Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

labas. cia mano darbelis

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na va, pagaliau po visu svenciu nunarpliojau savo pirmaji mini meskiuka, apie kuri taip svajojau bigsmile.gif Labai patiko pats procesas, uztrukau keleta valandu. Meskiuko rankos ir kojos sukiojasi, o va galvytes nepavyko pritvirtinti kaip norejau, ji stabili ir nesisuka schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 01 05, 13:02)
Na va, pagaliau po visu svenciu nunarpliojau savo pirmaji mini meskiuka, apie kuri taip svajojau  bigsmile.gif  Labai patiko pats procesas, uztrukau keleta valandu. Meskiuko rankos ir kojos sukiojasi, o va galvytes nepavyko pritvirtinti kaip norejau, ji stabili ir nesisuka  schmoll.gif

Koks gražuolis! thumbup.gif Ir tik per kelias valandas? blink.gif Aš kadaise bandžiau, tai ilgiausiai užtruko akyčių, nosytės prisiuvimas... doh.gif O kaip rankos, kojos pritvrtintos, kad sukinėjasi?
Atsakyti
QUOTE(Zuikė @ 2009 01 05, 13:31)
Koks gražuolis!  thumbup.gif  Ir tik per kelias valandas? blink.gif  Aš kadaise bandžiau, tai ilgiausiai užtruko akyčių, nosytės prisiuvimas...  doh.gif  O kaip rankos, kojos pritvrtintos, kad sukinėjasi?

neriau pagal angliska ir rusiska schemas, kuriomis cia merginos dalinosi. o susiuvimas ir apdaila tikrai turbut daugiausiai laiko uzima.
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2009 01 04, 18:20)
labas. cia mano darbelis

QUOTE(Brno @ 2009 01 05, 14:32)
Na va, pagaliau po visu svenciu nunarpliojau savo pirmaji mini meskiuka, apie kuri taip svajojau  bigsmile.gif  Labai patiko pats procesas, uztrukau keleta valandu. Meskiuko rankos ir kojos sukiojasi, o va galvytes nepavyko pritvirtinti kaip norejau, ji stabili ir nesisuka  schmoll.gif

nerealūs grožiai
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2009 01 05, 23:02)
nerealūs grožiai

Aciu bigsmile.gif
Gal ir pati turi nauju darbeliu? Taviskius pirmuosius zaisliukus pamenu kaip labai idomius, originalius ir graziai padarytus 4u.gif
Atsakyti
Kitokiu grožių beieškodama radau ir tokių mažulyčių
user posted image
Daugiau čia
Aš pati bijau ir pabandyti, nes ir taip planuose darbelių ilgas sąrašas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, amigurumiukų mylėtojos 4u.gif .

Esu radus neblogą japonų puslapiuką su daug įvairių nertų žaisliukų čia
Pagal šitą
pavyzdį esu numezgusi tokią pelytę

user posted image

Dar esu panašią mergaitę nunėrus, bet kadangi padovanojau, tai foto taip ir nepadariau ax.gif .

Dabar užėjo manija ant tų mažyčių meškučių cool.gif .
user posted image
Čia mano pirmasis blynas, bet aš dar labai nesu juo sužavėta doh.gif - kažkas jame dar ne taip ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 01 05, 12:02)
user posted image

Gal turi pasirašius kokį lietuvišką vertimuką šiam meškiui? aš nei su anglų, nei su rusų nelabai sutariu. o svajoju apie tą meškiuką jau visą amžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 10, 10:29)
Gal turi pasirašius kokį lietuvišką vertimuką šiam meškiui? aš nei su anglų, nei su rusų nelabai sutariu. o svajoju apie tą meškiuką jau visą amžių  biggrin.gif

Tai kad zinok neturiu lietuviskai, net nemaciau tokio aprasymo niekur g.gif O su anglu ar rusu is viso nesutari, ar tik sunku suprasti? jeigu kazkurios vietos neaiskios, tai gal kaip nors bendrom jegom ?
Atsakyti
Žinau kad nėra lietuviškai, bet galvojau gal pati išsivertei kažkiek.
man šiaip iš aprašymų sunku nert, o jei dar kita kalba, tai visai ne kas schmoll.gif Bandysiu kažkiek pasiverst, turiu anglišką, rusiško nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 10, 14:48)
Žinau kad nėra lietuviškai, bet galvojau gal pati išsivertei kažkiek.
man šiaip iš aprašymų sunku nert, o jei dar kita kalba, tai visai ne kas  schmoll.gif Bandysiu kažkiek pasiverst, turiu anglišką, rusiško nerandu  schmoll.gif

Tai parasyk i az emaila, atsiusius ir rusiska
Atsakyti