Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

gražu kai vienoda ,bet ne visad taip būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2009 01 12, 14:19)
Turiu kelis komplektukus, bet paprastai aptinius derinu prie rūbų: jei kelnės tamsios, tai ir kelnaitės tamsios, o palaidinė šviesi, tai ir liemenėlė šviesi  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(moda @ 2005 06 21, 09:25)
Va nznau, man visada problema atrasti koki grazu komplekta, ta prasme kad ir liemenukas ir triusikai tokie patys, o vat atskirai labai daug graziu visokiu yra  rolleyes.gif  Noriu pasidomaut, ar nieko tokio, jei, pvz., kulniuojant i pasimatyma apsiredysi skirtingais apatiniais?  biggrin.gif  ka jusu vyrai apie tai mano?

man tai patinka komplektukai g.gif
bet ir atskiri yra grazus ir tokius as nesioju bigsmile.gif
Atsakyti
stengiuos ir graziau atrodo tongue.gif
Atsakyti
aš visada stengiuos bent jau spalvas, audinius paderint, bet šiaip geriausiai su komplektuku jaučiuosi smile.gif jei tektų kur nors eiti skirtingų spalvų apatiniais tai labai nemaloniai jausčiaus, keista gal, bet... 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Anksčiau visada derindavau, bet dabar... kadangi į darbą eini dirbti, tai nelabai svarbu, svarbu, kad būtų patogu. O einant kažkur su vyru visai kitas dalykas, tada ne tik reikia derinti, bet ir žiūrėti, ka dediesi, juk vyrai myli akimis ax.gif
Atsakyti
derinu, man graziau ax.gif
Atsakyti
praktiskai visada derinu... maza kas... biggrin.gif
Atsakyti
Gražu, kai suderinta, bet aš ne visada derinu 4u.gif Kartais neišeina derinti, kad ir kaip norėtum, pvz jei dėvi baltas kelnes ir juoda palaidine,bent jau as rengčiausi baltas kelnaites ir juoda liemenuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monika 22: 27 kovo 2009 - 00:17
nezinau bet as niekad nederinau na gal tik kartajs susiderinu neteikiu tam derinimui reiksmes g.gif
Atsakyti
paprastai derinu spalvas smile.gif paimu abu baltus, juodus, raudonus, sokoladinius ir t.t. smile.gif

bet megstu komplektus, juos patinka nesiot kartu, o kartais galima iskomplektuot ir suderinti su kazkuo kitu smile.gif prie kokio rashtuoto ir dekoruoto liemenuko megstu priderint vienspalves paprastas tokios pat spalvos kelnaites ir atvirksciai.

be to, jei perku komplektus, stengiuos paimt prie vieno liemenuko pora kelnaiciu is to paties komplekto. Pavyzdziui : liemenukas + stringai + paprastos kelnaites smile.gif

man apatiniu niekad nera perdaug.... tad ir derinimo galimybes atsiveria nemazos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 27 kovo 2009 - 00:52