Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Ieskodama sau lubinio vonios sviestuvo radau neblogu ir sieniniu. imetu, gal kas neturite vizijos 4u.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 10 31, 19:11)
tik man nepatinka balti jungikliai (busimi tongue.gif ), tai kai prisiruosiu, leksiu pasiaiskinti ar galima pakeisti i ka nors labiau tinkancio g.gif nieko apie tai nenutuokiu blush2.gif

esu tikrai maciusi ivairiu spalvu jungikliu, tik niekaip neprisimenu kur doh.gif
Atsakyti
ivairiu atspalviu jungikliu yra Ardenoj. sioks toks pasirinkimas yra ir Ermitaze, bent jau metaliko, tai tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Cobre is kokio tinklapio cia radai situos sviestuvus, vienas labai patiko ,kaip tik kazka panasaus ieskom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 11 02, 14:19)
ivairiu atspalviu jungikliu yra Ardenoj. sioks toks pasirinkimas yra ir Ermitaze, bent jau metaliko, tai tikrai yra mirksiukas.gif

Kaip jau sakiau, elektroj nieko neraukiu, bet kazka elektrikas burbejo, kad ant tu griauciu (na nezinau, kaip tai ka matote nuotraukoje pavadinti, tai nekikenkit ziauriai blush2.gif ), tipo ne visi jau ir tinka, tipo reikejo anksciau galvoti tada, o dabar teks rinktis is tu jungikliu, kokie yra sio gamintojo. o palete jo neypac plati, tai reikia ziureti ar yra kas tinkamo. Nuvaziuosiu su tais griauciais i firmuke, ir pati viska issiaiskinsiu, ar elektrikas man cia makaronus kabina, ar vis tik teisus. Ai, ne beda, rasiu iseiti, cia juk ne karves pirkimas, siaip ar taip. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 11 02, 15:39)
Cobre is kokio tinklapio cia radai situos sviestuvus, vienas labai patiko ,kaip tik kazka panasaus ieskom wub.gif

amazon.com.uk
bet manau, ir pas mus gal gali buti, nebutina juk parsisiuntineti. O kuris jums taip i aki krito?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 02, 15:53)
Kaip jau sakiau, elektroj nieko neraukiu, bet kazka elektrikas burbejo, kad ant tu griauciu (na nezinau, kaip tai ka matote nuotraukoje pavadinti, tai nekikenkit ziauriai blush2.gif ), tipo ne visi jau ir tinka, tipo reikejo anksciau galvoti tada, o dabar teks rinktis is tu jungikliu, kokie yra sio gamintojo. o palete jo neypac plati, tai reikia ziureti ar yra kas tinkamo. Nuvaziuosiu su tais griauciais i firmuke, ir pati viska issiaiskinsiu, ar elektrikas man cia makaronus kabina, ar vis tik teisus. Ai, ne beda, rasiu iseiti, cia juk ne karves pirkimas, siaip ar taip. smile.gif

Na as tau siek tiek bandysiu dabar paaiskinti biggrin.gif
Jei tie griauciai kazkokios firmos konkrecios, tai gali buti kad netiks, bet vieni brangiausiu griauciu nekainuoja daugiau nei 12 lt. O jau labai specifine firma turi buti, kad netiktu kiti dangteliai. Ir siaip dauguma paprastesniu, bet ne prastu jungtuku, buna viskas komplekte - viename, ir pakeisti tuos griaucius normaliam elektrikui ne daugiau nei 10 min. Gal jis tik siaip tingi uzsiimineti pakartotinais darbais. Dabar jau darbas atliktas. Nes problemos visiskai.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 10 09, 11:05)
Tai jau taip tikrai susisuktų dar po karštos visai ,gali ir neišlipti  lotuliukas.gif
Nauji namučiai  thumbup.gif

Man šios grindys taip pat kažkokios nelabaaaaai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 11 02, 17:01)
Na as tau siek tiek bandysiu dabar paaiskinti biggrin.gif
Jei tie griauciai kazkokios firmos konkrecios, tai gali buti kad netiks, bet vieni brangiausiu griauciu nekainuoja daugiau nei 12 lt. O jau labai specifine firma turi buti, kad netiktu kiti dangteliai. Ir siaip dauguma paprastesniu, bet ne prastu jungtuku, buna viskas komplekte - viename, ir pakeisti tuos griaucius normaliam elektrikui ne daugiau nei 10 min. Gal jis tik siaip tingi uzsiimineti pakartotinais darbais. Dabar jau darbas atliktas. Nes problemos visiskai.

