QUOTE(pipima @ 2008 11 21, 11:43)
nelabai supratau,o iki dažų kas?Nutinkuota siena,gipsas,ar kas?Čia su pačiais dažais tokie nelygumai gaunasi?Aš labai norėčiau pati pasidaryt,malonumas tiesiog kai savo rankom sukuri,kad ir kaip gaunasi

,ypač tokiu atveju,kai net ir reikia,kad nelygu būtų

Tad jei nesunku,labai lauksiu šiek tiek išsamesnio atsakymo
gipsas, ir jis buvo glaistomas mazdaug tiek, kiek gipsine siena, ruosiama tapetavimui. nelygumai taip, su paciais dazais gaunasi.
QUOTE(lietutis @ 2008 11 21, 12:41)
iki dazu yra strukturinis glaistas ir voniai tokie dalykai nelabai tinka, nors reik aisku labiau pasidomet. Ir norint isgauti normalu vaizda neiseina siaip ten pakeverzot, ar pamakliavot, bet gerai paidomejus ir pasirinkus informacijos imanoma. O netinka nes dregnoms patalpoms atitinkami dazai turi buti, arba iskilos puslem, isines pelesis, o nuo strukturines sienos panaikinti tokius dalykus veliau dar sunkiau.
na, pas mus paprastas glaistas, ir manau, kad laikys, nes tikrai sausa vonia, iki to galo kur yra nisa, tai isvis dregme neateina. keverzojau pati, kartu su keturmeciu savo vaikinuku

ten su kitom dekorui skirtom medziagom reikia praktikos, o jei nori su siais, paprastais is senuku pirktais strukturiniais dazais maklinti, tai tikrai nesudetinga

. Draugai daresi su tais paciais dazais, tik hole ir su spakliuote, tai kelis kart bande, kol isejo toks rezultatas, kokio norejo, tai gavosi super, labai dailiai, nors as paprastu meistriuku, kur daro iprasta apdaila, maciau padarytas sienas su spakliuote, tai man laaabai nepatiko. jie matyt nepasistengia, daro standartiskai, o pats, kai isivaizduoji ko nori ir pasibandai keleta variantu, tai ir gauni geresni rezultata. tik reikia nepersistengti ir nepadaryti per storo sluoksnio, nes tada jis gali labai sutrukineti.
Del normalaus vaizdo - nesigincysiu, cia jau skonio reikalas. man mano vaizdas netgi labai normalus, nes butent to ir tikejausi, tik bijojau, kad nepavyks. bet viskas gavosi netgi geriau, nei tikejausi

o jums atrodo, kad negerai padaryta?
o del tikimo vonioje, ypac, jei ant ju pateks vanduo prausiantis, tai sutinku, man jie neatrodo tinkami

. kaip jau sakiau, pas mus prausiantis net veidrodis, kuris visai salia vonios, praktiskai neapgaruoja, tai ten kur yra dazyta nisa, ten isvis sausa, todel ir nebijojau pasirinkti toki sprendima.