Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinanciu krutimi pokalbiai

QUOTE(jolly @ 2008 11 14, 09:34)
Sveikos mamytes,nezinau kas mano 6 sav mazyliui pasidare, pradejo neimti kruties verkti nors pieno yra,  siek tiek paketejo krutys bet ismasazuoju siek tiek nutraukiu pries duodant bet jis vistiek atsisako, o nutraukta pienuka geria puikiai, pradejo daug steneti jau para nesitustina arba siek tiek pampersa pateplioja, nezinau kaip jam padeti...  doh.gif  vaikutis pasidare irzlesnis  verysad.gif gal kam yra taip buve

Ar čia sutapo tai, kad nesituština, stena ir krūties neima? Ar kažkas kito nutiko?
O kaip anksčiau tuštinosi? Ką pati valgai?

QUOTE(AusraR @ 2008 11 14, 11:24)
nu va, pasitustino ir Arijus, vakar nesitustino, tai siandien padare bet taip jau tirstai...toks jausmas kad ta kose (avizu) taip ir isejo nesuvirskinta visai...nes konsistencija tai panasi tik dar tirstesne nei kad kose buvo....gal sakau paankstinau as su tom kosem....
Nojus tai tirstai bet taip suvirskintai pakakino is ryto smile.gif
spalva oranzine, nors Arijaus visada budavo zalia, tai sviesesne tai tamsesne. Kvaps nekoks smile.gif nu siaip tai normalus manau, toks rugstokas, kaip visada.
tai ka man dabar su tom kosem daryt....

Žinok, kai maniškis paragavo avižų, rezultatas buvo lygiai toks, kaip rašai (tik dar žalumo ir gleivių iš anksčiau buvo). Gydytoja sakė, kad geriau jų neduoti kurį laiką.
Šiaip avižos turi daug gliuteno, gal pabandyk košes be jo? (Ryžiai, grikiai, kukurūzai, soros.) Tada taip žarnyno nedirgins.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 11 14, 20:04)
Ar čia sutapo tai, kad nesituština, stena ir krūties neima? Ar kažkas kito nutiko?
O kaip anksčiau tuštinosi? Ką pati valgai?
Žinok, kai maniškis paragavo avižų, rezultatas buvo lygiai toks, kaip rašai (tik dar žalumo ir gleivių iš anksčiau buvo). Gydytoja sakė, kad geriau jų neduoti kurį laiką.
Šiaip avižos turi daug gliuteno, gal pabandyk košes be jo? (Ryžiai, grikiai, kukurūzai, soros.) Tada taip žarnyno nedirgins.

na bet nesinori taip kaitaliot produktus kas tris dienas....juk ka tik pakeiciau ryzius (kad viduriuku nekietintu..) na tada gal grikius reiks bandyt...
Papildyta:
o su gydytoja negaliu pasitarti nes su visom susipyksiu lotuliukas.gif viena liepe gelezi duot - nedaviau, kita liepe maitint sinlac kosele, nes ji "daug geresne uz namie ruosta maista" - neklausiau, tai kaip as dabar skusiuos, gi pasakys - "sakaiu as jums sinlac duoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif ,prasau pagalbos,nes iki siol buves malonus maitinimas tapo tikra kancia verysad.gif ,jau savaite,kaip skauda abu spenelius,daznai net nelaukiu,kol ismes papuli,pati istraukiu,nes skausmas buna nezmoniskas,bet tik spenelio,po maitinimo jis buna melynas,o po kiek laiko nubala visas galas,kazin kas cia galetu buti,pienuko mazyliai uztenka,nepyksta,rami mergina unsure.gif ,atrodo kruti taippat teisingai ima,juk iki siol buvo viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2008 11 14, 21:00)
sveikos merginos  smile.gif ,prasau pagalbos,nes iki siol buves malonus maitinimas tapo tikra kancia verysad.gif ,jau savaite,kaip skauda abu spenelius,daznai net nelaukiu,kol ismes papuli,pati istraukiu,nes skausmas buna nezmoniskas,bet tik spenelio,po maitinimo jis buna melynas,o po kiek laiko nubala visas galas,kazin kas cia galetu buti,pienuko mazyliai uztenka,nepyksta,rami mergina  unsure.gif ,atrodo kruti taippat teisingai ima,juk iki siol buvo viskas gerai.

