Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(emrata @ 2008 10 27, 17:06)
del to spalvu vienodumo tai kartais zmones stengiasi pirkti viska is tos pacios firmos. mes surizikavom ir pirkom viska is skirtingu firmu. salone bandem isiziuret i spalvas, nors aisku ten apsvietimas visai kitas. siaip norejom, kad butu kuo panasesnes spalvos, ypac klozeto stovincio salia kriaukles, del vonios stovincios kitoje sienos puseje nebijojom smile.gif

O pas mane kaip tik klozetas ir salia vonia bus, tai tikrai labai kris i akis tas spalvu skirtumas doh.gif
Va taip ir susibalamutini zmogelis, jau vyras patenkintas buvo, tai vel nuliudinsiu su savo isvedziojimais lotuliukas.gif
Atsakyti
Del keramikos atspalviu, tai sutinku, kad labai sunku suderinti, bet... zinoma, daug graziau, kai nesiskiria 4u.gif

QUOTE(edinka @ 2008 10 26, 08:31)
Prašau įdėkit kokį pavyzdį,  blush2.gif  bet niekaip nesuprantu, kaip gali būti kabina su užuolaida.

Duso kabinos nesuradau su uzuolaida, bet man ir vonia su uzuolaida kazkas tokio fe schmoll.gif

user posted image

QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 26, 10:09)
Na zinot uzuolaida uzuolaida nelygi... Man teko lankytis vienos dizaineres namuose, tai vonioje kuri tokia daugiau klasikine vietoj vonios sieneles kabo ant masyvaus karnyzo nuostabaus grozio organza uzuolaida wub.gif Be galo grazus akcentas,o kai paklausiau ar neperteka vanduo pro ja tai tik nusijuoke, kad pro tanku audini maudantis duse neprabega 4u.gif Vaizdas toks prabangus, ech dabar ir as uzsimaniau kazko tokio doh.gif

Cia tiesiog skonio reikalas biggrin.gif Ar ir rasiau, kad ir kokia prabangi ji bebutu, bet man niekaip... 4u.gif Kiekvienam savas grozio supratimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 10 28, 09:38)
user posted image
Cia tiesiog skonio reikalas  biggrin.gif  Ar ir rasiau, kad ir kokia prabangi ji bebutu, bet man niekaip...   4u.gif Kiekvienam savas grozio supratimas  mirksiukas.gif

Niu šioje nuotraukoje, tai tikrai fe schmoll.gif
Matosi, jog kažkokia ceratinė, ta mano matyta kažkas panašaus kaip miegamajame būna ant prabangaus karnyzo kaip dekoras wub.gif

Atsakyti
Ar as nerandu, ar tikrai tik kampines Ravak vonios gali tureti stiklines sieneles? g.gif Man reikia staciakampes klasikines vonios su sienele, gal kuri uzmatet? 4u.gif

QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 28, 09:24)
Niu šioje nuotraukoje, tai tikrai fe  schmoll.gif
Matosi, jog kažkokia ceratinė, ta mano matyta kažkas panašaus kaip miegamajame būna ant prabangaus karnyzo kaip dekoras wub.gif

Radau internete visokiu aksominiu, sunkaus audinio, rastuoto, geleto, banguoto ir lygaus audinio... kokiu tik nori yra, bet man nepatinka... Kaip gerai, kad zmoniu skoniai labai skirtingi, nes visu namuose butu vienas ir toks pats interjeras biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 10 28, 11:00)
Ar as nerandu, ar tikrai tik kampines Ravak vonios gali tureti stiklines sieneles?  g.gif  Man reikia staciakampes klasikines vonios su sienele, gal kuri uzmatet?  4u.gif 

Aš mačiau ir prie kitokių vonių g.gif Gal šiam tinklapyje ką rasi:
vonios

Čia kai išsirenki vonią apačioje yra norimi aksesuarai mirksiukas.gif
Papildyta:
Radau internete visokiu aksominiu, sunkaus audinio, rastuoto, geleto, banguoto ir lygaus audinio... kokiu tik nori yra, bet man nepatinka... Kaip gerai, kad zmoniu skoniai labai skirtingi, nes visu namuose butu vienas ir toks pats interjeras 

Aha čia tai teisybe, nes man kaip tik atvirkščiai sienelės nepatinka, sakiau jau geriau tada paplausiu grindis po kiekvienų maudyniu 4u.gif Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčyjama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 10 28, 09:38)
Duso kabinos nesuradau su uzuolaida...

Kažkodėl man atrodo, kad šnekam apie skirtingus dalykus blink.gifdušo kabiną suprantu kaip padėklas + sienelė (arba visa vientisa kabina, na kur su visom sienom ax.gif ). O užuolaida pagal mane kabinama virš vonios arba dušo padėklo... ir niekaip neįsivaizduoju dušo kabinos su užuolaida lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 10 28, 15:59)
Kažkodėl man atrodo, kad šnekam apie skirtingus dalykus  blink.gif  Aš dušo kabiną suprantu kaip padėklas + sienelė (arba visa vientisa kabina, na kur su visom sienom  ax.gif ). O užuolaida pagal mane kabinama virš vonios arba dušo padėklo... ir niekaip neįsivaizduoju dušo kabinos su užuolaida  lotuliukas.gif

o kaip pavadinsi reiskini, kur virs padeklo uzuolaida. Dusas su uzuolaida? Man tai dusas be vonios , visada bus duso kabina. biggrin.gif
Atsakyti
susibalamutinau beskaitydama jusu postus lotuliukas.gif mano suvokimu duso kabina yra duso kabina (nesvarbu su padeklu ar be, su visom sienom ar ne), o vonia yra vonia
Atsakyti

user posted image

Taigi, dušas su berėme sienele. Ant to strypo pritvirtini užuolaidą ir vuoooolia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 28, 10:37)
Aš mačiau ir prie kitokių vonių g.gif  Gal šiam tinklapyje ką rasi:
vonios

Čia kai išsirenki vonią apačioje yra norimi aksesuarai  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif Kazkada landziojau po sita tinklapi, tik veliau uzsimete jis ir beliko tokie, kuriuose nieko tinkamo neradau biggrin.gif Kol kas tik internete galiu rinktis...

QUOTE(edinka @ 2008 10 28, 14:59)
Kažkodėl man atrodo, kad šnekam apie skirtingus dalykus  blink.gif  Aš dušo kabiną suprantu kaip padėklas + sienelė (arba visa vientisa kabina, na kur su visom sienom  ax.gif ). O užuolaida pagal mane kabinama virš vonios arba dušo padėklo... ir niekaip neįsivaizduoju dušo kabinos su užuolaida  lotuliukas.gif

Betule pakartojo foto, apie kuria ir kalbejom, kai kilo minciu uzkabinti tenais uzuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 28, 16:07)
o kaip pavadinsi reiskini, kur virs padeklo uzuolaida. Dusas su uzuolaida? Man tai dusas be vonios , visada bus duso kabina.

QUOTE(emrata @ 2008 10 28, 16:17)
susibalamutinau beskaitydama jusu postus  mano suvokimu duso kabina yra duso kabina (nesvarbu su padeklu ar be, su visom sienom ar ne), o vonia yra vonia

QUOTE(Betule @ 2008 10 28, 19:23)
Taigi, dušas su berėme sienele. Ant to strypo pritvirtini užuolaidą ir vuoooolia 

Iš tikro tai jokio skirtumo kas kaip vadina ax.gif ir ... labai blush2.gif , bet tik dabar pastebėjau, kad čia tikrai tik viena sienelė ir skersinukas, kur kabinama užuolaida. tuomet viskas thumbup.gif Gerai neįsižiūrėjus atrodė, kad tai dvi stiklinės sienelės, todėl ir pasirodė kažkokia nesąmonė...kam ant sienelės reikalinga užuolaida doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad tas skersinukas , ne uzuolaidai tvirtinti, o kad sienele laikytu. Tokias "vienisas" sieneles stato dideliuose vonios kambariuose ir be jokiu uzuolaidu.
Atsakyti