nederinu

visados derinu

QUOTE(auroryte @ 2007 04 21, 20:20)
Aš derinu visada , net kasdienai, nuolat. Pirkti irgi stengiuosi beveik vien komplektus, arba jei nekomplekte- tai vienodo atspalvio, panašios medžiagytės. Man taip daug gražiau ir paprasčiau, skirtingų spalvų apatiniai man labai nesižiūri apsivilkus, sakyčiau, net netvarkingai atrodo. Su skirtingomis kojinėmis tai nevaikštau, tai ko jau čia apatiniai turi būti iš skirtingų operų? Gal aš čia ti viena tokia smulkmeniška? 

QUOTE(Jurava @ 2008 12 22, 15:57)

as tai niekada komplektuku atskirai neperku. Pas mane juodos (baltos) kelnaites ir juodas (baltas) virsus. Pries kelis metus taip netycia (mano norimos spalvos ir dydzio nebuvo) nusipirkau kuno spalvos liemenele - ui kaip patinka - ypatingai vasara, kai niekas nepersisviecia

Kai devi komplekteli, jautiesi ypatingai
nors dazniausiai tai nederinu. Triusikelius sportinio stiliaus megstu, o papinukai cia jau pagal situacija,
be to bile koks netinka, sunku pasirinkt, ir dar suderint...
Ir tiesa sakant, sutikciau su tuo, kad atskiros dalys kiek netvarkingai atrodo

nors dazniausiai tai nederinu. Triusikelius sportinio stiliaus megstu, o papinukai cia jau pagal situacija,

Ir tiesa sakant, sutikciau su tuo, kad atskiros dalys kiek netvarkingai atrodo

QUOTE(LapeUrsa @ 2008 12 29, 16:33)
Tikrai

Stengiuosi spalvas derint, bet kadangi perku pagrinde juoda, balta, bordo, tai priderint nesunku. Aisku, kaip komplektukas vistiek neatrodo, o komplektuko tiesiog negaliu nusipirkt. Truputi nestandartine esu, sunku liemenuka rast 70D dydzio, tai kai jau randu, tai ir griebiu

Stengiuosi derinti
Zinoma - komplektukai

Dabar kazkaip pradejau labiau pirkti komplektukus, pamegau La senzos parduotuve, tai taip ir iseina kad derinu jei komplektuka uzsidedu

Man irgi gražu, kai suderinta, bet kai kada nesąmonė gaunasi, kai pvz., vilki baltą plonytę palaidinę, juodą sijoną, o mūvi juodas pėdkelnes... Tai kelnaitės jau privalo būti juodos. Tiesiog tada reikia derinti pagal viršutinę aprangą...