Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Čik. @ 2008 08 12, 22:50)
Negeriu... ax.gif  tongue.gif

visai, visai?
Tai kiek tau metu?
O gal gydaisi nuo alkoholizmo? Ar bijai tapti priklausoma?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 12, 23:00)
visai, visai?
Tai kiek tau metu?
O gal gydaisi nuo alkoholizmo? Ar bijai tapti priklausoma?

Vyno nebent arba šampano. Keliskart į metus. smile.gif ~30m. smile.gif Nesigydau, o priklausomybė gal kažkiek ir baugina. Ilga istorija kodėl taip nubaido visi alkoholiniai gėrimai, bet neturiu nieko prieš tuos, kurie su saiku išgeria, tiesiog pati negeriu. 4u.gif
Atsakyti
Geriu bet retokai,dažniausiai karštom vasaros dienom arba kai jaučiu,kad virškinimo sistema sustreikavo blush2.gif
Atsakyti
As labai megstu alu ir dabar isgerciau buteliuka,tik su vyru esame sutare atsisakyti alaus,nes abiems pilvai pradejo augti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikasienė @ 2008 08 13, 22:10)
As labai megstu alu ir dabar isgerciau buteliuka,tik su vyru esame sutare atsisakyti alaus,nes abiems pilvai pradejo augti biggrin.gif

gal ne nuo pačio alaus? Gal kalti užkandžiai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 14, 00:35)
aš kai susitinku su merginom, tai duonos su sūriu vis prisikertu blush2.gif

O aš alų vieną mėgstu dorot. Nors taisyklė - ne taisyklė, jei išimčių neturi. Šiandien skaniai su kebabu dorojau bigsmile.gif

Šitą išbandžiau šiandiena:

user posted image

Ir iškart įpiešęs dėdė Maximoj užkalbino, kad prastą alų pasirinkau lotuliukas.gif Nežinau, ar tikrai jis toks prastas, bet mėgstu variacijas daryt alaus pasirinkime biggrin.gif O skonis neblogas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 11, 02:22)
nu geras blink.gif  rimtai nesat gėrusios balto alaus?mes tai geriam taip - susipjaustom citriną griežinėliais, įsipilam alaus į taurę arba galima ir iš butelio, ir įmeti kiek nori citrinos. man tai kmuo daugiau tuo skaniau. tada skonis toks švelnutis gaunasi. panašus į D-light`ą. atrodo va šitaip jis user posted image

pats skaniausias alc.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 08 14, 00:38)

Šitas visai neblogas alus mirksiukas.gif bent jau man. Nors paskutiniu metu kažkaip Kalnapilį geriam su vyru vakarais. Arba pradėjom Maximos akcijom naudotis, tai visokius bandom iš eilės tongue.gif Alutį mėgstam labai i netgi per daug sakyčiau blush2.gif Nesupraskit, kad mes kokie pijokai, bet vakarais, kai vaikai suguldyti, ant terasos su alaus taure mėgstu pasėdėt rolleyes.gif

Baltas alus, kai tik pasirodė tai labai patiko thumbup.gif , bet paskui matyt aš jo atsigėriau, tai dabar jau kažkaip visai nesusigundau schmoll.gif
Atsakyti
Vasara retkarciais atsigaivinu, ziema nesinori.
Labiau patinka pilstomas nei is buteliu.
Atsakyti
Šiandien su draugais aplaistem LIETUVOS pergalę dlight pomegranate, bet man tai nelabai patiko unsure.gif
Atsakyti
Kartais isgeriu sviesaus alaus, visai patinka alaus kokteiliai, bet mano draugas labai ju nemegsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 14, 01:25)
gal ne nuo pačio alaus? Gal kalti užkandžiai? g.gif  biggrin.gif

Tai,kad nelabai uzkandziaujam prie alaus,labai retai kokiu riesutu.Man skaniau viena gerti
Atsakyti