ziuriu jus cia erdves ,,maniakes,, esat
pas mus biskuti virs 9 kv. m vonios kambarys, kuriame yra vonia, dusas, klozetas, kriaukle su spintele ir as niekaip neatsidziaugiu, kad viskas tilpo ir dar liko nemazai vietos vaiksciojimui
zinoma apie 25 kv. m vonia net nesvajoju
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 30, 19:41)
Oho,o pas mane nepilnai 8 kvadratai, bet as tik desiu 1,4 m spintele ant kurios kriaukle-bliudukas, poto vonia simetriska desininė 1,6-100, klozetas i siena ir skalbimo masina... Ir tai mastau,kad man nebus kur prasisukti
labai nemegstu apsistatyti 
na aš galiu jums tik pavydėti su tokiom voniom, pas mane vonia bus 4 kvadratu, ir ten bus vonia, skalbimo masina, tuoletas, ir spintele
Kur dar be ravak, viskasvoniai.lt ir vonia24.lt pasiziuret asimetriniu akriliniu voniu su stikline sienele?
Lyg ir stovim ties Ravak Rosa II, bet gal ir siauresniu kur uzmatet, nes si 105 cm plocio...
Metomes truputi dabar tarp klasikines ir tarp Rosa II
Tai kur jus viska ruosiates sukisti, kaip jums pavyksta? Nu pagarba
, nes as nesudelioju pas save... vis ne taip ir ne taip viskas kol kas.
Metomes truputi dabar tarp klasikines ir tarp Rosa II
QUOTE(Betule @ 2008 10 30, 18:15)
Pas mus vonios kambarys 8 kv. m. ir planuojam joje: vonią, dušą, klozetą, dvi kriaukles, aukštą spintelę ir gyvatuką 
Tai kur jus viska ruosiates sukisti, kaip jums pavyksta? Nu pagarba
Papildyta:
As visur ieskau dailios duso uzuolaidos, bet nieko gero nerandu
Gal gali pasakyti, kur matei graziu, kokybisku?? Mums labai reiktu, nes dabar gyvenam su tokia, i kuria jau man pasiziureti neisnori
O sieneles deti nenoriu del tos pacios priezasties kaip tu - na nepatinka ir viskas
Plius dar visi tei sveitimai valymai - na jau neee

O gal kam reikia baltos ileidziamos kriaukles? Mes nusipirkom, bet mums jinai per didele
Parduosime tikrai pigiau negu pirkome..... (pirkome uz 220, o parduosim uz 180...)
va kaip atrodo: http://www.cersanit....t...=1&lang=rus
Jei kam patinka - rasykit AZ.
QUOTE(Cobre @ 2008 10 30, 03:31)
zinot yra pigiu duso kabinu, ir pigiu ceratiniu uzuolaidu, bet yra kokybisku dailiai atrodanciu (stengiuosi buti objektyvi
) ir kabinu, ir duso uzuolaidu.
As visur ieskau dailios duso uzuolaidos, bet nieko gero nerandu
O gal kam reikia baltos ileidziamos kriaukles? Mes nusipirkom, bet mums jinai per didele
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 30, 13:51)
Pas mus panasaus dydzio, bet man labai maža, nes vistiek niekas netelpa
Taip, kad rinkausi irgi šviesias spalvas plius didelio formato plyteles ir klijuosim jas ne iki viršaus atsisakiau ir bide... ech 
Ne iki viršaus, tai iki kur maždaug?
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 10 30, 19:52)
Aš irgi nemėgstu apsistatyti, bet kad visko reikia man
Jei viskas netilps, tai tik aukštos spintelės teks atsisakyti (kurią dabar planuojame įspraust į 30 cm tarpą), o visa kitakaip ir pas jus: vietoj skalbimo mašinos pas mus bus dušas, vietoj spintelės - dvi kriauklės. O skalbimo mašiną kitur planuoju.
Pas mus išvis mažytis vonios kambariukas, 3,2 kv m
QUOTE(dontstop @ 2008 10 31, 12:17)
Ne iki viršaus, tai iki kur maždaug? 
Papildyta:
bet visko reikia, tad bus vonia/dušas (dar neapsisprendėm), kriauklė su spintele, klozetas, gyvatukas, skalbiankė ir jei psasirinksim dušą, tai dar spintelė į 30 cm tarpą 
Papildyta:
Na plytelės pas mus apie 42cm, tai planuoju penkias nuo apačios dėti gaunasi apie 210cm... kartu paziurejau kad galime ir gulsčiai dėti plyteles, tai kai klijuosim sakiau pasimodeliuosiu kaip gražiau gaunasi
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 31, 12:19)
Na plytelės pas mus apie 42cm, tai planuoju penkias nuo apačios dėti gaunasi apie 210cm... kartu paziurejau kad galime ir gulsčiai dėti plyteles, tai kai klijuosim sakiau pasimodeliuosiu kaip gražiau gaunasi 
O likusį plotą dažysit dažais?
QUOTE(dontstop @ 2008 10 31, 12:21)
O likusį plotą dažysit dažais?
Aha
QUOTE(Betule @ 2008 10 30, 19:15)
Pas mus vonios kambarys 8 kv. m. ir planuojam joje: vonią, dušą, klozetą, dvi kriaukles, aukštą spintelę ir gyvatuką
Labai įdomu būtų pamatyti, kai jau viską pasidarysit
QUOTE(jblmami @ 2008 10 31, 01:19)
...Cia yra atviras forumas ir kekvienas pasako savo nuomone. Kazkas suprato neteisingai kam yra skirtas skersinukas. Ir tik tiek.
Nu tikrai nereiktų piktžodžiauti
Kaip pasakytų katinas Leopoldas ...
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 31, 10:16)
Aš šiek tiek domėjausi apie tas ispaniškas firmas, tai kiek supratau visos gamina 1 rusies plyteles naudoja kažkokia tai plytelių gaminimo technologiją kuri lenkia kitu europos gamintoju gaminius, tad kokybe turetu buti gera... mes patys išsirinkom Sanchis, o dar ziurejau Azulejos Benadresa...
Aišku..dėkui. Mb apie ispaniškas atsiliepia panašiai kaip apie lenkiškas "kaip pataikysi" sako
QUOTE(Cobre @ 2008 10 30, 02:31)
fui, kaip kategoriska
, gal kalbekim "man neatrodys taip gerai", nes jau labai kategoriskai teigiate. tarkim man jokia duso kabina nepatinka, neabejoju, kad ir jusu nepatiktu
beje pas mane bute 6 metus kabejo uzuolaida... paprasta is senuku (tik ne visai celofanine). nekilo jai net minciu pelyti... nors vonioj ventiliacija minimali budavo ( kai reikdavo pagarinti vaikams gerkles, karsta dusa paleidus per pora minuciu i garine pirti pavirsdavo...) pakeitem kelis kartus, kai jau pageltonuodavo
beje idomiu uzuolaidu maciau jyske... ten tokios vos ne kaip langams... vos ne barchatines... zodziu kam tinka, tai idomiai atrode... del kokybes nzn...
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 10 31, 11:35)
Parduosime tikrai pigiau negu pirkome..... (pirkome uz 220, o parduosim uz 180...)
bloga nuoroda idejau - stai tikroji:
http://www.cersanit....t...=1&lang=rus