QUOTE(AusraR @ 2009 02 23, 21:16)
viskas, nebegaliu..esu antra menesi praktiskai be miego, nebezinau kas darosi tam mano vaikui....be kruties burnoj jis pamiega 20 minuciu mazdaug, tada krupteli, rieciasi ir rekia...duodu kruti - viskas ok. bet jis ja GRAUZIA su savo dantim, as negaliu miegoti..o neduoti irgi negaliu, nes rekia ir prikelia ir broliuka. Diena, jei migdomes namie lygiai tas pats. Jei lauke - uzmiega. Esu ant nervines krizes ribos, o gal jau ir ne ant ribos. Ka daryt? gal kam taip buvo? kada sitas kosmaras baigsis? o gal nutraukti maitinima? Zinau as visas pasakas kad tai vaikui geriausia ir blablabla, bet zinokit as tuoj paleisiu ji i siena, tai gal geriau nebezindyti negu tai padaryti? Zinau sunku patiketi kad AS tai rasau, bet man vsio, sakes. Pradejau nekesti to vaiko, pradejau bijoti nakties, bijoti eiti miegoti nes vos tik pradesiu snausti teks keltis. Tebunie atleista man uz tokius zodzius, bet as baigiu nuprotet....
gal gali tą neramuolį tėtis kitam kambary migdyt ar kaip kitaip tau leist pamiegot - bent pusę ar dalį nakties?... Rėks tai rėks, bet šiuo atveju, mamą labiau reik gelbėt...
Jeigu tokia bėda būtų, liepčiau vyrui ryte į darbą neit, kad dieną visą laisvą laiką tik miegočiau. Atsikelt tik pažindyt ir psio. Nesugrius gi pasaulis, o va mamai būtina kuo greičiau nors trumpai pailsėt.
Nu gal dar kokių išeičių rasit...

laikykis, laikykis, gal kaip nors...