Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Cobre @ 2008 11 02, 18:41)
elegantiska duso kabina smile.gif

matosi tik mazyte dalis, nes visa kita dar daroma. tik labai pamazu verysad.gif nerandu patinkancios spinteles kriauklei ( keleta dabar isimeciau is neto, tai reikia nutarti kuri tinkamiausia ir uzsakineti), nera lubiniu sviestuvu (tiksliau sakant yra, bet nebepatinka, ta net nekabinam ax.gif ).  visa sarasa galiu sudaryti ko nera, nes as nieko pardese pas mus nerandu, gal dar nepakankamai laiko skyriau tam. kai viskas bus baigta, butinai imesiu pasigirti mirksiukas.gif

Nesistebiu, kad sviestuvu ar kokiu aksesuaru nepavyksta greitai surasti... paciai dar toli iki tokiu dalyku, nes pirma reikia santechnika isvedzioti, bet parduotuvese jau uzmetu aki i viska vonios kambariui ir.... nelabai jau daug kas man patinka is gausybes prekiu doh.gif O kai reikes konkreciai rinktis, tai isvis jauciu bus liudnuma biggrin.gif As priekabi labai del interjero blush2.gif del menkniekio ar detales, galiu atsisakyti vieno ar kito daikto blush2.gif

O nuotraukyciu lauksim lauksim thumbup.gif Man tavo plyteliu spalvyte labai patinka... kazka panasaus ir mes vaizduotej turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 11 02, 20:53)
O nuotraukyciu lauksim lauksim  thumbup.gif  Man tavo plyteliu spalvyte labai patinka... kazka panasaus ir mes vaizduotej turim  mirksiukas.gif

vonia isklijuota tomis paciomis plytelemis, bet dvieju skirtingu spalvu. kitos plyteles rudos. nieko originalaus, pas daug ka dabar ruda spalva namie.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 02, 20:18)
nieko originalaus, pas daug ka dabar ruda spalva namie.
user posted image

Bet, kad realiai ruda spalva niekada neisejo is mados tiesiog truputi ji apsimirsta ir vel sugrizta... O man asmeniskai niekada tokios zemes spalvos neatsibosta... mirksiukas.gif
Atsakyti
kas natūralu, tas veža. Nemegstu rėksmingų ir šaltų spalvų.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 02, 19:18)
vonia isklijuota tomis paciomis plytelemis, bet dvieju skirtingu spalvu. kitos plyteles rudos. nieko originalaus, pas daug ka dabar ruda spalva namie.

Taip, tos rudos dabar pas daug ka vonioje ir daug, ir mazai... biggrin.gif bet tokia sokoladine labai jau tinka prie gelsvu plytuciu 4u.gif
Mes planuojam smelio, gelsvus ar kapucino putos rusvumo atspalvius vonioje, tik visgi tokios tamsiai rudos atsisakysim patys, o pas kitus man grazu 4u.gif
Atsakyti
sveikos

pas mus vyksta vonios remontai. noriu Jūsų paklaust kiek Jum kainavo santechnikos tvarkymas vonioj? norim pakeist nutekėjimo vamzdžius, pakeist karšto šalto vandens vamzdžius......kažko tai labai daug meistrai užsiprašė už tokį darbą. kiek jum maždaug tokie darbai kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 11 02, 17:11)
aha, fainulka. ne mano stilius, bet jau isivaizduoju, tokia salta vonia, labai minimalistine, pilkos spalvos, ir avietinius akcentus wub.gif , manau uztektu tik tokiu ransluosciu :wub ir gal dar dekoriuka maziuka: , kad nepridaryti per daug siltu demiu vonios kambaryje, na labai  wub.gif man patiktu wub.gif  isisvaigau, sorry blush2.gif  siaip tai vis griztu prie minties daryti pilka II a. vonios kambariuka su baltais baldais, pilka, viena ir mylimiausiu mano spalvu ax.gif  Kokios spalvos jusu vonia?

na pas mus netgi labai siltu spalvu vonia, tai manau tokios lempikes virs veidrodzio dar labiau tiks smile.gif pilka spalva ir man patinka
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 11 02, 17:15)

