QUOTE(jolly @ 2008 11 14, 09:34)
Sveikos mamytes,nezinau kas mano 6 sav mazyliui pasidare, pradejo neimti kruties verkti nors pieno yra, siek tiek paketejo krutys bet ismasazuoju siek tiek nutraukiu pries duodant bet jis vistiek atsisako, o nutraukta pienuka geria puikiai, pradejo daug steneti jau para nesitustina arba siek tiek pampersa pateplioja, nezinau kaip jam padeti...
vaikutis pasidare irzlesnis
gal kam yra taip buve

Ar čia sutapo tai, kad nesituština, stena ir krūties neima? Ar kažkas kito nutiko?
O kaip anksčiau tuštinosi? Ką pati valgai?
QUOTE(AusraR @ 2008 11 14, 11:24)
nu va, pasitustino ir Arijus, vakar nesitustino, tai siandien padare bet taip jau tirstai...toks jausmas kad ta kose (avizu) taip ir isejo nesuvirskinta visai...nes konsistencija tai panasi tik dar tirstesne nei kad kose buvo....gal sakau paankstinau as su tom kosem....
Nojus tai tirstai bet taip suvirskintai pakakino is ryto
spalva oranzine, nors Arijaus visada budavo zalia, tai sviesesne tai tamsesne. Kvaps nekoks
nu siaip tai normalus manau, toks rugstokas, kaip visada.
tai ka man dabar su tom kosem daryt....
Nojus tai tirstai bet taip suvirskintai pakakino is ryto

spalva oranzine, nors Arijaus visada budavo zalia, tai sviesesne tai tamsesne. Kvaps nekoks

tai ka man dabar su tom kosem daryt....
Žinok, kai maniškis paragavo avižų, rezultatas buvo lygiai toks, kaip rašai (tik dar žalumo ir gleivių iš anksčiau buvo). Gydytoja sakė, kad geriau jų neduoti kurį laiką.
Šiaip avižos turi daug gliuteno, gal pabandyk košes be jo? (Ryžiai, grikiai, kukurūzai, soros.) Tada taip žarnyno nedirgins.