Tikriausiai negerai iduodi speneli, reikia kad apziotu ir laukeli apie speneli. Po maitinimo reikia sutepti saltalankio aliejumi.
Atsakyti
Hmm pas mane atsirado kazkoks sukietejimas vienoje krutyje ir siek tiek skauda. Siaip neturejau niekad problemu del to, visada vaikas istraukdavo viska bezisdamas ir dingdavo tie guzeliai. Bet sitas kazkoks nemazas. Gal zinot ka daryt? ax.gif
Siandien jis man ikando i speneli, tai net surikau biggrin.gif Ot krokodiliukas biggrin.gif jau turi sesis dantis, tai baisu man kartais, kai jis nusprendzia pasismaginti. Jauciuosi tarsi liutui i nasrus kisciau kruti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 11 16, 00:05)
Hmm pas mane atsirado kazkoks sukietejimas vienoje krutyje ir siek tiek skauda. Siaip neturejau niekad problemu del to, visada vaikas istraukdavo viska bezisdamas ir dingdavo tie guzeliai. Bet sitas kazkoks nemazas. Gal zinot ka daryt?  ax.gif
Siandien jis man ikando i speneli, tai net surikau  biggrin.gif  Ot krokodiliukas biggrin.gif jau turi sesis dantis, tai baisu man kartais, kai jis nusprendzia pasismaginti. Jauciuosi tarsi liutui i nasrus kisciau kruti  doh.gif

duok zisti, gal iszys. Siaip tai (silpnu nervu moterys dabar neskaitykit) girdejau toki patarima kai jau visai blogai - duoti vyrui istraukti, ka as ziinau, as nebandziau, manau tikrai suveiktu, bet ne kiekvienas vyras sutiktu ir ne kiekviena moteris leistu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 15, 22:11)
duok zisti, gal iszys. Siaip tai (silpnu nervu moterys dabar neskaitykit) girdejau toki patarima kai jau visai blogai - duoti vyrui istraukti, ka as ziinau, as nebandziau, manau tikrai suveiktu, bet ne kiekvienas vyras sutiktu ir ne kiekviena moteris leistu lotuliukas.gif

Aaa, sita buvau uzmirsusi, zinau, kad taip daro extra atvejais biggrin.gif Vaizdas tai geras butu, bet duociau, jei reiktu lotuliukas.gif Galetu ir nenuryti, o isspjauti lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 11 16, 00:05)
Hmm pas mane atsirado kazkoks sukietejimas vienoje krutyje ir siek tiek skauda. Siaip neturejau niekad problemu del to, visada vaikas istraukdavo viska bezisdamas ir dingdavo tie guzeliai. Bet sitas kazkoks nemazas. Gal zinot ka daryt?  ax.gif
Siandien jis man ikando i speneli, tai net surikau  biggrin.gif  Ot krokodiliukas biggrin.gif jau turi sesis dantis, tai baisu man kartais, kai jis nusprendzia pasismaginti. Jauciuosi tarsi liutui i nasrus kisciau kruti  doh.gif

Sveika,
Nežinau, gal jau bandei, jei ne, tai pabandyk žindant vaiką jį pasukti taip, kad apatinis žandikaulis (smakriukas) atsidurtų ties skaudama vieta. Tada geriau ištraukia. Ir kartais tas nutaikymas toks ne iškart tikslus gaunasi. smile.gif Tai irgi vyrą pasikviečiu į pagalbą, kad sukonfigūruotų smile.gif
O dėl įkandimo, tai užjaučiu... Bet manau, kad tokio amžiaus vaikas jau pakankamai neblogai supranta (intonacijas), jeigu švelniai, bet griežtai, be išlygų pasakysi, manau po kelių kartų turėtų suveikti.

p.s. maniškė labai panašaus amžiaus, tik tiek, kad dantį kol kas tik vieną turi ir mano laimė, kad juo dar nesinaudoja smile.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 11 16, 01:18)
Aaa, sita buvau uzmirsusi, zinau, kad taip daro extra atvejais biggrin.gif Vaizdas tai geras butu, bet duociau, jei reiktu  lotuliukas.gif Galetu ir nenuryti,  o isspjauti  lotuliukas.gif hihihi.gif

gali ir nuryti, labai gi geras daiktas, turi visokiu vitaminu ir pan, o svarbiausia ORGANIZMA BRANDINANCIU MEDZIAGU lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2008 11 16, 09:14)
gali ir nuryti, labai gi geras daiktas, turi visokiu vitaminu ir pan, o svarbiausia ORGANIZMA BRANDINANCIU MEDZIAGU  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, ypač smegenis brandinančių lotuliukas.gif

Kaip reikalai su košėm ir jų pašalinimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 11 16, 19:14)
Aha, ypač smegenis brandinančių  lotuliukas.gif

Kaip reikalai su košėm ir jų pašalinimu?  smile.gif

pasalinom kruopu koses, viriau bulve vakar ir siandien, daviau po viena karta, nelabai jie ten daug suvalge, tai sakyciau reikalai pagerejo. VIduriukai normalus, nebekieti. ( nu tegu aiskina man ka nori, kad mazdaug kol ne spiriukai tol neuzkieteje, bet as matau kaip sunku isstumti mano vaikui ta tirsta kose...)
tai vat ir galvoju ar pagerejo nes bulve jiems labiau tiko ar pagerejo nes labai jie nedaug valge ir beveik tik MP gavo lotuliukas.gif Na bet kokiu atveju bandysim tada darzovienes. Dabar sakiau kantriai visa savaite virsiu bulve ir tik po to morkytes idesiu.
Atsakyti
O man idomu, kaip nemazeja pienuko toms, kuriu kudikiai maitinami tik MP ismiega visa nakti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarryJane: 17 lapkričio 2008 - 14:05