Mes sudejome plastikines, kurios labai baltos ir blizgios, tai atrodo labai graziai kaip itempiamos tarpeliu nesimato ir nereiks rupintis dregme

QUOTE(linnn @ 2008 11 22, 15:29)
pas mane ne virš vonios, bet apgaruoja ir bėga lašiukai, Ypač, kai ilgiau pasėdi vonioj.
Bet juk tai natūralu... O bėdos tie lašiukai ar pridaro?
QUOTE(linnn @ 2008 11 22, 13:29)
pas mane ne virš vonios, bet apgaruoja ir bėga lašiukai, Ypač, kai ilgiau pasėdi vonioj.

QUOTE(zarazna @ 2008 11 23, 17:47)
Bet juk tai natūralu... O bėdos tie lašiukai ar pridaro?
ne, man nepridaro, dažai lubū plaunami, tai pavalai ir nesimato (labai labai labai retai kada tai darau, nes išdžiūvus ir šiaip nesimato).
QUOTE(Nanda @ 2008 11 23, 20:13)
nemanau, ypač žiemą, kai už lango minusas ir jis šaltas, o kyla garai.
šiaip: mano vieni pažįstami buvo metalines lubas pasidarę, tai besimaudant sakė labai nervina, kai šalti lašai krenta

Na pagaliau (siek tiek veliau nei zadejau) idedu ir as musu vonios nuotraukytes
Dar neviskas pabaigta, bet bendras vaizdas matosi
Taigi vos tik iejus matome toki stai vaizdeli:

Tada pasisukam link tupyklos
:

Be dangcio, nes montuojamt maza nelaime ivyko, tai laukiam naujo atvykstancio
Vaizdelis i vonia is kito sono:

Na ir siena priesais, su auksta spintele ir kriaukle:

Cia dar nepakabinta veidrodine spintele, kadangi jai reikia pajungti elektra apsvietimui, o mudu su MB nelabai patys su elektra draugaujam
Ai, dar kitam aukstosios spinteles sone stoves skalbimo masina, tik jos dar neatsivezem, nes kol kas ja naudojames ten kur dar gyvenam
Na ir zinoma, truksta duru

Dar neviskas pabaigta, bet bendras vaizdas matosi

Taigi vos tik iejus matome toki stai vaizdeli:

Tada pasisukam link tupyklos

Be dangcio, nes montuojamt maza nelaime ivyko, tai laukiam naujo atvykstancio

Vaizdelis i vonia is kito sono:

Na ir siena priesais, su auksta spintele ir kriaukle:

Cia dar nepakabinta veidrodine spintele, kadangi jai reikia pajungti elektra apsvietimui, o mudu su MB nelabai patys su elektra draugaujam

Ai, dar kitam aukstosios spinteles sone stoves skalbimo masina, tik jos dar neatsivezem, nes kol kas ja naudojames ten kur dar gyvenam

Na ir zinoma, truksta duru

Graži vonia, sveikinu
jau greit maudysitės ir džiaugsitės

QUOTE(pinkele @ 2008 11 23, 22:25)
Aciu

Grazu
kokia cia vonia ir kokia kaina ,jei ne paslaptis vonios ir sieneles

Labai grazus dekoras virs vonios, maniau kad tokie dekorai tinka tik dideles kvadraturos vonios kambariams, bet klydau

QUOTE(Nanda @ 2008 11 22, 11:33)
Matau, kad stoglangis virs vonios pas jus
Musu vonioje bus stoglangis, bet lubos pakankamai aukstos, bet as vistiek bijau, kad maudantis neapgaruotu.... ar pas jus nebuna tokios bedos? 

Dar nesimaudėm, tai nežinau... nors nieko baisaus gal tas apgaravimas, plius ventiliatorius su drėgmės surinkimu, gal kažkiek pagelbės...

driu> labai fainos spalvytes vyrauja vonioj
jolcik> tos zalsvos plyteles super

jolcik> tos zalsvos plyteles super

Vonia tai man atrodo, kad čia ROSA, arba ROSA2 (neskiriu) iš ravako, ar ne?
O aš klausimą turiu - vonios uždengime nepadarėte apačioje įgilinimo kojoms - ar bus patogu stovėti šalia vonios?...
O aš klausimą turiu - vonios uždengime nepadarėte apačioje įgilinimo kojoms - ar bus patogu stovėti šalia vonios?...