Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

Sveikos mirksiukas.gif as vaikuciu dar neturiu, bet siandien man israse Azalia. As turiu migrena ir man negalima gerti iprastu KT. Seniau geriau Cilest, man astrino migrena ir priaugo daug svorio verysad.gif poto po poros metu pertraukos geriau jasminelle, svoris nepakito,bet galvos skausmai nepakeliami. o siandien daktare sake, kad nuo Azalia neturetu migrena astreti, bet sake,kad gali labai pablogeti odos bukle, atsirasti spuogu, dingti seksualinis potraukis ir pan. Nu nezinau net ka daryt aplamai man unsure.gif dar cia paskaicius pradejau bijot, kad svoris neaugtu, nes iki siol yra Cilest'o pasekmes... Pasidalinkit, kas ilgiau geriat, kokie pozymiai?ar viskas gerai? p.s. o menstruaciju sake gali ir nebut, gali tik kartais pateplioti.
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2009 07 12, 11:43)
dėja patyriau šalutinį poveikį, jau keletas mėnesių ištysai kraujuoju be pertraukų, dabar laukiu vizito pas gydytoją žiūrėsiu ką man pasakys ar nėra ko nors baisaus atsiradę verysad.gif

vakar man gydytoja situ paciu israse ir sake kad jas vartojant galimi kraujuot... g.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir aš vartojau Azalia kokius 4 mėn., dabar jau nevartoju.
Nelabai patiko, man turėjo įtakos nuotaikai ir nors mm nebuvo, bet tomis dienomis, kai jos turėdavo būti jausdavausi prastai. Nusprendžiau nebekankinti savęs ir paieškoti kito apsaugos būdo...
Atsakyti
Sveikos maitinu dukryte, ir vartoju azalia jau 3 men jokiu salutiniu pozymiu, na pirma pakuote geriant pakraujavau 2 savaites, o dabar is vis nebesergu, esu patenkinta. Info nieko neradau kaip tos menesines turetu buti, o ir gydytoja nieko nesake.
Atsakyti
Tikrai saunu kad yra toks kontraceptikas,man sios tabletes atrodo patikimai,pati galvoju pradeti vartoti azalia, nes jos turi tik viena hormona.
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 04 15, 16:57)
Poveikis iš karto ir nepasimatys.Nuo tokių preparatų paprastai išlenda problemos po daugelio metų.Gali būti, kad pasimatys vaikui bręstant kas nors negero, patologiško.O gal tik jo vaikams pasireikš mamos gertų kontraceptikų žala.
Aš vis tik esu tos nuomonės, kad bet kokia cheminė intervencija maitinanat yra bloga. Juk nemaitiname ištisą gyvenimą.Tą laiką galima pilnai pasisaugoti ir kitais būdais.Kam nuodyti vaikutį.Užtenka, kad pačios priteršiam savo organizmus KT. smile.gif

Aš galvoju pradėti vartoti šias tabletes, ir nemanau, kad kažkokia žala pasireikš. Juk šių tablečių sudėtyje yra tas pats hormonas, kuris išsiskiria nėštumo metu. Tad jeigu besilaukianti mamytė dar maitina savo vaikutį, jam tai kenkia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgiucs: 16 rugsėjo 2009 - 10:24
Nesu kontraceptiku salininke. Turiu azalios recepta jau keleta menesiu, bet vis neapsisprendziu, pradeti gerti, ar ne. ax.gif Norisi laisvumo ir neneaudoti gumyciu, bet bijau salutinio poveikio ir ateities poveikio. schmoll.gif Nors visgi turbut isbandysiu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
naudojau ir as sias kontraceptines tabletes, kai maitinau savo kudiki, nors dabar jau nebemaitinu vistiek toliau jas geriu, man tai patiko ir kol kas tikrai nejauciu salutinio poveikio ax.gif o vartoju jau 4 menesius, planuoju ir toliau vartoti, nes kitokiu tableciu nelabai prisitaikau labai suastreja man galvos skausmai nuo kitu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aseni77 @ 2009 08 10, 09:27)
Sveikos maitinu dukryte, ir vartoju azalia jau 3 men jokiu salutiniu pozymiu, na pirma pakuote geriant pakraujavau 2 savaites, o dabar is vis nebesergu, esu patenkinta. Info nieko neradau kaip tos menesines turetu buti, o ir gydytoja nieko nesake.

Siandien buvau pas daktare ir israse sias tab nes dar maitinu. Sake menesiniu neturetu buti, nes jos geriamos be pertraukos o ir maitinant menesiniu nebuna.
Pati nezinau ar pradesiu jas naudoti, nesinori net ir mg kur vaikiukui patenka per piena. Bet kaip tada saugotis? g.gif Gal naturaliai? nes prezervatyvu nesinori, o norisi laisvumo
Atsakyti
na ,man tai sios tablete nepatiko..pageriau 2 men ir meciau.nuolat patepliodavo,lb pradejo slinkti plaukai..
Atsakyti
as tai galiu gert tik sias KT, nes nuo kombinuotu skauda galva labai, turiu migrena. neseniai pradejau 3 pakuote. pirma men. viskas buvo thumbup.gif o antra men vidury pakuotes pradejo teplioti, kokia savaite, o dabar bebaigiant antra ir pradejus trecia tepa kokias 9 dienas jau doh.gif siandien lyg baiges, bet kazin ar ilgam. siaip jokiu kitokiu pasaliniu poveikiu nepajauciau, tik tas tepliojimas.. doh.gif nervina, kad nezinai kada bus ir kada praeis. nu ziuresiu kaip bus toliau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
as taip pat geriu Azalia, sias tabletes pradejau vartoti pries 6 menesius, pirma menesi , gal 3 dienas patepliojo ir viskas. Po menesio prasidejo mano kancios, kiek viena miela diena tepliojimas kelias dienas gausus lyg menesines, po to jau maziau bet visvien be iklotu neapsejau ne dienos,tai tesesi apie 5men. Neapsikentusi nuejau pas gydytoja , pasake kad nutraukciau jas vartoto, nes labai suplonejusi gimdos gleivine lyg korys. doh.gif Bet vel klausimas kaip saugotis, prezervatyvams alergiska. Daktaro nepaklausiau ir dar pabaigiau ta pacia pakuote iki galo vartoti. Ir ka jus manot lygiai po 6 men vartojimo azalia kraujavimas liovesi , dabar jau 2 sav visai net netepa, laukiu toliau.
Kitas dalykas, turiu migrena, kontraceptikai tikrai paastrina skausmus, kuomet skauda viena akis asaroja ir su ja beveik nieko nematau, pykina ir pan. Bet tas pats vyksta ir vartojant Azalia migrena niekur nedingsta, gal siek tiek reciau. blush2.gif
Kitas dalykas plauku slinkimas tikrai nera Azalia salutinis poveikis, plaukai gali slinkti del ivairiu priezasciu ypac po gimdymo ir dar maitinant.
Tarp kitko pati maitinu savo mazyle nuo gimimo ir dar iki dabar , tiesa dabar jau tik nakciai.
Sekmes visoms vartojancioms Azalia. drinks_cheers.gif
Atsakyti