Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

QUOTE(skleroze_ @ 2009 04 01, 16:46)
na tada nzn kaip cia yra, bet leliuko antro lyg ir nesimato  unsure.gif  as visgi nuo rytojaus jau nebegersiu azalijos. svoris man pradejo didet nuo jos unsure.gif po gimdymo maziau sveriau nei db blink.gif teks grizti prie prezervatyvu doh.gif

Svoris man taip pat padidejo nuo siu vaistu. Priaugau nuo sausio iki kovo apie 2-3 kg. Maitinuosi taip pat, ne kiek nedaugiau. AZALIA nutraukiau.
Atsakyti
o tu dia.dia paemei papratai ir nutraukei? tarkim vakar su vyru paizdikavau, o siand jau negeriu, tai nk tokio? blush2.gif o ka db naudoji? rolleyes.gif as tai po gimdymo 63 sveriau, o db 68kg su virsum blink.gif
Atsakyti
QUOTE(skleroze_ @ 2009 04 02, 11:42)
o tu dia.dia paemei papratai ir nutraukei? tarkim vakar su vyru paizdikavau, o siand jau negeriu, tai nk tokio?  blush2.gif o ka db naudoji? rolleyes.gif as tai po gimdymo 63 sveriau, o db 68kg su virsum  blink.gif

Liko pakuoteje 3 tabletes ir ju nebegeriau. Del apsaugos priemoniu dar neapsisprendziau, kokias rinktis, kad maziau kenktu organizmui ir neturetu pasalinio poveikio. Jau praktiskai nebemaitinu, tad greitai pasirinkimas atsiras didesnis.
Atsakyti
sveikos mamytes...
4u.gif
ir as naudoju azalija, tik viena diena pamirsau isgerti baisu kad nebutu pasekmiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Petit Petit @ 2008 11 26, 16:29)
labas mamytes,

Kiek radau nete info, - vaikeliui neva tai nekenkia, bet visgi gal pastabesnes mamos ka nors fiksuoja?  g.gif

Poveikis iš karto ir nepasimatys.Nuo tokių preparatų paprastai išlenda problemos po daugelio metų.Gali būti, kad pasimatys vaikui bręstant kas nors negero, patologiško.O gal tik jo vaikams pasireikš mamos gertų kontraceptikų žala.
Aš vis tik esu tos nuomonės, kad bet kokia cheminė intervencija maitinanat yra bloga. Juk nemaitiname ištisą gyvenimą.Tą laiką galima pilnai pasisaugoti ir kitais būdais.Kam nuodyti vaikutį.Užtenka, kad pačios priteršiam savo organizmus KT. smile.gif
Atsakyti
oj negasdinkitebijau priaugti svorio labai nors jau 2men geriu jas bet svoris nedideja kolkas schmoll.gif tik vijau pastoti nes vyras grista is uk po 5men kazin kaip ce bus rolleyes.gif ar tikrai jos apsaugo???
Atsakyti
SVEIKOS MAmytes,
as jau 4 menesi geriu Azalia man ja rekomendavo gydytoja, bet paciai jos nelabai patinka, nuoju pradejo slinkti plaukai ziaurei ir svoris biski paaugo. o jei netycia pamirsti viena tablete jau kita diena sulaukiu tepliojimu kurie pereina i mm. Nu zodziu bardakas. viena menesi net du kartus buvi mm. vienas pliusas tas kad negausios tos mm.
Atsakyti
SVEIKOS MAmytes,
as jau 4 menesi geriu Azalia man ja rekomendavo gydytoja, bet paciai jos nelabai patinka, nuoju pradejo slinkti plaukai ziaurei ir svoris biski paaugo. o jei netycia pamirsti viena tablete jau kita diena sulaukiu tepliojimu kurie pereina i mm. Nu zodziu bardakas. viena menesi net du kartus buvi mm. vienas pliusas tas kad negausios tos mm.
Papildyta:
SVEIKOS MAmytes,
Atsakyti
man tai po pusės metų viskas susitvarkė, bet vaikiuko jau nebemaitinu 5mėn
Atsakyti
Man gydytoja paskyrė Azalia nors nemaitinu.Sūnui jau 10m:) Ji tikino, kad tai naujos kartos KT, kuri turi tik 1 hormona ir jo koncentracija labai maza. Pirma menesi truputi patepliojo, bet geriant antra pakuote viskas gerai.Esme siu KT yra ta, kad nereikia daryti pertraukos tarp pakuociu, tad menesiniu ciklas neturetu keistis.jei tarkim jusu ciklas 32 dienos, tai ir geriant Azalia jis turi islikti toks pat.Tik menesines buna labai trumpos ir negausios, o 60 proc. moteru po 6-8men. gali visiskai isnykti.
Svoris nepadidejo, PMS nera ir siaip jauciuosi tikrai gerai.
Zinoma visoms viskas turi buti parenkama individualiai.
Sekmes visoms:)
Atsakyti
QUOTE(RutaZ @ 2009 04 24, 14:19)
Man gydytoja paskyrė Azalia nors nemaitinu.Sūnui jau 10m:) Ji tikino, kad tai naujos kartos KT, kuri turi tik 1 hormona ir jo koncentracija labai maza. Pirma menesi truputi patepliojo, bet geriant antra pakuote viskas gerai.Esme siu KT yra ta, kad nereikia daryti pertraukos tarp pakuociu, tad menesiniu ciklas neturetu keistis.jei tarkim jusu ciklas 32 dienos, tai ir geriant Azalia jis turi islikti toks pat.Tik menesines buna labai trumpos ir  negausios, o 60 proc. moteru po 6-8men. gali visiskai isnykti.
Svoris nepadidejo, PMS nera ir siaip jauciuosi tikrai gerai.
Zinoma visoms viskas turi buti parenkama individualiai.
Sekmes visoms:)

Čia labai gera info. dėkui 4u.gif
Atsakyti
gal yra maitinanciu mamyciu vartojanciu KT AZALIA?
Atsakyti