Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

O kaip jums sitos plyteles ziurisi, galvoju gal is ju kazka savo vonioje galvoti g.gif Maciau ermitaze galima ju uzsisakyti ax.gif Renkuosi tarp siu dvieju variantu.Aisku musu vonia mazesne , bandysim kazka derinti ...
vienas variantas
user posted image
user posted image
user posted image
kitas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2008 10 28, 21:34)
O kaip jums sitos plyteles ziurisi, galvoju gal is ju kazka savo vonioje galvoti  g.gif  Maciau ermitaze galima ju uzsisakyti  ax.gif Renkuosi tarp siu dvieju variantu.Aisku musu vonia mazesne , bandysim kazka derinti ...
vienas variantas

Labai man gražu wub.gif Žalia spalva thumbup.gif Gal pirmas variantas gražesnis ax.gif

Aš atėjau patarimo, reikia galvoti apie WC kambariuką antrame aukšte, bet jis yra nedidelis, bet vis tiek reikia kažką padaryti, kad gražu būtų. Bus tik kriauklė, WC, ir dušo kabina ax.gif Gal čia rasiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2008 10 28, 19:34)
O kaip jums sitos plyteles ziurisi, galvoju gal is ju kazka savo vonioje galvoti  g.gif  Maciau ermitaze galima ju uzsisakyti  ax.gif Renkuosi tarp siu dvieju variantu.Aisku musu vonia mazesne , bandysim kazka derinti ...
vienas variantas
kitas

siaip man abu variantai labai super,tik gal antrojo dekorai idomesni
Atsakyti
vonios

Norejau pasiteirauti ar kas pirkot is sio tinklapio lyg ir kazkas rase anksciau g.gif

Kazkaip pamastem is ju pirkti g.gif , nes net ir gavus nuolaida is kt.parduotuviu cia gaunasi dar pigiau...
Atsakyti
jo jo, pamenu ir as kaip kazkas rase, jog pirko is sito tinklapio. berods atsiliepimai buvo geri
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 29, 08:34)
vonios

Norejau pasiteirauti ar kas pirkot is sio tinklapio lyg ir kazkas rase anksciau g.gif

Kazkaip pamastem is ju pirkti g.gif , nes net ir gavus nuolaida is kt.parduotuviu cia gaunasi dar pigiau...

Mes uzsakinejom is ju WC, atveze kaip ir buvo zadeta per dvi dienas. Ir siaip operatyviai susisieke - kazkur 23val uzsakyma paspaudem blush2.gif, o jie mum jau 8val ryte skambino pasiteiraut ar viskas ok ax.gif

Beje vonios kazkaip pabijojom is ten uzsakinet, juolab kad dvarcionyse su suteikiama naujakuriams 15proc nuolaida, kaina ta pati gaunas blush2.gif o kazkaip is salono pirkt man saugiau pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2008 10 28, 21:34)
O kaip jums sitos plyteles ziurisi, galvoju gal is ju kazka savo vonioje galvoti  g.gif 

Man žalia spalva labai graži, o vat ruda ne unsure.gif Ir manau ruda į mažą vonios kambarį nelabai tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 10 29, 10:15)
Mes uzsakinejom is ju WC, atveze kaip ir buvo zadeta per dvi dienas. Ir siaip operatyviai susisieke  - kazkur 23val uzsakyma paspaudem  blush2.gif, o jie mum jau 8val ryte skambino pasiteiraut ar viskas ok  ax.gif

Beje vonios kazkaip pabijojom is ten uzsakinet, juolab kad dvarcionyse su suteikiama naujakuriams 15proc nuolaida, kaina ta pati gaunas blush2.gif o kazkaip is salono pirkt man saugiau pasirode  ax.gif

O tai dvarčionyse galima ir santechniką pirkti kažkaip neužfiksavau??? doh.gif Lendu į jų tinklapį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 29 spalio 2008 - 10:43
O kokia spalva geriausiai tinka mažoms patalpoms?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 29, 07:50)
Labai man gražu  wub.gif Žalia spalva  thumbup.gif Gal pirmas variantas gražesnis  ax.gif

Man ir is pradziu buvo pirmas variantas grzesnis, bet kai pamaciau jau stende plyteles lyg antras grazesnis doh.gif Anto man tie dekorai tokie idomus ax.gif Nors abi neblogos, dar aisku priklausys kaip mes isdestisim visas tas plyteles.

QUOTE(dontstop @ 2008 10 29, 10:24)
Man žalia spalva labai graži, o vat ruda ne  unsure.gif  Ir manau ruda į mažą vonios kambarį nelabai tinka  unsure.gif

na as galvoju tos rudos maziau naudot, gal tik baldus rudus imsim, na ziuresim kaip cia mums gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 10 29, 11:43)
O kokia spalva geriausiai tinka mažoms patalpoms?

Visos šviesios tinka plius dar jei imsit didelio formato plyteles dar optiškai truputi praplėsit erdvę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 29, 13:51)
Visos šviesios tinka plius dar jei imsit didelio formato plyteles dar optiškai truputi praplėsit erdvę... 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti