Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

g.gif dar toks klausimėlis - kaip jūs galvojate, jei velkatės kelnes pažemintų liemeniu ir yra tikimybė kad strigučių ar triusikėlių kraštelis pasimatys derinat kelnių spalvą ir apatinių spalvą, pvz. jei kei kelnės žydros tai ir strigučiai žydri....
Man tai negražu, kai kelnės atsisėdus tik pusę užpakalio dengia ir stringučiai kaip ant manekeno biggrin.gif (ir visi mano pažystami vaikinai tą patį sako), todėl stengiuosi kad mano kelnės nebūtų tokios ekstremalios ir dar apatinį pagal spalvą stengiuosi derinti...
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2005 07 14, 13:28)
g.gif dar toks klausimėlis - kaip jūs galvojate, jei velkatės kelnes pažemintų liemeniu ir yra tikimybė kad strigučių ar triusikėlių kraštelis pasimatys derinat kelnių spalvą ir apatinių spalvą, pvz. jei kei kelnės žydros tai ir strigučiai žydri....
Man tai negražu, kai kelnės atsisėdus tik pusę užpakalio dengia ir stringučiai kaip ant manekeno  biggrin.gif (ir visi mano pažystami vaikinai tą patį sako), todėl stengiuosi kad mano kelnės nebūtų tokios ekstremalios ir dar apatinį pagal spalvą stengiuosi derinti...

Nu man tai irgi ziauriai negrazu, kai varo mergos su kelnem pazemintu liemeniu ir su stringais iki pazastu... doh.gif Katastrofa biggrin.gif Ir dar tie stringai nuskalbti ir isvis susisuke kazkokie. O kai tik krastelis pasimato manau jokia cia problema ir jei spalva suderinta su kelniu, tai kazkaip nekrenta taip i akis.
Nors gal as cia nieko visai nesuprantu madoj blush2.gif biggrin.gif Juk buna stringu kai nugaroj su visokiais drugeliais ten, grandinelem ir pan., tai gal cia tipo kaip tik turi matytis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 07 14, 14:32)
Nu man tai irgi ziauriai negrazu, kai varo mergos su kelnem pazemintu liemeniu ir su stringais iki pazastu... doh.gif  Katastrofa biggrin.gif  Ir dar tie stringai nuskalbti ir isvis susisuke  kazkokie. O kai tik krastelis pasimato manau jokia cia problema ir jei spalva suderinta su kelniu, tai kazkaip nekrenta taip i akis.
Nors gal as cia nieko visai nesuprantu madoj blush2.gif  biggrin.gif  Juk buna stringu kai nugaroj su visokiais drugeliais ten, grandinelem ir pan., tai gal cia tipo kaip tik turi matytis? biggrin.gif

[B]Tai vat ir aš gi kartaispažiūriu tu stringučių su drugeliais ir t.t. ir pamastau gal čia jų specialiai prikurta biggrin.gif kad demonstruotum biggrin.gif
O šiaip tai kartais pagalvoju, kad pas mus kartais prekiauja striptiziniais - bordeliniais triusikėliais, (ypač gariūnuose) o dauguma perka ir nešioja... O gal tokie patys madingiausi, ir aš nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
labai grazu kaip trusikeliai ir liemenukas yra suderinti, bet nemanau kad vaikinams kyla kokiu nors problemu del to kad pas mergina jie nesuderinti. svarbiausia turi buti svarus. ir beja jie dazniasiai atsako kad be apatiniu esi graziausiai. o maniskis kartais kai paklausiu atsako: man jokio skirtumo ar jie zali, balti, juodi ar melyni as vis tiek juos greitai numausiu smile.gif taip kad as daugiau rupinuosi ju svara nei derinamumu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik ka isklausinejau vyro, ka jis galvoja situ klausimu doh.gif biggrin.gif Jis sako, kad moteris visada seksualiau ir graziau atrodo su komplektuku, ar bent jau spalvom suderintais apatiniais. Bet jei is po baltos palaidines sviecia ruzavas liemenukas - ne kas. Zodziu apatinius reikia rinktis pagal situacija: vasara derinti prie ruu kad tiktu, o ziema, kai nereikia prie nieko derinti, geriau komplektukai smile.gif

As pati tai paskutiniu metu ziauriai pasinesiau ant komplektuku, nors pries kelis menesius neturejau ju nei vieno. Dabar man net paciai maloniau su komplektuku. O perku liemenuka+2 kelnaites.
Atsakyti
O man gal ir grazu is kokios permatomos fioletines spalvos maikutes ant sleikuciu matosi ruzavas lemenukas ir sleikutes islindusios. Bet turi spalvu tonai but panasus.
Atsakyti
as tai apatinio trikotazo fanatike, bet ir kelnaites ir liemenele stengiuosi derinti
Atsakyti
labai grazu kaip trusikeliai ir liemenukas yra suderinti, bet nemanau kad vaikinams kyla kokiu nors problemu del to kad pas mergina jie nesuderinti. svarbiausia turi buti svarus. ir beja jie dazniasiai atsako kad be apatiniu esi graziausiai. o maniskis kartais kai paklausiu atsako: man jokio skirtumo ar jie zali, balti, juodi ar melyni as vis tiek juos greitai numausiu taip kad as daugiau rupinuosi ju svara nei derinamumu

Mazulinka, maniškis negali net į mano pusę pažiūrėti, kai vaikštau su skirtingų spalvų apatiniais. Jam labai negražu, galvoju, gal kiti vyrai tiesiog nepasako, o po to filmuose ar old townuose grožisi suderinamumu????? o mumi atrodo, kad viskas labai gerai...tipo aš savo vyrui patinku pati, o ne mano apatiniai... vyrai visur gundymus įžiūri:)))))
Atsakyti
O aš nesuprantu, kas man šiandien sušvietė doh.gif doh.gif blush2.gif Nusipirkau žalius apatinius rolleyes.gif Nu taip patiko ta spalva, nors prieš tai žiūrinėjau baltus ir kreminius. Bet kai tik pamačiau tuos žalius, tai taip pakerėjo. Bet... tik parėjusi namo atsitokėjau, kad neturiu nei vieno žalio rūbo doh.gif Tai prie ko man dabar juos derint? sad.gif
Ai, bet gal sakau, nieko tokio, jei po juodais drabužiukais nešiosiu ax.gif
Atsakyti
Seniau nederindavau, bet dabar net gražiau, kai suderinta liemenėlė su su kelnaitėmis (ypač jei žadi kam nors parodyti savo apatinius).
Atsakyti
as kazkaip nederinu tarpusavyje, greiciau tik prie drabuziu. na jei baltas sijonelis ir rozine maikute, tai trusikeliai balti, stanikiukas rozinis. o siaip tai irgi esu fanatike, bet neturiu nei vieno komplektuko ax.gif tik triusikiukam manija kazkokia uzejus. anksciau rasdavau maximoj visokiu graziu, dabar tai visi kazkokie bobiski... ir dar labai man nepatinka visokie spalvoti, dryzuoti ir pan. na man jie atrodo kaip kokie maudymukai, tai pas mane tik balti, juodi ir dar raudoni, bet nelabai ir jie patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnisss: 24 liepos 2005 - 23:18
Pakaiciavau - turiu kelis komplektus, bet man labai daznai netinka tie komplektiniai triusikeliai-per dideli buna, tai atskirai perku panasius. Nors taip labai labai nederinu - dar nera taip jau labai kam rodyt blush2.gif
Atsakyti