Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinanciu krutimi pokalbiai

aha, na tai kaip supratau viskas normaliai tada man. Beje ta trecia vaika as daznai sapnuoju. Kai jau galesim tai jauciu reiks daryt, o tai prasosi matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mergynos, prajuokinot lotuliukas.gif Man dar taip nebuvo, bet naktį tenka maitinti abu, viena turi gauti iš karto, kitas jeigu kas turi palaukti, kol pabaigs mažylė. Tai kartą buvo - miegojau, Boriską žindė, mažoji pradėjo verkti (gal kokių 4mėn) aš jai - palauk, palauk, miegok ramiai doh.gif doh.gif lotuliukas.gif poto tik supratau, kad ne tą vaiką skriaudžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 05, 21:47)
aha, na tai kaip supratau viskas normaliai tada man. Beje ta trecia vaika as daznai sapnuoju. Kai jau galesim tai jauciu reiks daryt, o tai prasosi matyt  lotuliukas.gif

O gal tau šiaip nuo nuovargio trejinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj fainuoles mamos 4u.gif Linksma cia pas jus biggrin.gif
Atsakyti
susitvarke mano pieno fabrikelia yahoo.gif vel dirbam visu pajegumu yahoo.gif tik va mazis susirgo teks antibijotikus jam gert cry.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 02 05, 23:46)
Oj fainuoles mamos 4u.gif  Linksma cia pas jus biggrin.gif

nu nu, pamatytum tu meskiukus ant lubu, paziureciau ar linksma butu tongue.gif
Atsakyti
o klausykit, gali buti pogimdyvine depresija po 8 men po gimdymo? ar cia jau siaip depresija skaitytusi? smile.gif
Atsakyti
Renate,
thumbup.gif džiaugiuosi.
QUOTE(AusraR @ 2009 02 06, 23:07)
o klausykit, gali buti pogimdyvine depresija po 8 men po gimdymo? ar cia jau siaip depresija skaitytusi? smile.gif

Žinai, manau Tau elementarus miego trūkumas.
Pasitaikius proga, numigtum normaliai nors keletą valandų - ir gyvenimas vėl kuriam laikui prašviesės 4u.gif

Ar negali kokios pagalbos tuo klausimu susiorganizuot? - na bile kam vaikus įgrūsk, sakyk kad tai Tau geriausia dovana gimtadieniui, kalėdoms, velykoms ir liepos 4tajai bus.
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2009 02 06, 12:28)
susitvarke mano pieno fabrikelia  yahoo.gif vel dirbam visu pajegumu  yahoo.gif tik va mazis susirgo teks antibijotikus jam gert  cry.gif

Tik kraujo tyrimą pasidarykit, kad be reikalo antibiotikų negertumėt, bo labai jau mūsų gydytojai tuos antibiotikus mėgsta... 90% susirgimų virusiniai. mirksiukas.gif
Kaip gerai, kad susitvarkė thumbup.gif fabrikėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2009 02 06, 10:28)
susitvarke mano pieno fabrikelia  yahoo.gif vel dirbam visu pajegumu  yahoo.gif tik va mazis susirgo teks antibijotikus jam gert  cry.gif

Kas per liga? Ar tikrai tų antibų reikia?
Aš išmečiau jau 2 antibų receptus, mėgsta gyd juos išrašinėt doh.gif

Smagu dėl fabrikėlio wink.gif
Atsakyti
labai auksta temp- 39(eferelgan zvakutes net nenumuse) ir angininis gerkles uzdegimas, na ir slogyte verysad.gif kad antibijotikus jie lengva raso tai as zinau, stovi dar dukros antibijotikai keli nes lygiai tuom paciu sirgdavo pasveikdavom dazniaiusiai naturaliai tik su medaus pagalba(tik kai daznai kartodavosi( i men pora kartu) tai teko operuoti nes gerklytej priaugo visokio brudo doh.gif ) Ziuriu dabar tos pacios problemytes mazeliui tik vat kad jam medaus su citrina neduosi o cia pats geriausias vaistas. Duodu dabar po labai nedaug meducio paciulpt (taip i diena pora kartu) bet kad jis spjaudosi nuo jo. verysad.gif Tai vakar dauviau antibijotikus sendien jau ryte bent jau temp nebesukylo. Dar prie to brudo geriam gerasias bakterijas tai gal labai nenusilps verysad.gif Jei pora dienu matysiu kad nebera temp tai ir nebeduosiu to "gero" Zinau yra purskiklis imunowash (nuo 6men) atrodo vadinas ten hemopatinis nuo visu slogu ir tokiu gerklytes susirgymu profilaktiskai tai sakau reiks gal pabandyti mazeliui nes slogyte jau kelinta kart pas mus doh.gif
Atsakyti
maniškiui slogytė-tai žiauriai nervuojasi bevalgydamas, kad neina normaliai kvėpuot verysad.gif žiauriai sunkiai su tuo aspiratorium nosytė valosi...atrodo prieš žindymą išvalau, o jau bevalgant vėl girdžiu kliurksėjimą kažkokį blink.gif tai su tais neramumais apie valandą tai tkikrai žindom blink.gif
Atsakyti