Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 15:54)
Oi, tai aš pas mus ir nesiruošiu pardavinėti, aišku, čia ir už 10 Lt gal niekas nepirktų, nes (bent jau ir man tokia mintis pirmiausia kyla) pagalvotų, kad pasidarys patys, kam čia pirkti. O antra, tai tikrai sunku įsivaizduoti, kiek laiko ir pastangų užima tokių blusiukų narpliojimas, o ypač kūrimas. Iš tikrųjų, jeigu taip galėčiau visą dieną prasėdėti ir nerti, tai per dieną turbūt vieną labai labai gražų, su drabužėliais ir pagaminčiau. O kiek kainuoja 1 darbo diena? 100 Lt, ne mažiau. Na, gal du padaryčiau per dieną...
Brno, kaip meškiukas einasi?  mirksiukas.gif

Del pardavimo tai visai sauni ideja, tik manau tai galetu buti ne kaip pagrindinis darbas, o tiesiog papildomi pinigeliai. Pvz., jeigu prisineri laisvu laiku daug tu mazulyciu groziu, ir gali juos parduoti. Nes visai sutinku, kad su jais krapstymosi daug, laiko nemazai, o moketi uz visa tai bent jau musu zmones nera pasirenge.

Na , o meskiukas laukia laukia smile.gif Siulai nupirkti, schema kasdien visa perziuriu, studijuoju, jau beveik mintinai moku biggrin.gif O kadangi meskiukas bus skirtas konkreciam zmogeliukui, kuris nuolat salia, tai vis nebuvo progos pradeti nerti, nes tai turi buti staigmena bigsmile.gif Taciau jau sianakt darbas prasides mirksiukas.gif

Pasitreniravau su zuikuciu, jo schema irgi buvau idejus su klausimu. Visa nuneriau, tik dar neprikimstas ir nesusiutas, nes neriau atrodo viska kaip reikia, bet kazkodel detaliu man atrodo daugoka, o vienos is viso nesuprantu kur deti ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 10 31, 20:13)
Pasitreniravau su zuikuciu, jo schema irgi buvau idejus su klausimu. Visa nuneriau, tik dar neprikimstas ir nesusiutas, nes neriau atrodo viska kaip reikia, bet kazkodel detaliu man atrodo daugoka, o vienos is viso nesuprantu kur deti  ax.gif  doh.gif

Gal tai uodegytė? Kaip atrodo detalė? Nes aš kartą irgi mezgiau zuikutį, ir tiek ten tų detalių, tai kol japoniškas draugas neišvertė, nesusigaudžiau, kas kur. Parodyk schemą dar kartą arba detales, kurias nunėrei, jei nebesusigaudysi, pabandysiu išaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 31, 19:43)
Gal tai uodegytė? Kaip atrodo detalė? Nes aš kartą irgi mezgiau zuikutį, ir tiek ten tų detalių, tai kol japoniškas draugas neišvertė, nesusigaudžiau, kas kur. Parodyk schemą dar kartą arba detales, kurias nunėrei, jei nebesusigaudysi, pabandysiu išaiškinti  mirksiukas.gif

Aciu aciu dar karta uz geranoriskuma ir pagalba wub.gif wub.gif wub.gif
Pagalvojau, kad reikia pirmiausia prikimsti esamas detales ir meginti siuti kas aisku, tada gal ir visa kita susidelios. O ta labiausiai neaiski detale labai panasi forma i berete. Is pradziu galvojau kad bus uodegyte, bet kad labai jau neproporcingai didele atrodo doh.gif
O kuo geriaus prikimsti - sinteponu? Ar galima vata?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 10 31, 22:55)
Aciu  aciu dar karta uz geranoriskuma ir pagalba  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Pagalvojau, kad reikia pirmiausia prikimsti esamas detales ir meginti siuti kas aisku, tada gal ir visa kita susidelios. O ta labiausiai neaiski detale labai panasi forma i berete. Is pradziu galvojau kad bus uodegyte, bet kad labai jau neproporcingai didele atrodo  doh.gif
O kuo geriaus prikimsti - sinteponu? Ar galima vata?

O gal ten kapišoniukas? Kažkaip tokia mintis atėjo į galvą, nes man kapišoniuką kai neriu, tai kol neapvilktas tai panašus į beretę tongue.gif
Aš kemšu sinteponu, nes jei prikimši vatos, tai nežinau kaip plauti paskui reiks (jeigu reiks), o aš prikemšu kiek išeina kiečiau, tik baisiai daug sulenda to sintepono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 10 31, 21:06)
O gal ten kapišoniukas? Kažkaip tokia mintis atėjo į galvą, nes man kapišoniuką kai neriu, tai kol neapvilktas tai panašus į beretę  tongue.gif
Aš kemšu sinteponu, nes jei prikimši vatos, tai nežinau kaip plauti paskui reiks (jeigu reiks), o aš prikemšu kiek išeina kiečiau, tik baisiai daug sulenda to sintepono  ax.gif

Kad sitas kiskutis be kapisoniuko.
Kiskutis
Pirmos keturios nuotraukos sitoj nuorodoj. Ketvirtoj nuotraukoj virsutine detale - neaiski jos paskirtis. Gal ir uodegyte, bet itartinai didele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 10 31, 22:19)
Kad sitas kiskutis be kapisoniuko.
Kiskutis
Pirmos keturios nuotraukos sitoj nuorodoj. Ketvirtoj nuotraukoj virsutine detale - neaiski jos paskirtis. Gal ir uodegyte, bet itartinai didele  g.gif

Šiaip tai aš kai nėriau kiškutį, tai uodegytė irgi buvao baisiia didelė, gal kad galėtų jis sėdėti gerai. Užsimaniau ir aš tavo kiškutį nusinerti, bet va klausimas - pvz lietuviškoje Picasaweb ir angliškoje tai leidžia atsisiųsti padidintą vaizdą, labai puikios kokybės, o va rusiškoje - nea. Kaip tu atsisiunti, ar naudoji blogos kokybės schemas?

Bet tikrai pas tą kiškutį tikrai baisiai daug detalių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 01, 10:28)
Šiaip tai aš kai nėriau kiškutį, tai uodegytė irgi buvao baisiia didelė, gal kad galėtų jis sėdėti gerai. Užsimaniau ir aš tavo kiškutį nusinerti, bet va klausimas - pvz lietuviškoje Picasaweb ir angliškoje tai leidžia atsisiųsti padidintą vaizdą, labai puikios kokybės, o va rusiškoje - nea. Kaip tu atsisiunti, ar naudoji blogos kokybės schemas?

Bet tikrai pas tą kiškutį tikrai baisiai daug detalių  g.gif

Sitas kiskutis yra kazkoks zinomas personazas, ne karta esu maciusi suvenyrus su juo, vaikas maikute irgi su tuo kiskuciu turejo. Bet niekada nemaciau jo is nugaros, tai neisivaziduoju kokia uodegyte priklauso biggrin.gif
Pas mane darbiniam kompe angliska Picasaweb, o naminiam rusiska, bet viskas veikia analogiskai, is abieju atsisiunciu isdidintas schemas g.gif O tau mano duotoj nuorodoj neissididina? Nes as kai paspaudziu ta lupa su pliusu, tai isdidina kaip visada g.gif Bet galiu gi ir i emaila atsiusti, tik primink pasta ax.gif 4u.gif
Ai dar del detaliu pagalvojau. Jis juk is dvieju spalvu, tai kojyte ir ranktys gaunasi ne po dvi, o po keturias detales.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 11 01, 11:54)
Sitas kiskutis yra kazkoks zinomas personazas, ne karta esu maciusi suvenyrus su juo, vaikas maikute irgi su tuo kiskuciu turejo. Bet niekada nemaciau jo is nugaros, tai neisivaziduoju kokia uodegyte priklauso  biggrin.gif
Pas mane darbiniam kompe angliska Picasaweb, o naminiam rusiska, bet viskas veikia analogiskai, is abieju atsisiunciu isdidintas schemas  g.gif  O tau mano duotoj nuorodoj neissididina? Nes as kai paspaudziu ta lupa su pliusu, tai isdidina kaip visada  g.gif  Bet galiu gi ir i emaila atsiusti, tik primink pasta  ax.gif  4u.gif
Ai dar del detaliu pagalvojau. Jis juk is dvieju spalvu, tai kojyte ir ranktys gaunasi ne po dvi, o po keturias detales.

Tai išsididinti tai man išeina, bet parsisiūsti išdidintos nea. Būtų faina gauti ė dkuliesiene@gmail.com.

Bet keista, jeigu kiškutis iš dviejų spalvų, kam gi tas detales susiuvinėti, galima būtų primegzti, ar ne?nPabandysiu ir aš jį nunarplioti, labai fainiukas.
Atsakyti
Kai gerai, kad radau šitą temukę bigsmile.gif
Esu nunėrus saviškei paršą, kurio pilvan pupelių pribėriau (tik nelabai panašų į paršą doh.gif ), besmegenį, pakabinamas virš lovytės avytes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 02, 00:46)
Kai gerai, kad radau šitą temukę  bigsmile.gif
Esu nunėrus saviškei paršą, kurio pilvan pupelių pribėriau (tik nelabai panašų į paršą  doh.gif ), besmegenį, pakabinamas virš lovytės avytes.

Kaip idomu bigsmile.gif Gal gali parodyti cia savo darbelius? 4u.gif
Atsakyti
čia yra nemažai amigurumių, tik reikia palandžiot po puslapius ir po albumus 4u.gif
http://photo.163.com...iren_liren/#p61
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 11 02, 02:47)
Kaip idomu  bigsmile.gif  Gal gali parodyti cia savo darbelius?  4u.gif

Mano darbeliai neprilygsta kai kuriems čia iš jūsų, bet mezgiau be jokių instrukcijų blush2.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Besmegenio neradau niekur doh.gif
Atsakyti