Dekui, tai as ir galvojau, jei ka tai griaucius pakeisiu. bet metaliniu nenoriu, noriu panasios spalvos i plyteles. nezinau dar tiksliai, kai konkreciai matysiu, tada ir nutarsiu, kas geriau. Man tik del griauciu ir jungikliu suderinamumo neaisku buvo, tai dekui, dabar jau apsisvietusiu jauciuosi 4u.gif
Pakeisti jam tikrai nesunku, bet matai, kai dejo griaucius, tai pirko visam namui ir sudejo vienu metu, tai kai reikia ka rimciau pakrapstyti, tai vos ne vos prisikvieciam, o del tokio sudo, kaip kaitaliojimas pavieniu jungikliu ar rozeciu, tai tikrai nevaziuos. na, cia ne beda, ispresim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 01, 22:15)

Cobre, va sitas man krito i aki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 11 02, 18:59)
Cobre, va sitas man krito i aki smile.gif

aha, fainulka. ne mano stilius, bet jau isivaizduoju, tokia salta vonia, labai minimalistine, pilkos spalvos, ir avietinius akcentus wub.gif , manau uztektu tik tokiu ransluosciu :wub ir gal dar dekoriuka maziuka: , kad nepridaryti per daug siltu demiu vonios kambaryje, na labai wub.gif man patiktu wub.gif isisvaigau, sorry blush2.gif siaip tai vis griztu prie minties daryti pilka II a. vonios kambariuka su baltais baldais, pilka, viena ir mylimiausiu mano spalvu ax.gif Kokios spalvos jusu vonia?
Atsakyti
Situacija siai dienai pas mus tokia, kad viena diena vasara namie, kita ziema biggrin.gif Jei rimtai, tai buvom nusprende, kad imsim Ravak Rosa II su sienele... Deliojau popieriukus issikarpius ant nupiesto vonios kambario kelis vakarus biggrin.gif ir niekaip man ten ji... Galiausiai nusprendem, kad perkam vonia (MB vistiek vonios nereikia, jis tik dusa pripazysta. Vonia tik man... biggrin.gif ) ir kampe darom mazdaug toki dalyka be padeklo. Imsim toki, kad durys ir i vidu, ir i isore darinetusi..
user posted image g.gif

Klausimas toms, kas turi dusa be padeklo... Kaip su vandens demiu valymu nuo stiklo ir nuo plyteliu? unsure.gif Ir kaip su tarpeliais tarp plyteliu? Ar nieko glaistui nenutinka, kai taip mirksta kasdien po keleta minuciu jis? g.gif Turbut kitoks glaistas dedasi tenais ar kaip?
emrata, rodos tu turi be padeklo dusa? Pasidalink patirtim ir pastebejimais 4u.gif

Cobre, tavo vonios tik mazyte dalele matosi nuotraukoj, bet is to vaizduko sprendziant - man labai grazu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 11 02, 20:15)

user posted image  g.gif

Cobre, tavo vonios tik mazyte dalele matosi nuotraukoj, bet is to vaizduko sprendziant - man labai grazu  wub.gif

elegantiska duso kabina smile.gif

matosi tik mazyte dalis, nes visa kita dar daroma. tik labai pamazu verysad.gif nerandu patinkancios spinteles kriauklei ( keleta dabar isimeciau is neto, tai reikia nutarti kuri tinkamiausia ir uzsakineti), nera lubiniu sviestuvu (tiksliau sakant yra, bet nebepatinka, ta net nekabinam ax.gif ). visa sarasa galiu sudaryti ko nera, nes as nieko pardese pas mus nerandu, gal dar nepakankamai laiko skyriau tam. kai viskas bus baigta, butinai imesiu pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti