Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
man irgi labai patinka alus. šiuo metu švyturio ekstra skaniausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man kažkodėl joks alus nepatinka blink.gif Bet šeimyniškiai kiek pastebėjau yra ištikimi Švyturio alui g.gif
Atsakyti
Utenos, o kai šalta - Horno medaus porteris...
Atsakyti
Oi megstu aluti.... bigsmile.gif ypac Corrona su laimo gabaliuku , arba jeigu lietuviska - svyturio raudona etikete *(originalus vadinas man atrodo)

na o jeigu pilstoma , tai megstu pasimaisyti su limonadu...isvis skanu ir gaivu vasarele ... o siaip ziemos metu alucio nelabai geriu blush2.gif kazkaip per salta

man alutis daugiau karsto oro gerimas , labai megstu Corrona su laimo gabaleliu , arba jei lietuviskas Svyturys raudona etikete ax.gif arba pasimakaluoti su limonadu,tada visai gaivus gerimukas gaunas tongue.gif
Atsakyti
Patarčiau paragauti Vilkmergės alaus, na fantastiškas skonis, kaip giros. wub.gif
Atsakyti
Alus - tobuliausias alkoholinis gerimas drinks_cheers.gif ir nesaldus (nemegstu saldziai, o jei saldus alkoholis, tai isvis doh.gif )ir nerugstus ir gaivinantis, ir gan sveika,visokie B vitaminai (jei nepadaugini) ir lengvas kaip alkoholiui wub.gif
labiasiai Utenos, po to svyturys wink.gif
Atsakyti
nemėgstu alaus,kažkada gėriau vilko,labai skanu buvo,bet čia prieš kokius devynis metus buvo... doh.gif

buvo kažkoks persikins ar abrikosinis alus,tik IKI berods prekiavo,va tas skanus buvo,gėriau,o šiaip neįkiš man niekas jokio alaus... schmoll.gif
nebent alaus/kiaušinio/grietinės koktiliuką pasidrau,ar kas padaro rolleyes.gif
Atsakyti
alų mėgstu o dar lbaiau bokalus,nes juos kolekcionuoju,bet neturiu vieno išskirtinio,mėgstu eksperimentuot,o dabar švyturio akcijinio nesinori net ragaut blink.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2008 04 25, 15:06)
Kas cia per klausimas, aisku tik SVYTURIO  thumbup.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif žinoma kad švyturio 4u.gif

QUOTE(kulka @ 2008 07 09, 23:26)
nemėgstu alaus,kažkada gėriau vilko,labai skanu buvo,bet čia prieš kokius devynis metus buvo...

oj pamenu tą vilko alų doh.gif lotuliukas.gif , studentavimo laikas sueidavo jis mums doh.gif

o šiaip alus man laaabai patinka, tik aišku nėštumo metu ir kol maitinau mažiukę atpratau nuo jo ir stebėjaus kaip mb litriuką laisvai išgeria ir jam neatrodo daug lotuliukas.gif
Atsakyti
Labiausiai megstu svyturio balta drinks_cheers.gif dar kartais su MB isgeriam extra ar koki kitoki svyturio smile.gif zermaitis MB, istikimas savo krastui lotuliukas.gif
Atsakyti
labiausiai megstu karona,o is lietuvisku -svyturio ir utenos melyna ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos panickos biggrin.gif As ir megstu alu drinks_cheers.gif Ypac karsta vasaros diena salta alus nuostabu !!! thumbup.gif clap.gif O kai bunam gamtoje tourist5.gif visos panos geria sidra, o dazniausiai alu alc.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti