Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Mes sudejome plastikines, kurios labai baltos ir blizgios, tai atrodo labai graziai kaip itempiamos tarpeliu nesimato ir nereiks rupintis dregme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 11 22, 15:29)
pas mane ne virš vonios, bet apgaruoja ir bėga lašiukai, Ypač, kai ilgiau pasėdi vonioj.

Bet juk tai natūralu... O bėdos tie lašiukai ar pridaro?
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 11 22, 13:29)
pas mane ne virš vonios, bet apgaruoja ir bėga lašiukai, Ypač, kai ilgiau pasėdi vonioj.

doh.gif kaip nenoriu kad lasetu g.gif Idomu, jei gera ventiliacija tai irgi tas pats darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2008 11 23, 17:47)
Bet juk tai natūralu... O bėdos tie lašiukai ar pridaro?

ne, man nepridaro, dažai lubū plaunami, tai pavalai ir nesimato (labai labai labai retai kada tai darau, nes išdžiūvus ir šiaip nesimato).

QUOTE(Nanda @ 2008 11 23, 20:13)
doh.gif  kaip nenoriu kad lasetu  g.gif  Idomu, jei gera ventiliacija tai irgi tas pats darosi  g.gif

nemanau, ypač žiemą, kai už lango minusas ir jis šaltas, o kyla garai.

šiaip: mano vieni pažįstami buvo metalines lubas pasidarę, tai besimaudant sakė labai nervina, kai šalti lašai krenta smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau (siek tiek veliau nei zadejau) idedu ir as musu vonios nuotraukytes blush2.gif
Dar neviskas pabaigta, bet bendras vaizdas matosi ax.gif
Taigi vos tik iejus matome toki stai vaizdeli:
user posted image
Tada pasisukam link tupyklos blush2.gif :
user posted image
Be dangcio, nes montuojamt maza nelaime ivyko, tai laukiam naujo atvykstancio ax.gif
Vaizdelis i vonia is kito sono:
user posted image
Na ir siena priesais, su auksta spintele ir kriaukle:
user posted image
Cia dar nepakabinta veidrodine spintele, kadangi jai reikia pajungti elektra apsvietimui, o mudu su MB nelabai patys su elektra draugaujam blush2.gif
Ai, dar kitam aukstosios spinteles sone stoves skalbimo masina, tik jos dar neatsivezem, nes kol kas ja naudojames ten kur dar gyvenam ax.gif
Na ir zinoma, truksta duru smile.gif
Atsakyti
Graži vonia, sveikinu 4u.gif jau greit maudysitės ir džiaugsitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkele @ 2008 11 23, 22:25)
Graži vonia, sveikinu  4u.gif jau greit maudysitės ir džiaugsitės biggrin.gif

Aciu 4u.gif ir tikiuosi, kad tas greit netruks ateiti ax.gif jauciu, kad kai karstas vanduo atsiras, dar net nepersikelus gyvent reiks isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif kokia cia vonia ir kokia kaina ,jei ne paslaptis vonios ir sieneles 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus dekoras virs vonios, maniau kad tokie dekorai tinka tik dideles kvadraturos vonios kambariams, bet klydau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 11 22, 11:33)
Matau, kad stoglangis virs vonios pas jus  ax.gif  Musu vonioje bus stoglangis, bet lubos pakankamai aukstos, bet as vistiek bijau, kad maudantis neapgaruotu.... ar pas jus nebuna tokios bedos?  4u.gif

Dar nesimaudėm, tai nežinau... nors nieko baisaus gal tas apgaravimas, plius ventiliatorius su drėgmės surinkimu, gal kažkiek pagelbės... g.gif
Atsakyti
driu> labai fainos spalvytes vyrauja vonioj wub.gif
jolcik> tos zalsvos plyteles super thumbup.gif
Atsakyti
Vonia tai man atrodo, kad čia ROSA, arba ROSA2 (neskiriu) iš ravako, ar ne?
O aš klausimą turiu - vonios uždengime nepadarėte apačioje įgilinimo kojoms - ar bus patogu stovėti šalia vonios?... ax.gif
Atsakyti