Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

man asmeniskai lb grazu komplekteliai, bet kazkaip dar ne vieno ju neturiu... dazniausiai pamatau kokia lb simpatiska liemenele ir nusiperku, su kelnaitem tas pats, taip ir neturiu tu komplekteliu, uztat turiu lb fainu atskiru dalykeliu ax.gif
Atsakyti
Na aš derindavau, kai nešiojau tri sspalvas: juoda, balta, kūno spalvą biggrin.gif Bet kai pradėjau nešioti visokius margus ir kitokių įdomių spalvų tai derinu tik pagal stilių ir tamsus - šviesus 4u.gif
Atsakyti
Na man gražiausia komplektukai... O jei ne komplektukas, tai vistiek stengiuosi paderint, bent jau spalva panaši būtų... rolleyes.gif
Atsakyti
Komplektukai thumbup.gif , bet nevisada iseina ju nusipirkti, bet jei nesioju nekomplektukus tai stengiuosi paderinti mirksiukas.gif man taip graziau
Atsakyti
Man labai įdomu jei dedatės baltos spalvos palaidinę , o juodos spalvos kelnes tai ką po jom baltus triusikus užsidedat, jei nesišviečia ir kelnės nedažo tai gerai thumbup.gif ,bet jei ne tai kaip tada...? g.gif
Atsakyti
Kadangi triusikeliu turiu daugiau nei pakankamai, tai niekuomet nekyla problema kuriuos priderinti. Tiesa sanaknt komplekto kartu nesu pirkus, visada tik atskirai. Bet siaip, viskas priklauso nuo to, kokiais drabuziais rengiuosi. Jei tamsios kelnes ir sviesi bliuskute, tai ir bus skirtingu spalvu apatiniai. Nesuku galvos del to.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 07, 16:24)
Tiesa sanaknt komplekto kartu nesu pirkus, visada tik atskirai. Bet siaip, viskas priklauso nuo to, kokiais drabuziais rengiuosi. Jei tamsios kelnes ir sviesi bliuskute, tai ir bus skirtingu spalvu apatiniai. Nesuku galvos del to.

drinks_cheers.gif
O be to kadangi esu maitinanti mama,tai kazkaip ir nesusikomplektuosi.
Atsakyti
Turiu komplektuku,bet dazniausiai iseina atskirai-kelnaites pagal nuotaika,liemenele pagal rubus.
Atsakyti
Kai namie beveik vien tik juodi ir balti "apatinukai", tai priderint nesunku biggrin.gif
Atsakyti
Dažniausiai taip, bet kartais nusižengiu šiai taisyklei smile.gif
Atsakyti
net nekreipiu demesio ar komplektas ar ne blush2.gif tik pastebejau, kad vat draugui visad labiau patikdavo suderinta apacia ir virsus lotuliukas.gif bet man paciai atvirai nei silta nei salta svarbu tvarkinga ir nenuskalbta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2005 06 28, 09:05)
o man tai labai patinka suderinti thumbup.gif aisku, man visiskai netrukdo kai pamatau pas ka nors kitoki, bet pati tai nenesiociau schmoll.gif visada perku komplektukus ir dar papildomai tokiu pat triusikeliu, nes kaip mamyte viena minejo liemenuka galima nesiot ilgiau, o triusikelius tik diena tongue.gif  smile.gif

As taip pat daznai darau biggrin.gif Bet tiktai tiems komplektukams, kuriuos nesioju kasdien, ne iseiginiams. Nors stengiusi nei rubu, nei apatiniu antrakart nesideti. Skalbiu su trumpa vilnai skirta programa. Apatiniu stengiuosi tureti tiek, kad nereiketu skalbtis kitai dienai. Perku tik komplektukus, nes man taip graziau, nereikia nieko derinti. Kaina galu gale vistiek ta pati gaunasi. Jauciu silpnybe apatiniams skirtiems miegoti - maikutems su sortukais. Man svarbiau ka as pati matau, o ne ka kiti smile.gif Apatinius derinu ir prie rubu. Jei zydras megztukas, tai ir apatiniai zydri. Medvilniniai visi man nelabai, nesu daug graziu macius, o tie visi sintetiniai stringai tikrai leidzia viskam kvepuoti tongue.gif , tiek ju tera.
Atsakyti