man irgi labai patinka alus. šiuo metu švyturio ekstra skaniausias

O man kažkodėl joks alus nepatinka
Bet šeimyniškiai kiek pastebėjau yra ištikimi Švyturio alui

Utenos, o kai šalta - Horno medaus porteris...
Oi megstu aluti....
ypac Corrona su laimo gabaliuku , arba jeigu lietuviska - svyturio raudona etikete *(originalus vadinas man atrodo)
na o jeigu pilstoma , tai megstu pasimaisyti su limonadu...isvis skanu ir gaivu vasarele ... o siaip ziemos metu alucio nelabai geriu
kazkaip per salta
man alutis daugiau karsto oro gerimas , labai megstu Corrona su laimo gabaleliu , arba jei lietuviskas Svyturys raudona etikete
arba pasimakaluoti su limonadu,tada visai gaivus gerimukas gaunas

na o jeigu pilstoma , tai megstu pasimaisyti su limonadu...isvis skanu ir gaivu vasarele ... o siaip ziemos metu alucio nelabai geriu

man alutis daugiau karsto oro gerimas , labai megstu Corrona su laimo gabaleliu , arba jei lietuviskas Svyturys raudona etikete

Patarčiau paragauti Vilkmergės alaus, na fantastiškas skonis, kaip giros.

nemėgstu alaus,kažkada gėriau vilko,labai skanu buvo,bet čia prieš kokius devynis metus buvo...
buvo kažkoks persikins ar abrikosinis alus,tik IKI berods prekiavo,va tas skanus buvo,gėriau,o šiaip neįkiš man niekas jokio alaus...
nebent alaus/kiaušinio/grietinės koktiliuką pasidrau,ar kas padaro

buvo kažkoks persikins ar abrikosinis alus,tik IKI berods prekiavo,va tas skanus buvo,gėriau,o šiaip neįkiš man niekas jokio alaus...

nebent alaus/kiaušinio/grietinės koktiliuką pasidrau,ar kas padaro

alų mėgstu o dar lbaiau bokalus,nes juos kolekcionuoju,bet neturiu vieno išskirtinio,mėgstu eksperimentuot,o dabar švyturio akcijinio nesinori net ragaut

QUOTE(manti @ 2008 04 25, 15:06)

QUOTE(kulka @ 2008 07 09, 23:26)
nemėgstu alaus,kažkada gėriau vilko,labai skanu buvo,bet čia prieš kokius devynis metus buvo...
oj pamenu tą vilko alų

o šiaip alus man laaabai patinka, tik aišku nėštumo metu ir kol maitinau mažiukę atpratau nuo jo ir stebėjaus kaip mb litriuką laisvai išgeria ir jam neatrodo daug

Labiausiai megstu svyturio balta
dar kartais su MB isgeriam extra ar koki kitoki svyturio
zermaitis MB, istikimas savo krastui

labiausiai megstu karona,o is lietuvisku -svyturio ir utenos melyna

Sveikos panickos
As ir megstu alu
Ypac karsta vasaros diena salta alus nuostabu !!!
O kai bunam gamtoje
visos panos geria sidra, o dazniausiai alu