gif
Atsakyti
sveikos nuo ketvirtadienio slapiai kosti panele mano, geriam ir ventolina ir ambroxoli, bet vis kosti. bijau kad nepereitu i koki bronchita ar i plaucius unsure.gif kas turi patirties su siom ligom? kokie pozymiai??
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 09 18, 12:35)
sveikos nuo ketvirtadienio  slapiai kosti panele mano, geriam ir ventolina ir ambroxoli, bet vis kosti.  bijau kad nepereitu i koki bronchita ar i plaucius  unsure.gif      kas turi patirties su siom ligom?  kokie pozymiai??

Turiu patirties su abejom ligom,tai kai bronchitas buvo ( man pačiai) tai kosulys buvo sausas,draskantis,toks priepuolinis ir be jokios temperatūros.Su plaučių uždegimu buvo kitaip( čia mano mergina sirgo) tai temperatūra buvo neaukšta ir keistas kosulys,toks lyg švokščiantis,švilpimas lyg iš krūtinės girdėt,bet rentgenas uždegimo nerodė,o visi kiti gydytojai karkjalus girdėjo.Tai manau kiekvienas atvekis individualus.Sveikatos šiuo bjauriu metu 4u.gif
Atsakyti
na va neisvengiam antibiotiku, rado prasidedanti bronchita unsure.gif
Atsakyti
nebeismanau kaip begaliu padeti savo mazajai, kuriai 10men.
Pries pusantros savaites apsirgom (bjauri sloga, kuri isprovokavo kosuli, nezmoniska toki..). po keliu d nuejus pas gydytoja - israse "lengvu" antibijotiku HICONCIL 125mh ir FLUDITEC'o sirupa, mat gresiantis laringitas nusimate. o ir arti plauciuku vis svilpe. esme tokia, kad kol (savaite) gerem antibijotikus - kaip ir pasveikom, nors tolumoj dar lyg ir svilpe. bet kosulys jau kaip ir dinges buvo. kai po dienos-vel prasidejo baisus ir sausas kosulys, kuris tiek mazajai, tiek man visai neleidzia pailseti miegelio metu..

prie visu vaistuku pati duodavau ivairias savo darytas zoleliu arbatas (ramuneles, avieciu, salaviju lapai, melisa, ciobreliai, svarainiai, zemuogiu lapai su vaisiais..). rolleyes.gif

gal galetumete kas patarti ka daryti?.. kazkaip mastau, ar butu galima duodi pienelio misinuka su alijosium ir medum? nes gryno pieno gi negeriam o MP jau tris savaites kaip nebegeriam..

siandien meginsiu pasirodyti darkart pas gydytoja, kad plauciukus paklausytu, nes lb bijau, kad tas svokstimas ten nenuslinktu..

aciu uz betkokia info.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balti: 01 spalio 2010 - 14:28
gal pameginkite liaudiskas proceduras:
bulve ant krutines virta su lupenom, karsta ( aisku tiek kad nenudeginti, nes vaikucio odele labai jautri, tai as tikrindavau sau pridejus prie akies)
kvepuoti garais, jei neimanoma nulaikyt tai tiesiog galima vonia prigarinti ir pabut vonioje pazaist su ja. tepti tais sildanciais tepaliukais padukus, krutine.

o vaistus tikriausiai geriausiai parinks gydytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 10 01, 16:43)
gal pameginkite liaudiskas proceduras:
bulve ant krutines virta su lupenom, karsta ( aisku tiek kad nenudeginti, nes vaikucio odele labai jautri, tai as tikrindavau sau pridejus prie akies)
kvepuoti garais, jei neimanoma nulaikyt tai tiesiog galima vonia prigarinti ir pabut vonioje pazaist su ja. tepti tais sildanciais tepaliukais padukus, krutine.

o vaistus tikriausiai geriausiai parinks gydytojas  4u.gif



o bulve deti kaip kompresa? kiek laiko laikyti? ar nakciai cia?

o garais taip pat kvepavom ir vel kvepuojam, tik ne vonioje, o po kaldryte atsisedusios ir puoda su vandeniu ant kedes pasidejusios (+eukalipto eterinio aliejaus isilasinusios).

aciu 4u.gif
Atsakyti