Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

QUOTE(belkaa @ 2008 11 16, 22:36)
ypač sužavėjo boružiukas, reiks nufotografyuot, kol dar nenužaidė.
Šiandien karvę pradėjau nerti, visas detales turiu, bet negraži man galva gaunas, nežinau kaip padayt, tai dingo įkvėpimas prie jos sėdėt  rolleyes.gif

OI, parodyk boruziuka rolleyes.gif Ir karvytes laukiam ax.gif

Zhuvycia, kada pasidemonstruosi saviskius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 11 17, 12:51)
OI, parodyk boruziuka  rolleyes.gif  Ir karvytes laukiam  ax.gif

Oi, nu gal jau rytoj, nufotkinti nufotkinau, bet vienas katinas neigauna veido vis, tik kūnelį pasiuvinėjau, nepatiko, akis net skaudėti pradėjo tai ūpas, žinoma, ūūūžt ir dino. Bet rytoj vėl atsiras, prižadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 01:57)
Oi, nu gal jau rytoj, nufotkinti nufotkinau, bet vienas katinas neigauna veido vis, tik kūnelį pasiuvinėjau, nepatiko, akis net skaudėti pradėjo tai ūpas, žinoma, ūūūžt ir dino. Bet rytoj vėl atsiras, prižadu smile.gif

Nu tai greiciau ieskok, kur tas upas pasislepe ir grazink ji atgal bigsmile.gif
O as meginsiu fotika atgauti, noriu meski pasidemonstruoti ax.gif
Atsakyti
Na štai, aš pasipurčiau pasipurčiau - ir ūpas vėl čia. Štai maniškiai - ilgaibeveideliųbuvusieji - išlenda į dienos šviesą. Tiesa, rūžavasis katinėlis vis dar be veido, galvoju, gal man jį visą tiesiog lapeliais - gėlytėmis išsiuvinėti ir nerikia veidelio, bus toks ne vaikiukams o mamytėms g.gif

user posted image

šitas man fainiukas

user posted image

čia žymusis kiškiukas su jau matytu katinėliu

user posted image

o čia tas beveidis-lapuotasai.

Brno, dabar tavo eilė - kur meškis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 11 17, 14:21)
OI, parodyk boruziuka  rolleyes.gif  Ir karvytes laukiam  ax.gif

čia numylėtas boružiukas, o karvė vis dar laukia savo eilės, nes zuikiai ima valdžią
cool.gif kazko foto labai didele ir dar nekokybiska
user posted image

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 17:51)
Na štai, aš pasipurčiau pasipurčiau - ir ūpas vėl čia. Štai maniškiai - ilgaibeveideliųbuvusieji - išlenda į dienos šviesą. Tiesa, rūžavasis katinėlis vis dar be veido, galvoju, gal man jį visą tiesiog lapeliais - gėlytėmis išsiuvinėti ir nerikia veidelio, bus toks ne vaikiukams o mamytėms  g.gif

čia žymusis kiškiukas su jau matytu katinėliu
o čia tas beveidis-lapuotasai.

kokie fainučiai thumbup.gif O kaip tuos katinėlius nėrei,- ar siuvai galvytę prie kūnelio, ar čia išvien nunerta?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 15:21)

nu labai jau grazuoliukai thumbup.gif Man irgi idomu kaip katineli nerei - atskirai galva ir kuna, ar kartu?

bus bus meskis, fotiko niekaip neatsiimu. Uztai sagas jau nupirkau paltukui, tokias miniatiurines, medines, ranku darbo wub.gif

belkaa, boruziukas superinis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brno: 20 lapkričio 2008 - 12:14
o čia nauji zuikiai. Geltonas, tai zuikutis apsirengęs viščiuko kostiumą ax.gif tik dar kol kas be snukučio rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 11 20, 20:22)
o čia nauji zuikiai. Geltonas, tai zuikutis apsirengęs viščiuko kostiumą  ax.gif  tik dar kol kas be snukučio  rolleyes.gif

zodziu truksta kaip man grazu wub.gif nu bet ir greitis tavo, kepi kaip blynus tuos zaisliukus thumbup.gif
O jau tas su visciuko kostiumu tai isvis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Puikučiai ir fainučiai zuikučiai smile.gif thumbup.gif
Parodysiu ir aš savo darbelius.... blush2.gif

user posted image

ir tas pats kirmėliukas su kitais draugais lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 11 24, 15:56)
Puikučiai ir fainučiai zuikučiai smile.gif  thumbup.gif
Parodysiu ir aš savo darbelius....  blush2.gif

ir tas pats kirmėliukas su kitais draugais  lotuliukas.gif

kokie grožiai, o zuikytės kepurytė net su gėlyte wub.gif Labai labai gražu, šaunuole thumbup.gif O ten į kirmėliuką gal vielą įvėrei, kad taip puikiai stovi?
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 11 24, 23:31)
kokie grožiai, o zuikytės kepurytė net su gėlyte  wub.gif Labai labai gražu, šaunuole  thumbup.gif O ten į kirmėliuką gal vielą įvėrei, kad taip puikiai stovi?

Taip ax.gif , kitaip tik atremtas stovėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal turite kokio suniuko schemute arba foto? 4u.gif

Atsakyti