Klausimas toms, kas turi dusa be padeklo... Kaip su vandens demiu valymu nuo stiklo ir nuo plyteliu?  unsure.gif  Ir kaip su tarpeliais tarp plyteliu? Ar nieko glaistui nenutinka, kai taip mirksta kasdien po keleta minuciu jis?  g.gif  Turbut kitoks glaistas dedasi tenais ar kaip?
emrata, rodos tu turi be padeklo dusa? Pasidalink patirtim ir pastebejimais 4u.gif 

taip pas mus yra dusas be padeklo, kadangi visas duso sienas ir grindis apklijavom sviesiai margom mozaikinem plytelem, tai jokiu vandens demiu nesimato, grindis pavalineju dazniau, bet tik todel, kad ten prausiu suniui kojas, nuo kuriu lieka purvo demes smile.gif kol kas dar neisidejom stikliniu dureliu, laikinai kabo uzuolaida, kuriai jokios prieziuros nereikia smile.gif
Del glaisto net nzn, bet abejoju ar dejosi kazkoks specialus, toki pati dejom ir visoj vonioj ir virtuvej.
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 11 04, 08:50)
taip pas mus yra dusas be padeklo, kadangi visas duso sienas ir grindis apklijavom sviesiai margom mozaikinem plytelem, tai jokiu vandens demiu nesimato, grindis pavalineju dazniau, bet tik todel, kad ten prausiu suniui kojas, nuo kuriu lieka purvo demes smile.gif kol kas dar neisidejom stikliniu dureliu, laikinai kabo uzuolaida, kuriai jokios prieziuros nereikia smile.gif
Del glaisto net nzn, bet abejoju ar dejosi kazkoks specialus, toki pati dejom ir visoj vonioj ir virtuvej.

O kiek mazdaug laiko jau naudojates savo dusu? 4u.gif Man kazkaip neramu, kad glaistas gali pradeti trupeti nuo dazno vandens pylimo... Radau glaistu, kurie dedami specialiai dusuose, baseinuose ir t.t. Tai ir galvoju ar pakanka tik paprasto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 11 04, 14:07)
O kiek mazdaug laiko jau naudojates savo dusu?  4u.gif  Man kazkaip neramu, kad glaistas gali pradeti trupeti nuo dazno vandens pylimo... Radau glaistu, kurie dedami specialiai dusuose, baseinuose ir t.t. Tai ir galvoju ar pakanka tik paprasto  g.gif

na jau beveik metus laiko naudojames dusu ir kolkas viskas kuo puikiausiai smile.gif jei nepamirsiu paklausiu MB koki tiksliai glaista dejo, bet as kazkaip isitikinus, kad pas mus paprastas
Atsakyti
Gal kas turit Ravak Avocado vonia? Ar patogu praustis tokios formos vonioj? g.gif Ji nera didele, kiek matau... bet man i kampa butu pats tas, tuo labiau kad tik as ir naudosiuos g.gif

QUOTE(emrata @ 2008 11 04, 15:49)
na jau beveik metus laiko naudojames dusu ir kolkas viskas kuo puikiausiai smile.gif jei nepamirsiu paklausiu MB koki tiksliai glaista dejo, bet as kazkaip isitikinus, kad pas mus paprastas

Aciu tau, emrata 4u.gif Pamenu tavo duso foto, viskas buvo grazu kaip nauja biggrin.gif todel ir uzklausiau kiek laiko naudojates.

Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 11 04, 16:07)
O kiek mazdaug laiko jau naudojates savo dusu?  4u.gif  Man kazkaip neramu, kad glaistas gali pradeti trupeti nuo dazno vandens pylimo... Radau glaistu, kurie dedami specialiai dusuose, baseinuose ir t.t. Tai ir galvoju ar pakanka tik paprasto  g.gif

Bet gi jei yra specialus, tai kam dėt paprastą ir drebėt, kad kas nutiks... g.gif
Maniškis viską dėjo, kas priklauso - ir ant sienų, ir kampuose spec.juostą klijavo... brangus tas malonumas, bet užtat ramu, kad kaimynų neapliesim. Tiek dušo padėklą, tiek praustuvą tepė silikonu, dar ir spec. juostą dėsim tarp padėklo ir sienos. Ir plytelių tarpus užglaistęs tepė visokiais ...
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 11 04, 19:39)
Bet gi jei yra specialus, tai kam dėt paprastą ir drebėt, kad kas nutiks...  g.gif
Maniškis viską dėjo, kas priklauso - ir ant sienų, ir kampuose spec.juostą klijavo... brangus tas malonumas, bet užtat ramu, kad kaimynų neapliesim. Tiek dušo padėklą, tiek praustuvą tepė silikonu, dar ir spec. juostą dėsim tarp padėklo ir sienos.  Ir plytelių tarpus užglaistęs tepė visokiais ...

Saunuolis taviskis thumbup.gif Jei rimtai, tai mes irgi jeigu jau darom, tai darom gerai kiek atrodo imanoma, todel ir klausineju cia kas kaip dare ir kokia patirtis 4u.gif
Kaimynu neapliesim, nes irenginejam vonia name (blogiausiu atveju suslaptu rusio lubos, o tai yra baisu, nes ten bus naudojama erdve, ne sandelys), bet vistiek reikia, kad viskas butu liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti