Kasdienai beveik niekada nederinu,ir puikiai jauciuosi
labiau derinu prie rubu,kad nepersisviestu ir pan. O komplekteliu turiu mazai,jie jau tokie sventiniai
kazkaip dazniausiai pamatau atskiras dalis,kurios patinka,ir prisiperku po viena, o paskui jau sunkoka priderint buna
Nederinu
Grazu, kai suderinta, bet ne visada pavyksta
kartais randi labai grazu liemenuka, o kelnaites toookios baisios... kaip is kokios bobules skrynios
negi pirksi tokias...
kaip kada, viena diena derinu kita ne
kadien tai tikrai retai kada derinu, nes tiesiog man svarbiau kad jausciausi patogiai, o ne graziai, nes darbe vis tiek niekas nemato tavo apatiniu
tik visada pagal rubus derinu, kad nepersisviestu ar pan.. siaip tai tik kelis ir turiu tuos komplektelius, kuriuos deviu ypatingesnem progom
siaip tai tikrai pritariu, kad kartais nuostabus komplektelis patraukia aki, aisku dazniausiai liemenele, o ten kokios tragiskos kelnaites ieina....
tai va taip ir gaunas kad visko po biski spintoj
tik jei perku liemenuka,tarkim melyna, nusiperku ir patinkancias kelnaites panasios spalvos. man jau praejo tas kad kuo daugiau neriniu,silko,gipiuro.....kazkaip norisi kad prie kuno smagiai priglustu ir naturalesniu medziagu. aisku ir toki trikotaza galima graziai suderinti
QUOTE(kurksyte @ 2009 05 20, 16:59)
Kasdienai beveik niekada nederinu,ir puikiai jauciuosi
labiau derinu prie rubu,kad nepersisviestu ir pan. O komplekteliu turiu mazai,jie jau tokie sventiniai
kazkaip dazniausiai pamatau atskiras dalis,kurios patinka,ir prisiperku po viena, o paskui jau sunkoka priderint buna 
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 21, 18:56)
kadien tai tikrai retai kada derinu, nes tiesiog man svarbiau kad jausciausi patogiai, o ne graziai, nes darbe vis tiek niekas nemato tavo apatiniu
tik visada pagal rubus derinu, kad nepersisviestu ar pan.. siaip tai tik kelis ir turiu tuos komplektelius, kuriuos deviu ypatingesnem progom
siaip tai tikrai pritariu, kad kartais nuostabus komplektelis patraukia aki, aisku dazniausiai liemenele, o ten kokios tragiskos kelnaites ieina....
tai va taip ir gaunas kad visko po biski spintoj
tik jei perku liemenuka,tarkim melyna, nusiperku ir patinkancias kelnaites panasios spalvos. man jau praejo tas kad kuo daugiau neriniu,silko,gipiuro.....kazkaip norisi kad prie kuno smagiai priglustu ir naturalesniu medziagu. aisku ir toki trikotaza galima graziai suderinti 
Man irgi svarbiausia patogumas..pasiziuriu i kitas, nu grazu grazu, kai suderinti apatiniai..kai kokiam persirengimo kambary matosi po sportu..ale man nepatogu ir viskas...pavarvinu seile, paziuriu, buna ir nusipierku, o poto stovi stalciuj ir laukia kokios progos..kasdien kazkaip nera noro rengtis..geriau medvilniniai triusikeliai kokie kreizi ir spalvoti, plius liemenele, kuri nesimato, kai uzsidedu aptempta maikute
komplektėlius gal keturis turiu, stengiuosi daugiau spalviškai derinti.
QUOTE(saridon'e @ 2009 06 09, 20:51)
komplektėlius gal keturis turiu, stengiuosi daugiau spalviškai derinti.
Tai aš čia viena turbūt būsiu tokia
derinu kasdien, nešioju tik komplektėlius, atskirų detalių beveik neturiu, dažniausiai jei perku tai viena liemenėlę ir du triusikėlius.
Ai va nederinu tada kai nešioju pvz baltas kelnes ir juodi marškinukai, bet kažkaip retai taip būna.
Keista, kai daug kas rašo, jog komplektėlius dėvi tik švenčių proga. Tai klausimas iškyla, ar kasdien galima vaikščiot bet kaip pasirėdžius? Juk šiaip ar taip apatinių niekas nemato, tai ir per tas šventes nebūtina vilktis tų komplektų. Man pavyzdžiui patinka gražūs apatiniai kasdien.... Be to niekad nežinai, kur teks juos parodyt, pvz. netikėtai pakliūsi į ligoninę. O jei apatiniai ne kokie.... gėda tada....
QUOTE(rittele @ 2009 06 10, 18:22)
Keista, kai daug kas rašo, jog komplektėlius dėvi tik švenčių proga. Tai klausimas iškyla, ar kasdien galima vaikščiot bet kaip pasirėdžius? Juk šiaip ar taip apatinių niekas nemato, tai ir per tas šventes nebūtina vilktis tų komplektų. Man pavyzdžiui patinka gražūs apatiniai kasdien.... Be to niekad nežinai, kur teks juos parodyt, pvz. netikėtai pakliūsi į ligoninę. O jei apatiniai ne kokie.... gėda tada.... 
Jei ne komplektas, tai jau ir negražūs?