Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(saridon'e @ 2008 12 27, 21:41)
Aš lig šiol ištikima švyturio extra'i

drinks_cheers.gif Ir as
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukasss @ 2008 12 27, 00:07)
Labai skanu alus tarkim ne alkoholinis ir dar nusiperki šaldytų krevečių ,išsiviri . (dar krapų įdedi, tai net laižyk pirštus kaip skanu). ax.gif  bigsmile.gif

Nu prie alaus kaip tinka. niam. pabandykit ir jūs.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
P.s- atsiprašau kad čia biški nukreipiau diskusijas. blush2.gif

as tu saldytu kreveciu niekada neverdu,jos juk buna jau virtos
einu atsibesiu rukyto upetakio

QUOTE(vilkis pilkis-lapė snapė @ 2008 12 27, 17:45)
Prekybos centruose yra pirkti Baltijos alaus pakuote kurioje ideta sirupo. Gaunasi gana idomaus skonio kokteiliukas  drinks_cheers.gif

niekaip nerandu karamelio sirupo,3 pakuotes pirkau tai 2 riesutiniai ir 1 vanilinis

kas liecia pakuotes tai utenos pakuote su taure
la trappe pakuote su taure
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2008 11 24, 15:28)
Man skaniausias porteris, po to Svyturio Baltas thumbup.gif , bet labiausiai patinka Alitos Zalias

kas tai per alus?
Atsakyti
Labai megstu svyturo extra alu .Su mielu noru ir dabar bokala islenkciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 28 gruodžio 2008 - 19:56
Geriu nebent D'light, bet ir tai nera, kad labai megciau
Atsakyti
Jeigu jau alaus - tai Guinness juodojo biggrin.gif

Atsakyti
Carlsberg smile.gif
Atsakyti
Na, kartais visai skanu atsigert. Nors vynas man geriau. Bet, jei uzsimanau alaus, tai "BALTO" su citrina (labai skanu ir gaivu) arba kokio tamsaus saldesnio...
Atsakyti
Labai alutis patinka wub.gif Turiu daug mėgstamų rūšių, kartais net sunku būna išsirinkt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 30 gruodžio 2008 - 19:30
O as megstu porteri. Aisku geriu ne kibirais biggrin.gif . Kai atsidarau buteli , tai puse vyrelis turi padeti. Bet tradiciskai prie perkamos dezutes alaus turi buti kokie 2 buteliukai porterio thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas esate ragavę karšto alaus? Ji ruošia kažkaip įdomiai, deda prieskonių, lyg ir greitinės ir gaunasi mmmmm... labai labai skanus karštas gėrimas. blush2.gif Jei teko kam nors kažką panašaus ragauti, gaminti, parašykite receptuką.... labai didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
man skanus yra calsberg ir utenos bigsmile.gif
bet ragauju retai cool.gif

Atsakyti