Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Is visu alkoholiniu gerimu labiausiai megstu alu smile.gif ypac carlsberg thumbup.gif nemegstu svyturio balto schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai labai mėgstu alų drinks_cheers.gif Anksčiau kartu su MB susėdę pagurkšnodavom retsykiais,bet nuo Naujų metų MB užrišo,tipo apsunkęs jaučiasi,pilvukas auga ir pan.,o aš dar kartais kokį butelaitį išlenkiu.Bet vienai nebesmagu.
Atsakyti
patinka baltas alus su citrina, ir tamsus su karameles sirupu mmmmm
Atsakyti
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 17, 12:56)
tamsus su karameles sirupu mmmmm

ne veltui sakoma del skonio nesigincijama. nieko klaikesnio uz karamelini alu net isivaizduot negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
labai megstu aluti.skaniausias kalnapilis. utenos melynas ir svyturio baltas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif Radau savo postą šioje temoje, rašytą prieš penkis metus, tai matau, kad dabar jau gresia alkoholizmas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Alų geriam visokį, pagal "bangą" bigsmile.gif Bet į savaitę kokie trys, keturi buteliai visada gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
man tai patinka silpnas sviesus alus arba alaus kokteilis d-light su citrina. o siaip daznai nusiperku alaus pavadinimu "LEDUKAS", lyg gubernijos gamybos, ten tik 2.5 % laipsniu, tai man kaip tik, toks lengvas, dar citrinos griezineli isimetu, nu laabai skanu bigsmile.gif simta kartu geriau negu visokie likeriai, nesu saldumynu megeja schmoll.gif
Atsakyti
svyturio ekstra blush2.gif kartais taip uzsimanau su riesutais
Atsakyti
svyturio
Atsakyti
svyturio ekstra thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas matete kur butu galima nusipirkti imbierinio alaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 03 14, 21:41)
Gal kas matete kur butu galima nusipirkti imbierinio alaus? g.gif

Kazkur (ir beje ne taip jau seniai) TIKRAI maciau... Bet KUR??? nepamenu blush2.gif Gal marks&spencer g.gif ten tokiu idomiu produktu buna thumbup.gif o gal tiesiog kokioj hyper maximoj.. kol kas nelabai padejau, bet jei prisiminsiu - brukstelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti