Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

QUOTE(mylimuke @ 2008 11 02, 14:07)
Mano darbeliai neprilygsta kai kuriems čia iš jūsų, bet mezgiau be jokių instrukcijų  blush2.gif
Besmegenio neradau niekur  doh.gif

biggrin.gif besmegeni gal kas suvartojo jau?
jei atsirastu gal galima butu foto? 4u.gif Kaip tik siryt mintis uzsirezge,kad reiktu besmegeniuko rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2008 11 25, 17:31)
biggrin.gif  besmegeni gal kas suvartojo jau?
jei atsirastu gal galima butu foto?  4u.gif  Kaip tik siryt mintis uzsirezge,kad reiktu besmegeniuko  rolleyes.gif

Tai besmegeniuką visai nesunku nunerti, tris kamuoliukus nunerti, susiūti, paskui iš mažesnių kamuoliukų padaryti rankytes ir kojytes, įsiūti sagas, akytes, nosytę oranžinę ir bus besmegeniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2008 11 25, 15:44)
Mergaites, gal turite kokio suniuko schemute arba foto?  4u.gif

Turiu labai fainučio šunelio foto, ruošiuosi nunerti, bet dar eilė neatėjo smile.gif
gaila tik, kad labai mažytė nuotraukytė, bet aiški wink.gif jeigu nori atsiusiu į el. paštą.
parašyk AŽ 4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau mano meskis apturejo fotosesija ir gali jums pasirodyti. Tiesa, foto is priekio nelabai vykusi, truputi iskraipo tikruosius jo snukucio bruozus.

Kai bus sagos, meginsim vel pasirodyti.

Is priekio

Be skrybeles

Sonu

Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 11 26, 12:49)
Na va, pagaliau mano meskis apturejo fotosesija ir gali jums pasirodyti. Tiesa, foto is priekio nelabai vykusi, truputi iskraipo tikruosius jo snukucio bruozus.

Is priekio

Be skrybeles

Sonu

oooo, koks fainutis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 11 26, 08:39)
Turiu labai fainučio šunelio foto, ruošiuosi nunerti, bet dar eilė neatėjo smile.gif
gaila tik, kad labai mažytė nuotraukytė, bet aiški wink.gif jeigu nori atsiusiu į el. paštą.
parašyk AŽ  4u.gif

aciu! ziurekit, mergytes, pati kokiu suniuku radau mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...iHKovanAPleten#

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(belkaa @ 2008 11 25, 17:52)
Tai besmegeniuką visai nesunku nunerti, tris kamuoliukus nunerti, susiūti, paskui iš mažesnių kamuoliukų padaryti rankytes ir kojytes, įsiūti sagas, akytes, nosytę oranžinę ir bus besmegeniukas smile.gif

yap! dar sluota kokia ar kepure mirksiukas.gif

bandom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 26 lapkričio 2008 - 13:10
[quote=Renatina,2008 11 26, 14:12]
http://picasaweb.goo...iHKovanAPleten#[quote/]

superiniai šuneliai, viena iš jų ir norėjau Tau atsiųst wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia: 26 lapkričio 2008 - 18:31
QUOTE(Brno @ 2008 11 26, 14:19)
Is priekio
Be skrybeles
Sonu

Super, labai gražutis, o kokia išraiška veiduko wub.gif

QUOTE(Renatina @ 2008 11 26, 15:42)

4u.gif
Papildyta:

bandom

bandykit, net neabejoju, kad gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 11 26, 12:49)

Is priekio

Be skrybeles

Sonu

QUOTE(Renatina @ 2008 11 26, 14:12)
http://picasaweb.goo...iHKovanAPleten#

4u.gif
Papildyta:

bandom

Och, na ir seniai čia buvau, bet jūs šaunuolytės, bendraujat ir be manęs. Brno, na va, koks čiotkas meškiukas gavosi, ar jau gavėjas jį gavo? Ką sakė, ar laukia Kalėdų?

O šuniukų nuorodos tai fainos, tikrai, tik man tai viskas labiau prie širdies, kas telpa į delną ax.gif

O aš kol kas nieko naujo nenunėriau, o draugė mano turi nunėrusi 5 amigurumių detales ir niekaip nesusiūna, mėtosi tokių gabaliukų pas ją dabar lotuliukas.gif
Bet jau šiandien pasižadėjau bent pradėti meškiuką mažiuką, tai žiesim, kas gausis.

O besmegenį taigi tikrai baisiai lengva nunerti, tik nepamiršk gal naudoti baltus siūlus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 26, 21:44)
Och, na ir seniai čia buvau, bet jūs šaunuolytės, bendraujat ir be manęs. Brno, na va, koks čiotkas meškiukas gavosi, ar jau gavėjas jį gavo? Ką sakė, ar laukia Kalėdų?

Meskutis jau seniai iteiktas, nors ir be sagu dar biggrin.gif Gavejas gavo lengva soka (geraja prasme) ir del pacios dovaneles, ir del to, kaip buvo iteikta rolleyes.gif Dabar nesiskiria su meskuciu ir visiems giriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 26, 22:44)
O šuniukų nuorodos tai fainos, tikrai, tik man tai viskas labiau prie širdies, kas telpa į delną  ax.gif

tiesa sakant tai cia aplinka kalta ir taip jau susikloste ax.gif , kad mano sesyte uzsimane dovanu suniuko,tad: i delna telpancio amiguriuko nerandu..., o gyva dovanoti nesiryztu...
kurpsiu kazka pagal tai,ka siunciau anojoj nuorodoj....
gal man paciai ar jum kuriai ir del amiguriuko ideja kils 4u.gif

Atsakyti
Keliam į viršų mūsų tėmelę, kažkaip nutilo visos...
Rodau savo Kalėdinį kūrinėlį.... ax.gif

user posted image
Atsakyti